Rädda Dessan

Detta inlägg vill jag tillägna Poca, som hjälpte mig städa på kansliet igår så ja slapp göra det ensam. Även fast hon hade hundra andra grejer att göra å int had tid. Thank yoooou! :) Vi ska nog anmäla oss till dam(m)-vm nästa år ;)

Jag är en så oerhört lycklig människa som får uppleva sanna vänner. Finns inga ord som beskriver känslan man får när någon/några gör något riktigt fint för en. Här kommer några "fina" upplevelser av sanna vänner!

1) Åkte på rejääl storböter en gång i gymnasiet när jag å järntrion åkte buss, 850 spänn! Gruvade mig hela veckan för att komma hem å måsta berätta för mamma å pappa att ja behövde få låna nästan 1000 riksdaler... Bestämde mig för att aldrig mer låna någon annans busskort. Innan ja skulle åka hemåt den fredagen kom min järntrio fram till mig med en gammal smörask. "Rädda Dessan", stod det på smörasken å i den låg massa pengar! Dom hade gått runt i skolan hela veckan och samlat ihop slantar från andra elever å lärare, vilket gjorde att ja bara behövde lägga kring hundralappen själv! Det kommer jag aldrig att glömma, inte ens om jag drabbas av demens när jag blir gammal.

2) Sorselefolket ligger mig varmt om hjärtat. När jag flyttade till Sorsele blev jag mottagen med öppna armar och jag har många oförglömliga minnen därifrån! Kommer aldrig glömma midvintercupen - 2009. Hade kört 27 mil för att tillbringa helgen med kompisarna å spela innebandycup. Visade sig att vissa personer int tyckte att ja had nå där å göra, och att laget skulle bli diskat om jag var med.
"Bucklan betyder ingenting, nu spelar vi för Dessans skull".
Vi spelade, vi vann, vi blev diskade.

3) Syster yster som åkte ända hit för att se säsongens sista match trots saftig baksmälla! Det betyder så mycket för mig att ha nära å kära på läktaren. Min familj bor som så långt bort å har aldrig sett mig spela, så jag värderar hennes besök väldigt högt. Sen ska Snigel å Seb ha en eloge också!

4) Förra året på Duvan Cup va ja rätt nere över att inte A var med och tillbringade helgen med mig. Jag ville ha någon med mig som vet vad jag kan åstadkomma och som tror på mig. Mitt lag är helt underbart, men jag saknade ändå något lite extra. Min gode vän Tim hade liftat med en av lagkamraterna å var kvar hela helgen!, med ord som gjorde mig starkare. Han kom för min skull, och det värmde! Tim, du har varit, och är, en stor stöttepelare i mitt liv.

5) Hade haft världens sämsta arbetsdag å vandrade hemåt från Bilisten. Hemma överrumplades jag av en överraskningsfest av KattaBil, Kompassen å "grannarna". "Grattis! Nu är de prick ett halvår kvar tills du är 18!" Glass, fruktsallad å paket... It made my day!

6) Då min syster skulle förlova sig med Erotica Bowser hamnade jag i en riktig funderarsvacka. Det slog mig hur det har gått framåt för min syster, medan jag själv bara stått å trampat på ett å samma ställe. En god vän från Skottland, Duncan, var i Storuman den sommaren å till min tröst fick jag.... En låt. 7) Nu vet jag inte hur jag ska formulera mig utan att låta "skrytig", men jag har fått två andra låtar skrivna och tillägnade mig själv som betyder oerhört mycket. När jag känner mig nere och ledsen åker dessa låtar fram, för ja vet hur mycket kärlek och omtanke som är riktad till just mig. Det finns inga ord som beskriver hur det känns när man vet att orden som kommer från högtalarna är till just dig själv. Tack syster yster å "pannkakan".

8) De för några år sedan, jag gick iallafall på gymnasiet... Jag hade en urusel valborg hemma, men överraskades på kvällen av en fullsatt bil med folk från Storuman! Vi kollade på majbrasan, åkte i backen på matbrickor och åkte sedan till Storuman mitt i natten och kom lagom till soluppgången som vi tittade på uppe på Utsikten.

9) Innan jag tog körkortet, hade jag inte kört nå mycket bil alls. Någon enstaka gång, som resulterade med långa och jobbiga motorstopp, speciellt vid Umnäskorsningen. Många kramar och stort tack till odontologen Gustafsson och "Lisa". Gustafsson ställde upp å körde med mig till Sorsele fram å tillbaka, sent på kvällen. Trots att hon hade två små barn att ta hand om å bara för att jag skulle få hämta min nya innebandyklubba! Sen fick vi en minnesvärd upplevelse när ja va tvungen att backa hela vägen nerför Utsikten. Men nu är jag iallafall en hejare på att backa! :)  "Lisa" lämnade hund och karl för att köra med mig till Vindeln till körskolan och satt t.om. med mig under den första körlektionen. Bjöd mig på god mat och körde sedan hem de långa milen ensam. Jag är evigt tacksam!

10) För exakt 2 år, 5 månader och 11 dagar sen gjorde en arbetskamrat på Bilisten mig en evig tjänst. Jag fick byta arbetspass med henne trots att hon hade planer för kvällen, och den bytningen tackar jag henne för än idag. Idag har ja & A. varit tillsammans i just 2 år, 5 månader och 11 dagar.

11) "Inte Tall" har alltid ställt upp för mig. Snacka om att jag har kört mycket med den tjejen! Vi har haft många och långa promenader med djupa samtalsämnen, tillsammans har vi löst varandras problem, jag har övat läxor "på" henne, hon har hämtat mig med bilen efter löppassen eller följt med på cykel för ja inte orkat fara iväg själv, hon har hjälpt mig välja kläder, ställt upp som kattvakt och bakat kladdkaka när jag har velat.                                                                                              Tack!

Ångest

Hur ska man veta vilka val man ska göra här i livet?!
Jag blir tokig, jag vill bara kunna se in i framtiden å se vad de olika valmöjligheterna ger mig. Jag klarar inte av att sitta å våndas inför beslut... Men jag antar att det är så här det är, det ska vara svårt att göra viktiga beslut här i livet. Ännu viktigare att man då tänker igenom allt, inte bara en, utan flera gånger. Väga fördelarna mot nackdelarna. Men även fast man ställer sig frågan och har alternativen framför sig, så vågar man inte göra ett val. Man är rädd över vad det kommer att innebära. Om man ändå kunde se den där vågen med fördelar och nackdelar klart å tydligt framför sig, så att man får det svart på vitt... Så kanske valet skulle vara enklare.. Men nu sitter jag här.. Utan våg och utan facit över livets val... Och med alternativ som snurrar i skallen sedan länge tillbaka..

En lyckobringare

Jag börjar smålängta lite till min postbilskörning! Jag blev så glad när ja såg det fulla brevinkastet när ja komm hem! Man möter faktiskt många glada ansikten efter vägen som med förväntansfulla miner väntar på sina paket eller tidningar. Tänk vilken lycka jag bringar :)

Nu ska den här posttanten dyka ner i farmakologipapperna, å sedan bär det äntligen iväg till den efterlängtade innebandyträningen :) De va sjukt längesen, så de är nog bäst å ta med sig miniräknaren, så man kan programmera om sig. Eller vad säger ni, kedjan alá tre fulla?! :) 

Imorgon väntar en skön dag, det enda som står på schemat är tentamensgenomgång på anestesin, annars blir det bara att va hemma me kissekatten å plugga inför tentan. Och nu när sjukdomsläroboken kom idag också, så måst ja ju börja plugga inför den också.. Ja, vilket liv man har!

Can't you at least try,
to understand how I feel?
to understand why I cry?Den sanna glädjen

Kunde verkligen inte låta bli att skratta åt Kittys "situation" igår! Även fast det resulterade med att torka golv å duscha Kitty (igen) så var det bara roligt.

Hon hade de lite besvärligt när hon skulle göra nummer 2.. Låg å såg en film å helt plösligt kommer Kitty springandes, gör några varv runt sofforna å har nå konstiga dampryck! Sen drar hon ändan efter golvet, precis som en hund, och lämnar värsta bajsspåren ;P Sen kunde man följa dessa "spår" i sandlådan, på golvet i toan och i hallen, så de blev ett litet städryck, men oj vad jag skrattade!

 

Skadeglädjen - den enda sanna glädjen?Sitter på skolan nu å inväntar anestesiövningen. Det är skrämmande att hålla i den där injektonsnålen, men samtidigt häftigt att man faktiskt besitter de kunskaper som behövs för att veta vars man ska sticka etc.

Sen så väntar jag ju ivrigt på posten!  En "vanlig" bok å två nya piercingar hoppas jag ska ligga i brevinkastet när jag kommer hem! Sen så hoppas ja att min sjukdomslärobok hinner komma innan veckan är slut, annars skippar jag tentan helt tror jag...

               
 

En dag i solen

Ja kunde bara inte motstå att gå ut med Kittykatten, när hon satt å jamade superhögt framför ytterdörren (:


Avskrivning

Jag känner mig helt tom.

Ena stunden är allt bra å bekymmerslöst å ena stunden rasar ALLT! Även fast jag var så väl förberedd på beskedet, så blev min tillvaro helt dimmig!!

Jag vet att jag inte har överreagerat. Jag vet att det är ingen i hela världen som skulle acceptera det här, så varför ska jag göra det? Men jag ska stå på mig, så här ska det bara inte va!!! Thake it or leave it!

Min ork börjar tryta, jag har gjort så mycket, jag har gett så mycket, jag har verkligen försökt....
Vill få nånting tillbaka!!

Förutom att ha allt detta som cirkulerar i huvudet så har det varit en härlig dag! De blev en cykeltur i strålande sol till Intersport där ja spenderade massa pengar (kanske alltför mycket?). Sen gick vi ut en sväng me Kitty i koppel, oj vad spännande!! :) <3 Hon får mig alltid att le, min lilla kittykatt!

Nu ska ja & Kitty dyka ner i farmakologiboken!

Klumpidump

Klumpar i magen... (!) 

Kl 16 ska ja å S ha examination i patientbemötande. Vi ska bli inspelad på film å bedömd utefter vårt patientbemötande å hur vi ger informationen om själva sjukdomen och behandlingen. Hur mycket kommer ja glömma säga?? Skulle kännas tusen gånger bättre om ja int had den där jäkla kameran framför fejjan....

Och vem hatar inte att se och höra sig själv på film? GULP!

Ska hur som helst bli oerhört skönt att få helg! Ja & A har fått låna kusinens bil, så ikväll ska vi en sväng till Ica Maxi å bränna pengar å imorrn åker vi å hälsar på morfar på lasarettet <3 Ja har int sagt till han att ja ska komma, det värmer att bara tänka på hur glad han kommer bli över att se oss :)

Sen så kommer helgen att bestå av mycket pluggning också, tenta efter tenta, examination efter examination bara löser av varandra som rinnande vatten! Annars så kraxar å hostar jag fortfarande å sneglar på löparskorna med ledsam min...

En sån där ansvarsfull dag

Dagen började med tentamensgenomgång å ja blev glatt överraskad när ja låg 8 poäng över G-gränsen ;P Ja som trodd att ja låg jävlart på gränsen!

Sedan så tränade vi att lägga bedövning på varandra. Snacka om nervöst å hantera en sådan injektionsnål! Men de gick snabbt, smidigt å smärtfritt å ja kände en oerhörd lättnad när ja gick därifrån. "De här komm ju gå galant!"
Hade en röntgenpatient på eftermiddagen, måste väl säga de gick riktigt bra! 5 omtagningar på 20 bilder tyck ja int e så pjåkigt! (:

Väl hemma komm min oerhört "kockiga" talang fram, mumsiga stuvade makaroner och köttbullar, samt en kaffekopp som satt riktigt fint! Sedan ringde farbror E. på sin väg mot stugan. Han ville tacka för vykortet å berättade att nästa helg är de dags för lilla kusinens dop. Så nu måste vi fundera ut världens bästa present! Enligt farbror E. så ville lillen gärna ha en moped eller motorcykel, men har någon något mer "realistiskt" förslag på bra å fina dopgåvor? ;P

För övrigt så försöker ja plugga inför examinationen tills imorrn å inför tisdagens tenta, men något säger mig att ja ska koncentrera mig på en enda grej. Mitt huvud är alldeles rörigt!! Så nu blir de ett stenhårt ryck fram till kl nio, då måst ja ju nästan se andra mumienfilmen! (:

v Kitty är sötast! v


Strikt leverne

Nu så här tillbaka i Sverige, så slår det mig hur dåliga vi svenskar är på att bara "leva livet". Vi har alltid ett schema som måste följas, vi ska gå skola/jobba, vi måste hinna träna, maten ska ätas speciella tidpunkter, å inte kan man väl gå ut på en promenad mitt i natten, å man äter maten vid matbordet. Vi har nog alla ett mönster vi följer. Sånt som vi tycker är rätt att göra, sånt som vi tycker är fel att göra. 

 I Egypten tog man vara på livet på ett helt annat sätt. Dom gjorde vad dom kände för, åt när dom va hungriga å öppnade/stängde sin affär precis när dom ville! Många affärer var bemannade dygnet runt. Vi har inte samma frihet här i Sverige, vilket vi märkte vid avstigningen på Arlanda då alla affärer skyltade tydligt med "stängt".

Men samtidigt är jag nöjd med hur vi har det. Det är faktiskt rätt skönt att ha en viss rutin över vardagen, men visst är det skönt att släppa på spärren ibland å göra lite annorlunda saker? Vara lite rebellisk å leva mot de oskrivna "lagarna" (:


Bingo!

Ångrar int alls att ja stannade kvar på skolan tills efter sju igårkväll.
Den nyaste modellen av Oral B´s eltandborste med sladdlös display, värd 1500 kr, är min!
Displayen visar massa grejer!
- den säger till när man ska byta kvadrant
- visar tiden
- har en vanlig klocka
- varningslampa och varningstriangel vid för hårt tryck
- visar när man bör byta borsthuvud
- man belönas med en smiley efter 2 min (:
- efter 2.5 min belönas man med andra smileysar!

Haha, lite roar dom små!
Nu ska tandtrollen borstas bort!

Oteknisk

Jag vet att jag lovade att bilder från Egyptenresan skulle komma upp så snart som möjligt, men ja är så himla oteknisk å ha int nån aning om hur ja ska lägga upp bilderna....

Efter en hel veckas lugn å harmoni i strålande sol, så känns de riktigt jobbigt att hostandes å kraxandes bara kastas in i all skolstress... Men efter beskedet av att ha klarat både anestesi (som ja dessutom spikade!) och radiologitentan så känns de som om ja komm å klara av Allt!

Idag blir det en riktigt tung dag, går skola ända till 19.oo. Å förkylningen gör det inte bättre... Vill bli frisk!! Min plan va ju å börja snöra på mig löparskorna denna vecka, annars komm ju postmilen å gå åt helsikke ;P

Nu ska ja göra mig en tekopp å läsa igenom papperen inför dagens seminarium.
Sen så hoppas ja att vi får den omtalade eltandborsten idag, som beskrivs som tidernas rolls roys!

Krya på dig morfar! <3 


Myyys!mys mys mys me kissekatten! <3Host host!

Att kasta sig ut mitt i havet å sedan åka båt i kalldrag tog ut sin rätt. Mina inandningar låter som tjugo fiskar som ligger å gurglar i halsen. Trött, slö å hängig. Ne, så här kan ja ju inte ha det! :P

De va riktigt skönt att få komma hem igen! Kitty måste ha saknat mig för så här kelsjuk är hon int ens när hon är i löpen ;P Ja tror ja satt en timme å strök å tittade på henne igår när hon låg hopkurad i mitt knä <3 Min lilla Kittykatt!
Hon blev så ompysslad igår! Borstade å dushade henne, så nu är pälsen riktigt mjuk å fin! Å sen blev hon ju av med massa vinterpäls (: Och hon sov t.om. i sängen hela natten trots att A också låg där :P

Dagen har börjat med en promenad till Mariehem, lite frisk luft å veckoinhandling!
Nu ska ja ringa morfar <3 Åter igen har han hamnat på lasarettet :(


Tidsfördriv på Arlanda

Im back in Sweden!!
Är just nu på Arlanda å försöker få tiden att gå, vårt plan hemåt går int förrän imorrn kl o9.oo.. Men som ja sa till mamma. Vi ungdomar klarar av riktigt slitiga nätter, haha!

Vi har haft det alldeles underbart! När vi klev av planet va de som att kliva in i en bastu, seee jädra sköönnt! Vi har haft strålande sol hela veckan, lite blåsigt nån dag men de tackade vi för!

Blev en tripp till Kairo där jag fick se de mäktigaste jag har sett i hela mitt liv; pyramiderna. Vi såg även sfnixer, kameler, mumier och åkte båt på Nilen i strålande sol! Lovely! På tal om mumier så va de rätt läskigt å se både människor, hundar, katter, apor och krokodiler som var mumierade! Man kunde t.om fortfarande se päls och naglar på aporna!

Åkte till paradisets ö, å ja lovar er. Ön gör sig verkligen rätt för sitt namn! Det var det vackraste jag har sett!!! Var dessutom ett stort plus att jag fick se en delfin och snorklade mitt ut i havet bland vackra fiskar och korallrev!!
Lilla Snigel är rädd för fiskar, så lilla jag åkte ut på havet ensamen. Men bekantade mig med en familj från Skellefteå å från Öland å vi had de riktigt trevligt (:

Egypterna däremot ville man bara sparka mellan benen ibland. Har aldrig i hela mitt liv stött på så jobbiga människor som drar å sliter i en för att få en att köpa deras grejer. Riktigt pengakåta! Och riktigt obehagligt var det många gånger. Detta gjorde att vi int riktigt for runt å gjorde "stan" så mycket. Vi höll oss mest till stränderna och hotellets område.

Vår syn på egypterna ändrades när vi träffade vår gode vän Mohamed. Honom behövde vi inte alls sparka mellan benen. Han hade en liten mysig butik i hotellet där vi tittade in varje kväll och drack te och bara satt och pratade. han hade med sig datorn så vi fick låna internet en kväll, därav mitt kryptiska inlägg. Så om någon kan arabiska så får ni gärna översätta åt mig va han skrev (:

Ett av mina mål var att bli brun som en pepparkaka, men det målet lyckades jag däremot inte uppnå. Har int så lätt å bli brun så de kanske va ett orimligt mål men lite färg hoppas jag att man fått (:

Bilder kommer så fort jag fått tag i en överföringskabel!
Lev å må!


Halsningar fran Egypten! (:

ابدا ما انساك

Baby godbye

                     

Baby goodbye!
Nu är jag på väg!!! Måste väl säga att det är rätt nervöst men jag är mest bara glad och lycklig! Se till å ha en riktigt härlig påsk nu allihop! 

Och stort grattis till Anja som fyller år idag! [v]


                    

Glad post!


Drabbades av ett stort leende när jag såg meddelandet min kära postkollega had skrivi på eftersändningskuvertet. Om det är någon humor som alltid fungerar mina vänner - så är det posthumorn!

                                              

                                              
Av någon konstig anledning så kan ja int alls koncentrera mig på pluggandet idag! :P Men om ja diskar å städar undan, dushar å gör det mesta klart så kanske de går bättre att fokusera! Har ju lite tid att fördriva fram tills dess att vi ska åka (:

Förresten så blev jag lite imponerad igår när jag skulle packa.. Jag tror inte att jag nämnde att de tog bara typ 20 minuter... De där om att tjejer är sega på att packa å alltid har med sig 3 ton, de måste bara vara en myt. Eller så är ja inte en riktig flicka (?) ;P

Shiiit!!

Nog vare väl typiskt att ja skull hitta hårbandet idag, när ja köpte ett nytt när ja var på stan?
Som vanligt finns det man letar efter ALLTID där man har letat hundra gånger och ALLTID där man tyckte att man såg det sist. Det låg mellan nå soffdynor, trots att ja varit där å lyft miljontals gånger! :P

Nåväl, nu är jag ett hårband rikare och det ska man väl inte klaga över?
Snigel har varit här ikväll, vi åt god kyckling, spelade gh och laddade inför morgondagen! Nu så har jag packat till musik med hög volym och bara känt mig oerhört lycklig!

Har försökt packa så liiite som möjligt, men får lite dåligt samvete när jag sneglar på högen jag har "valt bort". Blir nog bra det här! Ska ju kunna ta hem lite grejer också! :) Huvudsaken jag har biljetter, pass å pengar!

Ska betala nå räkningar nu, och försöka hitta en bok ja måste beställa...
Sen ska ja bara lägga mig å titta på Charmed!

RESFEBER!!!


Blandade känslor

Idag har pussis å Kitty åkt hem till pussis familj.. Gick med dem till Nus i spöregnet å sa hejdå, sen trampade jag ner till Sun Tan för att förjobba lite på brännan! Sen for jag & Hanna å hämtade ut våra efterlängtade egyptiska pund! Var tvungen köpa ett nytt hårband också eftersom mitt har försvunnit spårlöst! Har just kommit in genom dörren, och är jätteblöt. Jävla väder, vilket tur man snart slipper detta slask!

Väldigt ensamt att komma in genom dörren och inte mötas av något mjaoo... Bäst pussis är snäll med min lilla ögonsten nu! Känner mig oerhört stressad, men jag antar att det har att göra med resfebern! Jag har ju inte ens börjat packa, och vi åker imorrn!!!!! Har tvättid kl 16, så före det kan ja som int börja packa nånting.. Men jag har massa plugg att göra, så lika bra att sätta igång! Tänker inte tänka NÅNTING på skolan när vi åker, men när vi kommer tillbaka så är de full rulle igen!
- samma tisdag har vi examination i patientmötande och första anestesiinjektionen
- veckan efter, tenta i farmakologi
- veckan efter det, tenta i sjukdomslära
- veckan efter det, tenta i psykologi

Men jag ska ta dagarna som de kommer, så kommer allting att lösa sig!
Nu ska ja plocka ihop de som ska tvättas, diska, börja skriva ihop någon packningslista, spela gh och förarbeta tentapluggandet.


Tentaskrivning

Riktigt skönt att ha tentorna bortgjorda! Nu återstår bara resultaten och jag hoppas innerligt på det bästa!!!
Igårkväll gick pluggningen riktigt dåligt, hade lika gärna kunnat fara å spela innebandy. Tillbringade först många minuter åt att leta efter mitt hårband som ska finnas någonstans i lägenheten, men jag fick ge upp. Sen blev det disken å datorn. Fastnade dessutom en lång stund med gitarren å försökte komma ihåg låtar man en gång i tiden har kunnat. Men till slut sa pussis åt mig på skarpen å ställde bort gitarren! Bra med lite diciplin! 

Men nu är tentorna skrivna och för första gången på länge ska jag ha en helledig kväll!

- Mysa och busa med Kitty
- Se House
- Spela gitarr
- Fixa lite på min "att fixa innan Egypten- listan"
- Guitar Hero
- Leka med telefonen
- Städa
- Leta efter hårbandet
- Kramas


Låt mig presenteraTre fulla!
Sitter å tänker på innebandysäsongen som varit, å ja kan int annan än le när ja tänker på alla underbara stunder. Innebandyn detta år har gett mig så himla mycket, speciellt en hög dos av självförtroende! Men jag hade inte tagit ett sånt enormt steg utan alla underbara lagkamrater. KRAM till kedjan alá tre fulla!


"MUTE!!!!"
"Dont fuck and drive!"
"Varför viskar du jämt?"
"Vilken löjligt liten soptunna!"
"Bildörrarna har frusit fast, haha!!!"
"Vem kom på att sätta k bredvid j?!"
"Vi programmerar han med miniräknaren!"
"Vet ni hur kallt miniräknaren sa att det var på ett ställe?"
"Jag hade ju hårtorken, eller näee... ja har ju ingen hårtork."


It takes three legs to make a tripod, or to make a table stand.
It takes three wheels to make a vehicle called a tricycle.
Every triangle has three corners; every triangle has three sides.
When it's three, you can see it's a magic number.

Äventyr på UB

Frågestunden inför tentan imorse började en timme tidigare än vad jag trodde, vilket har resulterat med rejäl morgonfrilla!
 
Känns som om jag hängde med rätt bra på det mesta! Möjligtvis så skulle det kunna vara så, att eventuellt, mot all förmodan, förhoppningsvis så kanske, det borde gå vägen! Pussis förhörde mig igårkväll, det går som bättre när man får säga allt högt för sig själv å skratta åt hans roliga uttal, haha!
"rappe ptjherytjomanjdibel".

För övrigt så har jag och E haft världens äventyr på UB. Att de kan vara så himla tjorvigt att låna en enda bok hade jag aldrig trott! Men vi blev oerhört imponerade av de elektroniska hyllorna och var tvungna att trycka några extra gånger :)Måste gå tillbaka dit någongång, inte för att låna böcker, men för att testa vad de elektroniska hyllorna har för begränsningar!

Hade sett fram emot att lira lite innebandy ikväll, men tror ja måste ägna tiden åt pluggningen istället. Tråkigt!
Jag MÅSTE klara dom här tentorna!!


Väntan

Vilken väntan man fick uthärda innan man fick börja knappa på den finfina, tjejiga telefonen! :) Skulle laddas i många timmar så fick inte röra den förrän väckarklockan ringde imorse!
Får mig att tänka på pappa när han hade köpt en ny telefon. Han låg å knappade på den och lös med den under täcket långt in på natten, riktigt vuxen blir han nog aldrig :)

Hann int leka så mycket med den, halv 9 trampade jag iväg på cykeln ner till Gammlia. Där skulle ja & Olle tjäna in nå extra slantar till föreningen, riktigt duktiga sek-tjejer var vi! Å rätt sugna blev vi att hoppa in på planen å lira av oss lite!

Men har hunnit leka av mig med telefonen så de räcker å blir över, vi har till och med testat videosamtal-funktionen när vi befann oss o samma rum. Haha, jaa riktigt vuxen blir nog aldrig jag heller! Men har inga nummer kvar, förutom dom som ja kan i huvudet. Så ni som läser detta får gääärna slänga iväg ett sms till mig!

Annars så har man fått jättegod middag å gott vin <3 Satt som pricket över i:et när ja haft så mycket plugg!

Psykologin ha ja iaf fått bortgjord. De blev väl int så jätteutförligt, men huvudsaken jag har lite kött på benen inför morgondagens seminarium. Känns viktigare att lägga ner tid inför tentan!

E. Ja tyck faktiskt vi lägger oss i ide!

Åter till anestesin! Yeeeeeyy!!! (ironiiiii delux)

Fab5-hjälpen är funnen!

Ja ha hittat Fab5-hjälpen som ja behöver när ja är på stan; min pussis!
Åkte hem med bikini, flip-flopskor, och ny telefon!
Dessutom så fick jag ett simkort så ja kommer kunna smsa gratis från Egypten hela veckan, superbra!!!

Jag är så nöjd, nu är jag nästan glad att telefonen blev stulen. Haha :P


Träffade Sorselepojkarna på stan också, alltid lika trevligt! 
De försökte övertyga A att gjuta av sin p***s så ja skulle ha ett minne av han i Egypten, knäppa pojkar! ;P

Min beställning av de egyptiska punden hade fortfarande inte kommit, hade blivit nå strul. Förhoppningsvis skulle de komma på torsdag, en dag innan vi åker!! Om dom fortfarande int ha kommi då, så blir de lite tjorvigt! Ni får hålla tummarna för mig!

Nu måst ja återgå till plugget!
Och vänta ut timmarna tills jag får börja leka med nya telefonen!
Poca, tuuusen tack för lånet! :)

Nätterna är långa

Ja ska nog börja skriva mina tentor med bläckpenna. Var massa ja va osäker på som ja suddade å tog bort som nu i efterhand visade sig vara riktigt bra ifall det hade fått stå kvar orört på papperet. Känns som om ja ligger på gränsen å att varje poäng är jätteviktig... Så om ja nu faller på någon enstaka poäng för att ja suddade, så ska ja kasta alla mina sudd i papperskorgen! Hjääääälp.....

Dessutom... Så fick vi en hemuppgift i psykologi som ska redovisas på måndag. 
Men ja har ju int börja plugga inför tisdagens tenta, så himmel å pannkaka vilken stressig helg detta kommer bli. Lördan är avsatt för en stund på stan å fixa de resterande grejerna, å söndag ska ja sitta i seket på Gammlia. Men nätterna är långa!! ;) 

Nu ska ja återgå till psykologiföreläsningen, sprang på bibblan för å låna en bok å tänkte ja skulle skriva ner några rader. Klockan fem ska ja skynda mig hem, slänga mig på sängen framför ett Charmedavsnitt å mysa med Kitty å bara andas! 


Tack för lunchen <3


Nyponsoppa & glass

Nyponsoppan å glassen så här efter träningen gjorde susen! Har just duschat å ska krypa ner i sängen med mysig kissekatt och pussis. Blir att bara ta det lugnt och andas inför tentan, snälla rara låt mig klara den!! Om den går dåligt så känns de som om koncentrationen inför tisdagens tenta kommer ligga i bottnarnas botten!

Dagens citat:
"Gud gjorde rightarna, och de ofullständiga""Hej, det är Desireé. Ring upp!"
(klick)
1 minut senare:
"Hej, det är pappa. Ring upp!"  (klick)
HAHA, söta pappa <3

Cheer me up!

Cheer me up!

Guuud, vad allt snurrar i huvudet. Känns som om ja håll på å gå in i väggen totalt!
Pussis åkte å såg på hockey, så ja skull få koncentrera mig på plugget. Måste väl säga att de känns rätt bra inför fredagens tenta, hoppas iaf man ska kunna skrapa ihop tillräckligt me poäng för att kunna lägga det åt sidan.
Sen är det anestesin, men det blir helgens bekymmer!

Har börjat tänka så mycket, å jag är verkligen duktig på att tänka å fundera. Har REJÄL ångest inför sommaren. Känner mig så dum att jag åter igen har tagit på mig en hel sommars jobb utan semester. Men dom hade ju som redan räknat med mig... Blir samma visa igen.. Isolerad å ensam uppe i Hemavan, inge roliga sommaräventyr, tältning, festivaler, upptåg, solning eller annat sommarkul. Blir att stå inne å sortera massa brev å sen sitta instängd i en bil i stekande sommarvärme å få stanna efter vägen för å förklara för de äldre damerna att deras Allers kommer säkert den här veckan, det är inte mitt fel.

Sen ska man väl inte klaga. Blir skönt att få bo hemma ett tag när innebandyn tagit upp de mesta av helgerna. Fiska med pappa, slippa massa läxor, springa med hunden etc. etc.

Mitt huvud är som ett åskmoln och jag vet inte vilka blixtar jag ska börja kasta ut...
Kanske en dush piggar upp! Skolk-Dessan?

Ooooh, ska ja verkligen va så rebillisk å skolka från en obligatorisk lektion?!
Känns int alls värt å fara dit för "askultation"... Förra gången stod vi bara rakt upp å ne i fyra timmar å gjorde inte ett piss! Men frågan är ju.. om man inte far dit nu.. skickar dom dit mig en annan gång då?

Nu på förmiddan ha ja iaf haft min första röntgenpatient! Har haft mardrömmar om att patienten skull va en gammal tant som surade å svor över hur ont det gjorde, hur långsam jag var och att hon hade bråttom för hon skulle hinna med bussen till bingospelningen etc. etc.. Dessutom var jag rädd att jag skull va tvungen att ta ett helt tandstatus!

Men lilla jag drog vinstlott! Fick en 25-årig, trevlig kvinna som var jätteförstående och enligt remissen behövde jag bara ta fyra bitewingbilder. Dessutom tyckt hon de va intressant med röntgenbilderna, så vi tittade på dem tillsammans och jag berättade lite kring dem :) 

Själv tycker ja att de är väldigt obehagligt att ta röntgenbilder..! Jag får nog ta å uppfinna en detektor som känns som en liten kudde istället för att få de hårda kanterna som skaver å svider i munnen!

Har just kommit hem å sitter med en kaffekopp framför datorn å kissekatten ligger här i fönstret å njuter av solskenet! :) Känns som sagt väldigt lockande att stanna hemma å plugga inför tentan än att fara tillbaka till skolan igen...
I´m baaad....

Förövrigt så är de rätt jobbigt i munnen nu, fem dagar utan tandborstning! Men igårkväll höll ja nästan på fuska, ville så gärna borsta tänderna när vi hade ätit surströmming. Men jävlart va gott de va! :) Dock så blev det riktigt kallt å sitta ute på balkongen, burr! Men snaaart landar jag i 27 graders värme!!!

Och du, de va skönt å sätta dit dig hörru....


RSS 2.0