Diskussion

Vilka jävla instuderingsfrågor på psykologin, ja bli galen!
Ska se om ja få nån rätsida på allt senare ikväll, så ja kan skriva ut dokumentet å börja nöta in massa (onödiga) fakta. Har hjälp faster M. med bilder till släktens hemsida, de kommer bli superbra de där :) De väckte många känslor att se bilder på farmor som ung, pappa/farbröder/fastrar som barn.... <3 Längtar tills hemsidan är klar (:

Annars är de hockey som gäller ikväll! Hockey, popcorn å ett vinglas! Sen kan man ju fråga sig om de är alkolistvarning att ta sig ett vinglas en torsdagkväll (?) Men de e ju ändå hockey-vm å Sverige spelar ;)
Ja å A har haft en diskussion om vad som är mest prestigefyllt... Att vinna VM då det går varannat/vart fjärde år, eller om VM går varje år?

Min synpunkt:
Att det är mer prestigefyllt om VM går varje år. För då kan man verkligen säga att man är bäst i världen, speciellt om man vinner fem gånger i rad; då har man varit bäst i världen i FEM år! Om man däremot har VM varannat eller vart fjärde år så tyck ja int att man e värd titeln "bäst i världen". För vem vet om de finns någon eller ej, som är bättre än just Dig eller Ditt lag just det året?

A:s synpunkt:
Att det är mer prestigefyllt om de är ett längre intervall mellan VM:en, för då måste man vara bättre under en längre tid....

Men hallå, visst har jag rätt? ;P Ingen kan ju veta om nån är bättre än nån annan om man int har VM varje år som bevisar det?  Vad tycker ni?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0