Tidsfördriv på Arlanda

Im back in Sweden!!
Är just nu på Arlanda å försöker få tiden att gå, vårt plan hemåt går int förrän imorrn kl o9.oo.. Men som ja sa till mamma. Vi ungdomar klarar av riktigt slitiga nätter, haha!

Vi har haft det alldeles underbart! När vi klev av planet va de som att kliva in i en bastu, seee jädra sköönnt! Vi har haft strålande sol hela veckan, lite blåsigt nån dag men de tackade vi för!

Blev en tripp till Kairo där jag fick se de mäktigaste jag har sett i hela mitt liv; pyramiderna. Vi såg även sfnixer, kameler, mumier och åkte båt på Nilen i strålande sol! Lovely! På tal om mumier så va de rätt läskigt å se både människor, hundar, katter, apor och krokodiler som var mumierade! Man kunde t.om fortfarande se päls och naglar på aporna!

Åkte till paradisets ö, å ja lovar er. Ön gör sig verkligen rätt för sitt namn! Det var det vackraste jag har sett!!! Var dessutom ett stort plus att jag fick se en delfin och snorklade mitt ut i havet bland vackra fiskar och korallrev!!
Lilla Snigel är rädd för fiskar, så lilla jag åkte ut på havet ensamen. Men bekantade mig med en familj från Skellefteå å från Öland å vi had de riktigt trevligt (:

Egypterna däremot ville man bara sparka mellan benen ibland. Har aldrig i hela mitt liv stött på så jobbiga människor som drar å sliter i en för att få en att köpa deras grejer. Riktigt pengakåta! Och riktigt obehagligt var det många gånger. Detta gjorde att vi int riktigt for runt å gjorde "stan" så mycket. Vi höll oss mest till stränderna och hotellets område.

Vår syn på egypterna ändrades när vi träffade vår gode vän Mohamed. Honom behövde vi inte alls sparka mellan benen. Han hade en liten mysig butik i hotellet där vi tittade in varje kväll och drack te och bara satt och pratade. han hade med sig datorn så vi fick låna internet en kväll, därav mitt kryptiska inlägg. Så om någon kan arabiska så får ni gärna översätta åt mig va han skrev (:

Ett av mina mål var att bli brun som en pepparkaka, men det målet lyckades jag däremot inte uppnå. Har int så lätt å bli brun så de kanske va ett orimligt mål men lite färg hoppas jag att man fått (:

Bilder kommer så fort jag fått tag i en överföringskabel!
Lev å må!


Kommentarer
Postat av: Anja

Låter som en toppen resa! Härligt att ha dig hemma och att ni klarade er oskadd från egypterna! :)

2009-04-19 @ 00:56:11
URL: http://wezza.webblogg.se/
Postat av: Lisa

Välkommen hem! Väntar med stor spänning på att se dina kort från resan.

Kram

2009-04-19 @ 08:34:34
Postat av: Anonym

vad KUL :D :D kraam

2009-04-20 @ 07:34:33
Postat av: Malin

Låter som du haft det riktigt bra :)

2009-04-20 @ 13:52:39
URL: http://metrobloggen.se/envarmlanningpavift

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0