alles mulich

ush ush, förra natten drömde jag massa mardrömmar som jag liksom har tänkt på under hela dagen. hatar att drömma hemska saker om människor i min närhet :(

men på något konstigt sätt så kände jag mig mer utvilad än vanligt, piggaste morgonen på superduperlänge. jag hade en riktigt bra känsla inför den stundande arbetsdagen. den gick bra, men var rätt stressig och hade totalt 15minuters rast där jag både skulle hinna få i mig mat och andas lite granna innan det var igång igen. blev lite sen och bytte till rum 2, vinkelstycket fungerade inte så bytte till rum 4. blev sen igen och sista patienten gjorde jag airflow på, vilket tog tid och resulterade med övertid. menmen, jag klarade av dagen galant ändå vill jag tycka :)

innebandyn ikväll var hur kul som helst och jag kände mig som en drottning med min nya fina innebandyklubba. i helgen blir det åka av, fy f...!!! vi verkligen måste måste vinna cupen, det existerar ingenting annat!! HEJA SIBIL!!!!

fullt fokus inför helgen alltså.
men hinner med lite annat skojsigt också emellanåt. tone har vart här ikväll och vi har druckit massa kaffe och skvallrat, myselipys var det.

är väl dags att kasta sig i sängen vilken minut som helst nu. känner jag har lite osammanhängande text men så är det när man är trött och har hundra saker i huvudet.

men innan jag slutar vill jag bara avreagera lite oro. jag har ont i örat. eller inte i örat egentligen, men inuti. ibland när jag rör mig på örat så strålar det in i käken där brottena var. och jag blir lite orolig. för jag har inte slagit mig, inte gjort någonting som kan ha gjort att någonting har "rivits upp". men det är tur man jobbar där man jobbar, vi ska få iväg ett mail till någon specialist imorgon för att få ett expertutlåtande.


och tack till jenny för en jättetrevlig och härlig helg!! HJÄRTA

Kommentarer
Postat av: Anki

Hoppas det går över i örat snart! <3

2011-11-02 @ 10:38:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0