Lamp-bus!

Ikväll blir de åka av!, ska iväg med tso och spela lite innebandy. Jag har inte spelat sen i mars, innebandyplanen blir ett otroligt kärt återseende -DFD! :)

Nu efter jobbet har jag bara smågrejat lite här hemma, hängt in lite tvätt och tvärstädat upp inne i garderoben. Lillen har roat sig med golvlampan som jag har här inne, hon är så sööt :) Börjar bli lite frustrerande att inte ha något namn till henne, nu känns Molly eller Madicken inte sådär solklart längre... Hmm..


Kitty & Molly/Madicken

Livet med två katter är underbart, Kitty & "Molly-Madicken" trivs superbra tillsammans och att se dem både busa och mysa tillsammans fyller mig med en sådan varm och härlig känsla. Jag har kommit på mig själv med att sitta och le åt dem flera gånger och de har gett mig många skratt, det här är verkligen pricken över i:et i min lilla familj ♥

Än så länge är den lilla namnlös, men det står starkt mellan två alternativ - Molly eller Madicken. Så för tillfället heter hon Molly-Madicken, lutar eventuellt lite mer åt Madicken. "Du är ju inte klok Madicken





En babian på crack

Efter att ha sett kvällens Idol så är alice en stor favorit. Håller på henne!
Har även hunnit provsmaka lite på vinet och jag måste säga att detta faktiskt var ett av de bästa röda vinerna jag smakat, jag kan starkt rekommendera peimitivo puglia.

Städat, diskat och fejjat har jag hunnit med också. Nu blir det att tvärdiska, kasta ihop en liten packning och sedan göra sig iordning för sängen. Blir hemresa imorrn i vilket fall som helst, sen får jag ta det eftersom helt enkelt.

Det allra farligaste djuret måste nog vara en babian på crack. Tänk bara. Ni går i djungeln och han verkar som världens schysstaste kille. Men sen vill han helt plötsligt ha tillbaka massa bananer, som du är helt säker på att du inte fått.
-björn gustafsson


Vinlotteri

Yeeeess, gissa vem som vann vinlotteriet på jobbet idag?! :) Kanske man t.om ska ta och lyxa till med ett glas vin redan ikväll, tillsammans med en chokladbit under kvällens avsnitt av Idol. Låter inte det mysigt så säg.

Nu ska jag och Kitty städa, greja och fixa här inne. Lillen kommer ju uppöver redan i helgen ♥ Vilket gör att jag kanske ska ta och tänka om mina planer. Hade ju planerat att vara här i lägenheten då lillen kommer så hon och Kitty får bekanta sig ordentligt med varandra. Tina kanske skrämmer lillen lite, vem vet.. Men om jag åker hem och sen kanske tillbaka på lördag eller tidigt på söndag??

Ska ta och ringa mommi och anki och prata lite...


Fröken gräsänka

Kunde inte hjälpa tårarna när jag nu återigen blev en liten fröken gräsänka, men försöker se det positiva i det hela genom att inse att tårarna är ju faktiskt av kärlek ♥

Söndag

Det har småregnat hela dagen, har hållt mig inomhus med gott samvete.
Är förundrad över hur klockan har tickat iväg när jag inte har gjort någonting alls idag. Har bara förflyttat mig mellan katt, dator, tv och yatzytärningarna. Men halv sex ska jag ta på mig dansarskorna och förflytta mig till swingkursen, yeeah :)

Sen väntar vi ju besök som stannar hela veckan ♥
Ska bli så himla mysigt att få ha honom här, då blir vi en fulländad liten familj igen. Samtidigt är det så smärtsamt då jag innerst inne vet att det kommer dröja innan vi får ha det så här igen. Tills vi får spendera vardagarna tillsammans och tills vi har varandra att komma hem till efter arbetet. Men nu ska jag inte tänka och oroa mig över framtiden, nu ska jag ta vara på mina dagar tillsammans med pussis.

tjingeling

Lördag

√ Diskat
√ Dammtorkat
√ Dammsugit
√ Farit med papper och flaskor
√ Löptur uppför Selfors
√ Duschat
√ Fotat med Linda på studion
   Utekväll



Då jag blev utan krog-kompis ikväll tror jag nog att jag stannar här hemma resten av kvällen. Har ju aldrig vart ute här på byn, och vet dessutom inte riktigt vars ställena ligger. Plus att det är betydligt roligare om man iallafall är fler än en. Typiskt.. Hade ju dammat av partydressen och tillbringat mycket tid framför spegeln. Det får bli en annan gång helt enkelt!

Näe, då skull man ha gått och tvättat av sig och letat sig mot sängen.


Horse-riding

Har tyvärr inte så många bilder att dela med mig med från gårdagens ridtur. Men gud vad mysigt vi hade och efter ridningen blev det middag och vin kring öppen eld i en varm och härlig liten kåta. Tack för en minnesvärd kväll kära vänner! Nu kan jag stryka ridning på islandshäst från min att-göra-innan-jag-dör-lista!

-Kolla studsmattan! Är det där dom har hästhoppningen eller?

Veckan har varit rätt tung för mig, min bedömning har verkligen fått sättas på prov. Och jag hoppas innerligt att den bedömningen är så när korrekt som den kan bli. J har varit hemma med sjukt barn och jag fick då rycka in och ta en hel del patienter, även såna som är "för svåra". Den som lever får se! I vart fall så är jag himla slut på.. Ska bli skönt med heeeelg!

I övrigt kan jag int annat än sitta och hånle lite åt mig själv.. Ni vet den där känslan då man kommer på vad man skulle ha sagt då det är alldeles för sent? Man kan gott nog säga att jag upplevde den känslan med råge ikväll, även förra veckan.. Samma person! Bara om jag visste vem du var så kunde jag ju i vartfall leta upp dig på nätet och få det jag skulle vela säga sagt..

Nu är jag iallafall nyduschad och klar inför kvällens Idol-avsnitt. Har vart på en liten promenad uppe på Selfors ikväll, kände att det var dags att röra på sig då jag kört bil till jobbet hela veckan. Fyyyy dessie.

Kitty är så kelsjuk och go, för varje dag som går så längtar jag bara mer och mer tills hon får sig en kompis här inne i krypinnet. Älskar henne så himla mycket, vill hennes allra bästa ♥

Fullt av liv

Ikväll har jag haft besök av M och lilla tremeningen, mys myys! Nu kommer det en liten klyscha, men vad det är obeskrivligt att omfamna ett litet barn fullt av liv.



Söt.


Nu blir det sängen för min del, imorgon väntar en viktig dag.
Godnatt från mig.

The way the future

Helgen har varit helt underbar och den tog slut alldeles för fort! Jag har ätit en massa gott, hälsat på både morfar och en arbetskompis i Tängis, latat mig, sett lite film, och hejjat på älgjägarna uppi slakthuset.




Jag ska bli med kattunge!
Sen så har jag bestämt mig för att utöka min lilla familj, om ca. tre veckor får Kitty sig en liten kompis! Har funderat länge över detta och när syster yster sa att en på hennes jobb ville bli av med kattungarna tvekade jag inte nå länge. Kattburen skickades iväg med syster yster och när vi får den tillbaka sitter det en söt liten rackare i den :) Kitty fick då åka utan bur tillbaka hit på Mo, vilken tur hon är en så duktig och van bil-katt.

Jag och Kitty säger välkommen till lillen och vi väntar med spänning!


Somna aldrig osams

Det är hemskt när man inte har kontroll över sina egna tankar.
I två nätter nu har jag bara legat och tänkt på sådant som får mig att må dåligt och jag får sådan stor och hemsk klump i magen. Att försöka att tänka på ingenting har varit totalt omöjligt, vad jag än börjar tänka på så hamnar jag i de där oroliga tankarna igen. Ett av hjärnans mysterier.

"Somna aldrig osams med dig själv" -Lars Winnerbäck

Ikväll har jag iallfall grejjat på en massa och tiden har bara flygit iväg. Har suttit och trixat ihop en pärm som jag ska ha borta på kliniken, vilket tog en liten stund. Sen har jag städat, diskat undan och packat väskan inför helgen som jag ska spendera hemma i Hemavan. Blir mysigt att komma hem, speciellt då syster yster kommer att vara hemma hon med :)

Sen är jag så sjukt irriterad över att jag tappat bort min ögonpenna :( For ner på byn förra veckan och letade igenom nästan alla affärer innan jag hittade en exakt likadan som den jag hade förlagt. Blev så glad då jag hittade den, det spelade ingen roll att den nästan var dubbelt så dyr som hemma i Sverige. Men nu har jag tappat bort den också! Har banne mig letat överallt -i alla jackfickor, i alla väskor och överallt på kliniken. Den måste ha fallit ut ur handväskan... Kul. 
 Men men. Det är ju en värdslig sak.

Nu säger jag godnatt, ska lägga mig intill min mysiga lilla katt. ♥

Löptur

Det går inte att beskriva hur nöjd man känner sig efter en löptur uppför Selfors-lia. Nyduschad och nystretchad ligger jag här och mår gott på värmedynan, mina ben känns så där härligt möra och jag känner mig som en helt ny människa.



Jag & Kitty har lite tvätt och lite disk att underhålla oss med ikväll, sen tänkte vi att ett avsnitt av House skulle sitta fint så här på kvällskvisten.
Kitty, du är min ögonsten!

Blåbärstur

Ikväll har jag och hyresvärden vart på blåbärstur! :)



Blev riktigt mumsigt kvällsfika! Just nu ligger jag bara på värmedynan och har det mysigt med Kittykatten. Blir väl att se någon serie nu, men sen blir det att sova. Ska försöka ta mig upp lite tidigare än vanligt imorrn och bara känna lugnet på morgonskvisten, får väl se hur det går med den planen.  


Även Kitty gillar värmedynan (den var på max när jag tog denna bild:)


Måndag

Det var oerhört jobbigt att ta sig upp imorse, snoozade från klockan 7-7.45. Det blev alltså med andra ord ingen promenad till och från jobbet, dunkade iväg med goffen istället. Dagen har gått undan, vips så var klockan halv fyra. Väl hemma här i krypinnet blev det först en liten powernap på värmedynan tillsammans med Kittykatten innan jag tog tag i lite städande och tvättande.

Fick sedan ett ryck och tog mig ut på en löptur, hejja mig! Efter två veckors uppehåll så har det varit svårt att motivera sig, bäst att ta vara på de tillfällena då de väl kommer. Tror att den blå himeln, solen och värmen var en stor motiverande faktor.

Hoppas på en lika fin dag och kväll imorgon, då har jag och hyresvärden planerat in en liten kantarell-tur. Hoppas att tipset jag fick nu stämmer och att det finns mängder med kantareller härikring :)

Nu ska jag lägga mig och läsa lite i det där roliga häftet igen.

post scriptum. jag saknar att ha dig vid min sida.


Verket






Torsdag

"Jag önskar att man kunde kopiera de bra dagarna, så när man har en dålig dag kan man bara ersätta den med en bra."

mycket klokt sagt av söta alj.


Rör mig inte

Isolerings-humor alá dessan :)



RSS 2.0