Kvällspromenad

Måste köpa en reflex.
Jag kastade på mig långkalsonger, mjukisbyxor, höstkappa, lovikavantar och ipoden för att bege mig ut på en promenad så här på kvällskvisten. Precis här utanför märkte jag att ipoden var slut på batteri och jag övervägde starkt att gå in igen när jag dessutom insåg hur mycket det egentligen regnade. Skit samma tänkte jag, jag behöver lite luft.

Det var riktigt mysigt ute. Uppfriskande luft och härligt sken från gatulamporna i detta höstmörker. Regnet förvandlades dessutom senare till stora snöflingor, aaah vad härligt :) Men det var gode skönt att kliva in i värmen igen, kasta av sig de blöta kläderna och hoppa in i duschen.

Ligger just nu på värmedynan och myser med Kitty & Madikken. Vi funderar lite över hur vi ska göra i helgen, jag hoppas att vi snart kommer fram till ett bra beslut. Antingen åker jag till Forsmark och är med mammsen och pappsen, eller så drar jag iväg på Höstfesten i Hemavan. Eller så stannar jag här på Mo för att vara med på kurs, eller så hänger jag med arbetskamraterna på vin och tapas. Hmm....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0