dessi sementerar

nej, nej, nej! Det låter som om min dator ska dö vilken sekund som helst, min magkänsla säger att det är fläkten som lever om, hmm. Någon datakunnig människa borde se över den, bara för att se så allt är ok. Sen vill jag snabbt som tusan få mig en sån där extern hårddisk så jag kan rädda allt som räddas kan inför ett framtida datahaveri.

Sementerade två stycken kronor i fronten idag, provisoriskt. Och sen var jag med på provisorium, både alukappa och ion. Hujj hujj hujj, det är nästan så jag snart blir lite små-mallig!

Tog mig upp för att duscha imorse (hör och häpna!), men när jag kom hem från jobbet idag kändes det att jag hade varit vaken och igång sedan sex imorse. Jag ska ju iofs inte klaga när det är sisådär tiotusen älgjägare som klev upp tidigare, men ändå. Så jag tog mig först en powernap innan jag bestämde mig för att göra lite nytta. 

Snörde på mig löparskorna och testade knät uppför trapporna i hoppbacken. Sedan har jag tvättat två maskiner och eldat på som tusan för att de ska kunna torka plus rensat garderoben. Efter det har jag inte gjort särskilt mycket för världen, suttit och halvsovit framför Disney Channel -gud vad vuxet.

Nu ligger jag här i sängen och har ångest över allt och ingenting, men framförallt över den här j*vla hårskallen.

i know it was me who called it over but i still wish you fought me untill your dying days
dont let me get away


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0