fjdkgh

Startade från Hemavan 18.00 ikväll å ja va int hemma på Selfors förrän 21.40, fyyy fan! Det snöade som tusan, jag såg inte ens plogpinnarna och jag var så rädd att jag skulle ligga i något dike vilken sekund som helst. Letade jättelänge efter en parkering som inte var igensnöad så jag inte skulle bli påkörd av någon bakomvarande bil. När jag insåg att jag faktiskt hade tagit mig över till Norge tog jag in mitt sikte på Umskards-parkeringen. Såg fram emot att stå där och vänta ut det värsta. Men då sätter jag såklart fast lill-golfen på parkeringen... Och golfen satt verkligen fast. Jag skottade och skottade och skottade.. Skottade lite till, men jag tog mig ingenstans.

Ställde mig på vägen för att stoppa någon bil, men det var helt dött ute på stora vägen. Till slut fick jag syn på några helljus långt borta. Yeeees tänkte jag! Men då svänger ju bilen såklart in i en korsning ett par hundra meter bort.... Ger upp och ska traska iväg till golfen igen, men jag vänder på huvudet och ser att det lyser från en bil vid den där korsningen. Springer som tusan och hinner dit innan bilen åker iväg. Får skjuts tillbaka och hjälp att få loss golfen..

Så otroligt skönt att komma in i krypinnet!!!

Helgens Duvan var helt klart minnesvärd. Linda Bergs lag hade nog världens stoltaste lagledare och vi hade nog skrattat mest av alla lag sammanlagt. Vi hade prickskytt på hjälmar o flaskor och skrattade gott borta på Frasses. Surt att åka ur, surt att behöva få höra kommentarer om "fel lag". Surt att måsta känna sig som en svikare och som en fiende. Men summa kardemumma. Jag hade det roligt med Linda Bergs lag.

alltså... jag brukar då inte duscha med trosorna på......

Nu är man tillbaka i "verkligheten", imorgon ska jag tillbaka till arbetet och smälta förlusten. Saknar katterna gör jag också. De fick stanna hos Anton i Lycksele. Men jag vet att de trivs, o de måste ju få vara hos pappa någon gång också :)


Tisdag

Hade det riktigt kämpigt med att ta mig upp ur sängen imorse, velade sedan hur länge som helst över hur jag skulle få upp/bort allt hår på ett snyggt och stiligt sätt. grr... Slutade med att jag fick skrapa bort minst 3cm is från golfen istället för att grabba tag i sparken och glida bort på kliniken, då tiden inte var på min sida. Vi har haft riktigt knepigt väder, det har regnat två dagar i sträck och sedan blev det tvärt -15, så isen på rutan var inte lättskrapad.

Ikväll har jag lagat chili con carne till middag, tvättat en omgång tvätt och städat upp lite här och där. Väntar kaffe-besök och sedan blir det HANDBOLLSMATCH!!

Goodnight

godnatt mina vänner, och alla som jag känner
ೋ ღ☃ღ ೋ


love in a clock

Helgerna går alldeles för fort, ligger bara nu och tänker på allt jag skulle ha gjort.. som inte blivit gjort. jaja.. Madikken har hittat ett nytt gömställe, hon kryper mellan ugn och vägg och sedan ner bakom det lilla skafferiet, jag hör hur det rasslar i väggen. Usch,jag är så rädd att hon ska fastna eller nått. Som tur är så kommer hon när jag kallar på henne, duktiga lilla madikken ♥

Hade det jättetrevligt borta på swingen och det var fantastiskt bra låtar! Wiiiie :)
Nu blir det sängen så man är pigg och alert inför arbetsveckan, vad jag hoppas att den kommer gå fort!


Söndagssporten

Större delen av dagen så har jag suttit bänkad framför NRK:s sportssöndag. Måste säga att det är väldigt kul och charmerande att höra de norska kommentatorerna vara "rädda" för de svenska deltagarna.

"De svenske guttene e ikke å leke med, nå får han se opp"

Tog mig en egen liten tur i skidspåret med skateskidorna och sedan har jag varit så duktig och skottat fram infarten. Nu i efterhand känns det totalt onödigt då det kommit dubbla mängden tillbaka på marken, suck... För tillfället sitter jag med hjärtat i halsen och hejar på det svenska handbollslaget. Sjöstrand alltså.. killen är grabben!


Sen ska jag nog iväg på swingen :)


Lördag

Beslutade mig för att bara vara kvar här i Mo i helgen, en lugn "inget-att-göra-helg". Känns faktiskt skönt efter en hel vecka med sjukdom i kroppen. Igårkväll somnade jag innan 22 och vaknade 10.15 idag, skön sovmorgon!

Mötte upp lib nere på ett café i byn och vi tog oss sedan en tripp inne på domus. Trippen resulterade med att jag sedan blev ett navelsmycke rikare. Väl hemma så slog jag en pling hem till lilla morfar, som för övrigt inte alls tror att sverige kommer vinna över danmark i handbollen ikväll. Jag hoppas att han har fel....

Och sen har jag äntligen tagit mig ut i skidspåret, wiiiiie vad härligt det var :) Däremot har jag inte den där konditionen jag tidigare haft, men jag antar att man får he sig ut i spåret lite oftare. Man kan ju inte ge upp efter en gång. heja dessie!

nu ska jag peta in en pinne i brasan!


ps. jag får inte bort den kursiva stilen

cant helt it

Valde att stå över fotbollsmatchen ikväll när det skulle bli lite spelande och mycket väntande då det var en kort match och mycket folk. Bänkade mig istället framför handbollen, fyyy tusan vad spännande! Enormt snygga mål vart det också, och när Kjellman gjorde mål skrek jag så högt att Madikken flög minst en meter upp i luften. Stackars liten :P

Har just duschat och fick en liten ångestattack när jag insåg hur tunnt håret var, jag måste ju verkligen skärpa mig... But I cant help it, cant help it.

Nu ska jag lägga mig och drömma om kvällens handbollsseger ♥


tjingeling

Jag visste att jag skulle ångra mig, jag visste att jag skulle bli lite ledsen. Men det var behövligt och nu är det gjort. Har väl inte direkt hunnit känna efter hur det känns än riktigt, men håret är ivartfall lite kortare, lite lockigare och "luggen" är tunnare. Inga drastiska förändringar, det blir nog när jag har min 40-årskris eller nått som jag verkligen gör en dramatisk förändring.

Fortfarande tung i huvudet och trötta ögon, men kroppen känns inte lika hängig eller slö och jag tackar för det. Ska försöka hålla mig vaken hela eftermiddagen så jag somnar gott efter kvällens fotbollsmatch. Oh, vad det ska bli otroligt skönt med helg efter morgondagens arbetspass!

Lilla söta och snälla tso bidrar med kvällens middag -kycklingsoppa med äpplen i. Hon överraskade mig med en matlåda, jag blir ju alldeles för bortskämd här borta. Ska iväg och handla mig lite ost och mjölk nu, det är ju ett måste till soppa ju (:

tjingeling


Big bang

Ett avsnitt av big bang theory får avrunda denna onsdagskväll och sedan är det läggdags för lilla mig & katterna. En spännande dag väntar imorgon!

"det roliga blir ju roligare om man haft tråkigt" (:

sleeepy

trött, hängig och sjukt orkeslös....
wiiiiiiie!


The Tourist

Recensionen lyder:
Angelina Jolie är en vacker kvinna! Och Johnny Depp är en charmig man!

Snöregn

Just nu spelar det ingen roll om jag är förkyld eller ej, vädret verkar hur som helst inte tillåta mig att fara ut i skate-spåret. Idag snö-regnar det, regnar! Blää...

Måste säga att jag fick upp en ordentlig och fin brasa idag när jag kom hem från jobbet, kände mig riktigt duktig :P Lagade sedan middag, hängde undan tvätten och diskade bort. Tänkte just slänga mig framför tv:n med katterna då jag fick ett sms om förfrågan att hänga med på bio. Så nu ska jag svida om och pälsa på mig inför en promenad bort till biografen där jag ska möta upp pål & rune :)


Recension kommer senare :)


Kvälls-mys

Lite smådumt av mig att fara iväg och spela lite fotboll med denna täppta näsa och detta tunga huvud. Men på något sätt var det ändå skönt att röra på sig då jag sovit bort större delar av kvällen. Fick akut-abstinens på joooos också men så har jag ingen ork att fara på affären enkom för ett paket jos... Det får duga med lite vaniljyoghurt och bananer som kvällsfika. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag göra upp en brasa och krypa ned i en renbäddad säng framför en film :)

myyys!


Snyt snyt

Är lite besviken över att jag inte tagit mig ut i skate-spåret än, jag är som himla sugen på att ta mig ut. Men en massa snö samt en snorig näsa och ett tungt huvud gör att jag istället ska vara inne i kryp-innet, elda och kurera mig lite. Så j*vla s*tans typiskt att förkylningen kommer nu någon vecka innan duvan, PRECIS som förra året.

Efter jobbet for jag iväg på fjordcentret och handlade mig en sop och sopskyffel, och sen lite bricketter. Upptäckte att jag inte alls är nå duktig på det här med att göra upp eld... Nää, nu blir det en power-nap!

snyt snyt.

natti natti

Har haft en härlig helg i Forsmark med hela familijen och alla djuren. Jenny Inte Tall fick jag ju träffa också :D Här i lilla lägenheten så har jag sorterat upp lite papper, börjat tvätta upp lite tvätt och sen har jag ju naturligtvis gjort upp en liten mys-debut-eld i den nya kaminen som så fint står här inne.

Blir nog bara att göra sig iordning för sängen snart så man är pigg och utvilad inför en ny arbetsvecka. Har ännu inte hunnit testa mina nya skateskor eller stavar, de va alltför kallt i helgen. Förhoppningsvis så slutar det snöa här så att det är bra spår att fara ut på imorgon =)

natti natti

Match-debut

Har tränat lite fotboll med SI-tjejerna på måndagar och ikväll blev jag tillfrågad att vara med på matchen de hade mot serieledarna, hej o hå vad det går! Matchen slutade 1-1 och en nyyyydelig assist får jag ta på mig! Jag har verkligen älskat den här veckan, aktiviteter nästan varje kväll!

Däremot så känner jag mig rätt sliten och trött, det ska bli så gudomligt härligt med helg imorgon! Gissa om jag ska sova på lördagmorgon..

dla -vill du se på mig idag eller imorgon?
rur -jag vill se på dig varje daaag
dla -åååh, men ruuuuuuune :S

nu blir det lite big bang theory ♥


Onsdag

Tannpleier-mötet idag gick finfint. På de mötena kan vi ta upp olika case där vi vill ha råd från de övriga tandhygienisterna, hur de skulle ha gjort och hur de skulle ha tänkt. Väldigt uppskattat och lärorikt för alla, like it! Hoppas hoppas hoppas verkligen att vi kan få åka iväg på perio-kursen, det hade varit sååå lärorikt! Resten av arbetsdagen gick också bara galant, lite trött och sliten när jag väl skulle sparka hemåt. Men det skyller jag på en dålig natts sömn.

Väl hemma kastade jag i mig mat och slängde mig sedan på värmedynan där jag sov en hel timme med både Kitty & lilla Madikken på magen. Tre utslagna hjältar. Min plan var att sedan sortera upp lite viktiga papper, men just nu känner jag bara bläää inför den tanken. En annan dag. Ska nog bara känna lugnet och städa upp här inne litegrann innan det är dags att svida om till innebandykläderna (:


Lasse Långben

Lite mys med Kitty & Madikken framför "Janne Långben the Movie" samt Lars Winnerbäck som sjöng för mig ur högtalarna fick mig på lite bättre humör. Lägger nu funderingarna under kudden för att inta sängläge så man orkar med morgondagen. Tannpleiermöte och allt t.om. Däremot känns det konstigt att lägga sig när det känns som om jag inte har gjort annat än att ligga hela kvällen. Men imorgon blir det andra bullar, ska iväg på Gruben och spela lite innebandy. Spännande att se vad det är för filurer som håller till borta på den hallen :) Kul att kunna hålla ångan uppe trots att jag sagt upp medlemsskapet på friskhuset.


..

Jag hatar funderarsvackor....
Hatar att vara på sånt här humör, blääääää......

Må det bästa i ditt förflutna bli det sämsta i din framtid.


tIsDa

Gud vad mycket snö det ha kommi inatt! Det var lilla jag som fick stå för plogningen av trottoaren imorse, då de inte har vett att få undan all snö på morgonkvisten. Var något sliten när jag väl var framme på kliniken... shit alltså. På hemvägen gick det däremot betydligt bättre att sparka, vädret hade tagit en helomvändning o bestämt att det skulle töa bort lite snö så wiiiie vad fort det gick hem!

Angående bank-grejset så verkar det inte bättre än att jag måste ta ledigt från jobbet och åka 26 mil för att ordna till det dära. Men men, de ska ringa mig imorgon igen. Hoppas hoppas, kändes lite drygt att åka så långt för att visa upp mitt leg. Om int annat så gör jag det samma fredag som jag ska till Lycksele, så får jag mig en liten långhelg och behöver då inte åka i onödan (:

Min tandgnissling/pressning har nu resulterat med en söndergnisslad visdomstand. Såg detta som en stor varningslampa och har fixat en tid till en av tandläkarna. Att man alltid tar tag i saker i sista stund....

Nu blir det mys med kissekatterna ♥


Nordea(ss)

De har vart en bra måndag idag. Började med en härlig spark-tur i ett härligt vinterväder och sedan en kanonersdag på kliniken. Sen hann jag t.om springa ned på Nordea för att återigen springa tillbaka utan att vara nå klokare. Jag förstår inte varför varken Nordea i Norge eller Sverige kan hjälpa mig, suck.. Har iallafall skickat ännu ett långt långt mail till Nordea Kundtjänst o förhoppningsvis ska allt snart vara ordnat. Kan ingen släkting eller nära vän gå å utbilda sig till bankman eller nått??

Kvällen har hittills bestått av powernap framför tvn med kissekatterna, en sväng på HM & Rema och nu skall jag sätta mig framför tv-spelet tills jag ska iväg på fotboll med tso. (: 


Jag längtar som en toook tills jag får ta mina nya skatedojjor o stavar på en skidtur!

Trettondagarna

Oj oj, vad vi har hunnit med en massa rolig under trettondagarna :)

♥ spelat innebandy med SI
♥ sett på fotbollsmatch (hejja turid!)
♥ vart på fredagspills med jobbet
♥ racat med sparken
♥ sett skidor med Pål
♥ köpt skate-skor, bindningar o stavar till lilla mig :D
♥ ätit tacos o pizza
♥ sett bio 
♥ vart på onkel oscar
♥ spelat tv-spel
Vi har bara "kosa" oss :)





Han trotsade varningen från trafikverket o har nu begett sig över fjället mot svenska sverige. Vilket betyder att jag sitter o biter litegrann på naglarna. Har fördrivit tankarna med dammsugaren, diskhögen och hammaren. Då min fina vävda vägg-matta blev alltför rolig för lilla Madikken så har jag flyttat den ut till hallen, så den inte blir ödelagd av hennes små busiga klor ;P

Senare ikväll ska jag iväg på danskväll borta på gruben. Härligt att uppehållet är över så man får fara iväg och svänga sina lurviga igen. Ångrar lite att jag inte tog mig iväg bort på HM för att skaffa de där tygskorna så jag hade fina nya dansardojjor, men om sanningen ska fram så har jag ju spenderat tillräckligt med pengar på skidutrustningen.

Buy quality, cry once.

Göta Kanal

Slöser på göta kanal 2. Har faktiskt aldrig sett någon av de filmerna och måste säga att jag är positivt överraskad då alla säger att de filmerna är helt kassa. Helt kass är den ju inte :)

Tog mig en sväng nere på stan med lil efter jobbet. Lil hittade en superfin klänning till mig som passade perfekt, 100kr! En ny mysig genser för 100kr blev det också samt en tränings t-shirt som tyvärr inte kostade under hundralappen, men nöjd är jag! Roligt att för en gångs skull faktiskt komma hem med lite fynd :) Har dessutom sett ut ett par tygskor på HM som jag tror jag ska unna mig, mina gamla har sett sitt om jag säger så. Och efter att jag brände upp sulorna på elementet så är det verkligen dags att lägga dem i soptunnan.

Snart anländer pussis hit till norska norge. Är oerhört tacksam över att trettondagsafton finns så det blir en långvisit för honom här hos mig o kissekatterna :) tyvärr så blir det ingen långhelg för mig då norrmännen inte har någon aning om vad trettondagsafton är för nånting...

Men jag har någon att komma hem till och kissekatterna får barnvakt på dagarna, supermysigt!

Annars så händer det inte mycket här borta. Har slutat på friskhuset då jag tyckte att 450kr i månaden blev alltför dyrt när jag egentligen bara far iväg på innebandy en gång i veckan. Hoppas ju på att få hit mina skateskidor, de får ersätta medlemskapet ett tag.

Sån är de me de.
hejhej


:D

"Jag är som ett komma efterföljt av ett stort d"

Burn, burn, burn.......

Hoppas!

Åh, vad jag hoppas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Städardag

Idag har jag vart på oerhört konstigt humör, trött sur o grinig. 
Lite diskning, städning o tvättning har hållt humöret sysselsatt o de blir nog att fara iväg å springa av sig på lite fotboll nu också. Förhoppningsvis känner jag mig lite gladare när jag lägger huvudet på kudden i nytvättade sängkläder sådär lite utmattad. Längesedan jag tränade, ska bli skönt att röra på sig igen.

Blir nog att ta med mig skidorna nästa gång jag åker över, så kan jag börja med lite skate här borta =)
(detta var en pik mamma, hälsa till pappa han kan valla upp mina gamla klassiska skidor till skate;)

tack o hej, detta var allt från mej

RSS 2.0