trött

ååååh gud vad jag är trött ikväll. klockan är tjugo i åtta -och jag får verkligen kämpa för att ta mig upp ur bäddmadrassen. pluggar in i-poden i öronen och beger mig ut på en liten kvällspromenad.
later

Farbror Barbro ♥ Mamma Mysko

Har idag ägnat några extra varma tankar till Farbror Barbro & Mamma Mysko,
de har 3-årig bröllopsdag idag, kram till er! ♥


Var tungt att ta sig upp imorse, men jag får skylla mig själv då jag var uppe tills klockan var efter ett. Att man aldrig lär sig. Men det gjorde mig absolut ingenting (: Näe, nu har jag lite saker att ta tag i, blir ingen slapparkväll av denna tisdag!

Saturdaynights are laundrynights

Oh shit vad jag blev trött och slö. Undrar om jag egentligen kommer att ta mig iväg på fotbollen ikväll, kändes jädrigt tungt att måsta vara aktiv. Men antar att jag kommer ta mig i kragen och he mig iväg då det blir slapparkväll imorgon. Tisdagar är slapparkvällar.

just as saturdays are laundry-nights (!)


ooops

Jag försov mig imorse! När klockan ringde halv sju så tänkte jag att jag kan ju ligga en halvtimme till då jag liks måste ta bilen till jobbet idag, vaknar sedan upp fem minuter innan jag ska vara på kliniken. Måste ändå ge mig själv en eloge då jag var sminkad, hade fått upp håret och var ombytt endast tio minuter sen. Däremot så kurrade magen hela förmiddagen, vilket är pinsamt då patienterna har sitt öra precis vid min mage :P

Har just kommit hem och dunkar the ark ur högtalarna, dom är kung! Håller på att tvätta upp sängkläderna, ååh det blir stormys att lägga sig i renbäddad säng ikväll. :))

"hej"


Vilken jävla bra helg

Jag är trött, jag är bakis, jag är slö,
men jag har haft en FÖRBANNAT BRA helg!

På fredagen bjöds det på god middag och sedan blev det en mysig hemmafest med SI-brudarna i Tängvattnet. Mysig, men hård. Promenaden ned till Turids stuga blev nog lite vinglig, vi skrattade gott åt ligg-hållen när vi gick upp igen för frukost på lördagmorgonen. Skidturen på lördagen är den värsta jag har varit med om, vi åkte i motvind mot det som måste ha varit orkanklass. Efter två och en halv timme hade vi inte lyckats åka de 9km och då gav vi upp. Vände ryggen till och med hjälp av vinden gled tillbaka hela vägen till Laisaliden. Där nere var det vindstilla och strålande sol, vilket passade utmärkt för lite jäger och behövligt matintag. Det blev bastu på hotellet och senare middag på fjällparken. Därnäst stundade en utgång som inte blev en hemgång förrän 06.50  Jag vet, kalla mig partysvensk ;)




Tack för en toppenhelg alla inblandade!


Fredag

Låter alltför klyshigt att säga -ny dag, nya möjligheter. Så därför låter jag bli. Är riktigt trött idag, har legat i sängen och snoozat i timme och tio minuter nu. Men andra ord -dags att he sig upp! Jag tror att jag med flit unnande mig några extra knapptryck på telefonen då jag ska köra bil till jobbet idag. När kl blir fyra så kör jag över till Sverige för att tillbringa helgen med fotbollstjejerna från SI, i lilla tängvattnet :)

Hade en hemsk mardröm inatt. Jag hatar att drömma om dödsfall inom familjen, det är såna drömmar som man inte behöver ägna en hel dag tills man "åhh! NU kom jag på vad jag drömde inatt!". När man drömmer om sådant så är det som att drömmen förföljer en hela dagen. Bara för att jag är så vidskeplig så ska jag nog slå en pling hem och försäkra mig om att alla är okej och mår bra där hemma ♥

Hoppas att ni alla får en fantastisk helg!

En förbannat dålig dag

idag/ikväll är jag riktigt deprimerad, har varit så oerhört ledsen och frustrerad. kan inte säga att det är något specifikt som gjort att jag varit så nere den senaste tiden, det är bara små grejer som tillsammans blivit till en stor stor ångest. den eviga klumpen i magen beror till stor del pga. att vikariatet går ut i juni och gud vet vars jag kommer hamna. vad ska jag göra och vars ska jag bo?  

haft en skitdag på jobbet, inte jobbmässigt. men känslomässigt. funderationer. tankar. åsen ser jag mig såklart i spegeln alltför ofta och påminns om hårfärgen som gör att självförtroendet sjunker äääännu längre ned i botten. behöver verkligen en break, och kanske det blir av i maj (?) 

det var som att allting bara sköljde över mig när jag låste upp lägenhetsdörren och kom hem. då kom tårarna. med en gång.. stora stora floder av ångest. tackar dagens teknik att man kan ringa över msn, vill ha dig här pussis (!)



jag som lovade mig själv att jag skulle sluta gnälla på bloggen, men kitty & madikken är ju fortfarande inte här för att trösta mig. och lite bättre känns det när man får gnälla lite.

"everybody knows it hurts to grow up"
still fighting it -ben folds


Onsdag

Blekte tänderna inatt (10%), men trots låg koncentration och att jag gjorde precis enligt skolboken så har jag reagerat väldigt kraftigt på blekmedlet! Tandköttet i överkäksfronten är svullet, blå i färgen och blöder massa..... Det blir typ minst tio liter corsodyl innan jag lägger mig, fuck! Ser inte klokt ut (!)

Sen har jag ett skavsår på hälen som gör förbannat ont också, men ett skavsår ska inte hindra mig från att klara en hel vecka med promenader till och från jobbet. I detta slaskväder är det omöjligt att parkera på gatan vi får stå på, så då tar jag mig hellre härliga morgonpromenader än att riskera sitta fast med golfen. Synd asfalten mestadels är framme, annars hade jag ju racat med finsparken.

Surar fortfarande över håret och hann t.om tänka idag att nu fan klipper jag av mig allt hår, men så långt ska jag väl ändå inte gå. Ångrar att jag tonade det från allra första början. Ångrar att jag lät en frissör avfärga det istället för att bara "vänta" ut toningen. Så nu får jag ha denna gul/oranga nyans under det som ska vara en brun toning, men fortsatt med röda nyanser. GRRR!!!

De håller på att renovera i hallen, är glad över att Kitty & Madikken slipper detta durrande i väggen och hemska oljud. Inte så lätt att slappa-off till den där apparaten, men då håller jag ju mig vaken iallafall!

Nu ska jag sluta gnälla och göra det bästa av situationerna. Men det är skönt att få gnälla lite ibland, när jag inte har katterna att avreagera mig på så får ni stå ut med ett litet gnäll-inlägg ;) 

Godnatt mina små kycklingar

Det blir ett kort inlägg ikväll då jag lovat mig själv att lägga mig tidigt. Ni vet när man ska sova och man ligger och summerar sin dag? Min summering idag är att jag har varit helt fantastiskt duktig och jag är supernöjd med dagen. Promenerade i spöregn till kliniken, genomförde arbetsdagen, promenerade i strålande solsken hemåt, gjort ordentlig middag, tvättat, gjort kalendrar och lite styrka hann jag med (wow, längesen sist!).  

Nu ligger jag och längtar tillbaka till nätterna under Arvidsjaur-perioden. Med massage, lugna listor på spotify och djupa samtal med söta amanda panda -miss u!

"ha du tänkt på att de ba bli svårare o svårare att va smart?"
godnatt mina små kycklingar ♥


Måndag

När jag vaknade imorse smattrade regndropparna så hårt att det såg ut som om de studsade tillbaka från biltaket. Men jag had gett mig satan på att jag skull börja promenera till kliniken igen, så jag klädde på mig och började gå med envisa steg i spöregnet. Mitt i vad jag kallar för rema-backen stannar söta alj och ber mig sitta på resten av vägen, mycket tacksamt.

Har nu slappat en stund här hemma, fått i mig lite mat och dö-surfat på internet. Fick låna en skiva med bilder från maskerad/40-årsfesten, så nu har jag äntligen fått mig lite bilder från den kvällen. Känns lite oaktuellt att lägga upp massa bilder från den festen nu, men här kommer iallafall en bild på alj och mig.
sångaren i greenday & freddie mercury/ymca

Ska sätta igång och göra något vettigt av denna måndagskväll nu. Väskan är fortsatt ouppackad och jag har kläder överallt. Och som alltid så har jag disk i hon, och även bredvid sängen...... (typiskt ungkarlsboende). Blir väl att fara iväg och sparka lite boll senare ikväll, och förhoppningsvis väntar sedan en härlig nattsömn. Blev alldels för lite sömn inatt.. Typiskt att när man väl tar sig i säng tidigt så har man problem med att somna...

tänker på kitty & madikken ♥

veien blir til mens man går

Då var det söndag igen, gud vad dagarna far iväg. Den korta helgen spenderates i Forsmark. Regnigt och tråkigt väder på lördagen, men det kompenserades med en shoppingtur till Dikanäs med mamma & Jenny :) Idag har vi däremot haft fint väder, satt nere i slänten hela dagen med Tina och pappa fixade så vi kunde dunka ur stereo-anläggningen vi har på verandan, kanoners kanoners.

Men vi har inte bara slappat i helgen. Vi städade garderoben inne i mitt rum och nu ska vi bara skaffa oss en svart hylla och vita ord att ställa på den, såna där väggdekorationer. Ser framför mig hur fint det kommer bli! Vi hjälpte även pappa att spika upp panel i bastun han håller på att bygga och sen satte vi upp massa tavlor efter korridorsväggen. Fint!

Sen legat i rummet och tittat på den vackra tapeten såklart :))

Nu ligger jag på min bädd här i Mo och känner mig lite ensam då kitty & madikken ska vara i hemavan i veckan. Men de kommer ha det bra då de får springa och jaga Tina runt runt i ett stort hus, och sen ha mormor som kan mysa med dem. Och pappa lovade att han skulle vara snäll med dem, om dem var snäll med honom.

Funderar en massa över framtiden och får sådan hemsk klump i magen. Oerhört frustrerande att inte alls veta hur livet kommer se ut om ca tre månader.. Men nu är det dags att lägga funderationerna åt sidan, ska slå igång tv:n och dricka ett glas brämhults jos, gottgott! 

"veien blir til mens man går"

RSS 2.0