Tada!

Kolla, vad fint! De ser ut som om jag har målat på väggen!! Tack till syster yster som köpte dom åt mig när hon va på Ikea! Hon ha vari å fixa i deras lägenhet å så sov hon över här då inatt. De blev blåbärspaj, varma mackor och "Män som hatar kvinnor", sen va ju Tyler å kusin vitamin här också. Skojj skojj!


Första dan på skolan idag, känns suuupertungt. Vårt schema är inte nådigt å långa dagar så långt fingrarna tordes bläddra! Dessutom, nästan ingen tid avsatt för insläsning! 

Dagens plus - vi får ha boken på parodtentan.
Dagens minus - svarar man fel på en speciell fråga på kariologin, så kör vi i hela kursen. Yiiikes!

När ja kom hem från skolan så stod middagen på bordet, sen promenerade jag bort på Ica å tjänade in lite slantar på inventering. Nu sitt ja i soffan å myser å sneglar på de fina rosorna :) Imorrn ska vi va på klinik klockan åtta på morron, huuur ska ja orka upp??!! Bäst att man börjar leta sig till sängen...

Förresten så har ju Kitty fått sig en egen liten säng :) Hon sover alltid med mig. Men ja vet ärligt talat int va A. har gjort, för hon vägrar sova i sängen när han är där. Istället så kurar hon då ihop sig mitt på skrivbordet eller på fönsterbrädan! Men direkt jag är ensam, då kurar hon ihop sig så mysigt på min mage eller på min bröstkorg <3 Ja fick så dåligt samvete, så ja va bara tvungen å köpa henne en egen liten säng :)

Älskar min sötis! [v]


Lördag

Alla tankar idag går till M & V. Ni skrämde livet ur oss, det tog inte många minuter förrän vi hade bestämt oss vem som skulle offra sig, dock så hann vår räddningsaktion inte fram. Men jag är så glad att det har gått bra, och vi finns alltid här för er <3

Klockan är tjugo i ett, vet inte alls vad det blir nu resten av dagen. Skulle kännas bra med en promenad å få sig lite luft. Men jag får se vad det blir. Borde sätta mig å ta tag i resten av bilderna som ska framkallas.. Sen så var de ganska skönt å int ha nå planer alls. Så det fortsätter nog på den vägen. :P

Tur jag är uppdaterad, jag hade tänkt dra till helt fel område på inflyttningsfesten ikväll! :P

Blåbärspaj!

Har fixat nya gardiner in i sovrummet, en orkideé står i köksfönstret å Kitty är fem bollar och en bäddsäng rikare :) Vi har städat hela dagen och ja fick jättegod middag. Sen stressade jag mig iväg till träningen, men de va bara ja å en tränare där så den blev inställd! Tråkigt! Vi behöver ju som spela ihop oss extra mycket nu när vi har slagit ihop två olika lag.

Sen fick vi besök ikväll, M & V kom med lilla Tellus. Åt blåbärspaj och vi vuxna drack kaffe ;) Kitty & Tellus gjorde enorma framsteg, men han fick sig några dängor lilla vovvsingen. Pussis har installerat routern så nu sitter jag här i soffan å surfar medans vi småkikar på "Fun with Dick & Jane".

Är enormt trött, huvudet har sprängt hela dagen. Illa illa! Nu ska ja lägga mig å mysa med katt å pussis framför tvn. 

Inflyttningsfest i helgen, blir kanoners! :)


Destination, Umeå

Drygt de va att köra igår, men så skönt det kändes att öppna dörren till lägenheten :) I Lycksele bytte vi förare å Kitty började jama i baksätet. Jag tog ut henne å hon låg sen å sov i mitt knä hela vägen till Umeå, såååå mysigt! [v] Jag låg och strök henne hela vägen och gladdes över hur lyckligt lottad jag är.

Känns både skönt och lite vemodigt att ha kommit tillbaka till stan. Tårarna var inte långt borta när ja kramade om mamma å pappa igår å sedan vinkade hejdå :( En väldigt häktig termin väntar, men det är bara att ta en dag i taget så ska de här gå huuur bra som helst! Om ca. 1 timme drar jag iväg på min allra första innebandyträning, hoppas miniräknaren är med mig ikväll! Jag behöver en bra start!

Idag tog ja å pussis me oss M & V till Ica Maxi, oj vad det handlades. Roligt å träffa dem igen, dom är verkligen riktigt friska vindar att ha vid sin sida! :) Resten av dagen har mest bestått av att få ordning här i lägenheten, vi har rensat, fixat å donat! De nya gardinerna blev jäääättefina i tv-rummet, de blev som ett helt nytt rum! :) Försöker visa en bild, men de e så mycket motljus, de måste ses i verkligheten!A. har dragit iväg för å kika på nollningen för deras nya ettor. Själv diggar ja & Kitty till Emos Ramasotti å städar lite. Vi har tillochmed tagit tag i disken :) Men de där me å koppla in routern som vi köpte idag, de lämnar jag nog åt mannen i detta hushåll. Teknik är väl inte riktigt min starka sida!

Justja, idag har jag ju gjort en god gärning! Hjälpte några att få igång bilen här ute på parkeringen, dom hade slut på batteri. Så... dagens ros till mig tycker jag! :)


Nu ska ja tagga upp inför träningen!

Bye bye!

Middagen står på bordet, morfar är klippt, Tina & Kitty har fått vara ute å busat på tomten, jag känner mig helt nöjd med denna stressiga dag! Det enda som saknas nu är pappsen, så vi får äta min gooda middag och så Golfen får extraljusen påsatta ;) Ska fråga pappa hur mycket han tar för påsättning ;P Nu ska ja stänga ner datorn å slänga in den i bilen också. Tina ser så ledsen ut, kommer sakna dig också sötnos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bye bye!


Wooosh!

Vaknar med världens kaluffs. Inser att jag måste duscha, finns inget varmvatten. Besvikelse. Mamma å ja försöker elda i pannan, de ryker in. Tänker på allt jag måste hinna, får panik och känner mig stressad. Är oduschad, bilen opackad. Måste fara å säga hejdå till morfar, promenera med Tina. Inga extraljus på bilen. Kunde jag köra med de här däcken? Löfte om att laga middag. Får ta tag i det efter att jag hälsat på morfar. 

Oj, det är så fint väder ute. Sliter upp all packning för å leta åt nå kläder å de blir ännu mer kaos i min ostrukturerade packning. Ush, fy. Inser också att vi förlorat en hel dag och får ännu mer panik. Pirrar i magen när ja vet att ja eventuellt är tillbaka på innebandyplanen imorrnkväll.

Det är bara att inse, jag har blivit en sån där stressad stadsmänniska (!)


Mariekex och chokladtoppar

Det känns så himla skönt att vara ledig!
Idag har Jenny "Inte Tall" varit här å hälsat på, mycket trevligt att träffa den tjejen! Vi har ju misslyckats med att styra upp någonting i sommar, så det blev en liten sista minuten-träff. Synd att badhuset var stängt, de hade varit riktigt mysigt å ta sig några simlängder å sätta sig i ångbastun :) Kram till dig!!!

Har skrivit en "Att göra-lista" och har faktiskt strukit det mesta. Började bearbeta den igår, då blev det storstädning av rummet och sen började nerpackningen av alla grejer som man drällt runt i hela huset i tre månader. Bilen har blivit dammsugad och Kitty har fått alla klor klippta och pälsen genomborstad. Plus att hon fått vara ute i linan heela dagen nästan :) Sen har jag tagit tag i återvinningen, som ligger på mitt ansvar eftersom de va ja som förde in det i detta hus på riktigt. Så jag har tömt alla återvinningslådor och pantat alla flaskor/burkar :)

Börjar känna lite lugnet nu när det mesta är fixat. Det som jag känner att jag verkligen måste göra innan jag åker är att ge Tina riktigt långa promenader de här dagarna som är kvar, hälsa på morfar och fara å fiska med pappsen. Här hemma har vi just ätit middag, mammpapp tar powernap och ja ska väl också bara ligga å slöa ett tag. Ja bara skrattar när ja tänker på när vi drack kaffe efter maten, då vi skull äta chokladtoppar. Pappa klagade på att de int va någon botten på dom, vilket han löste med att äta dom med mariekex under ;P

Näe, ush va ja känner att ja borde ta tag i det sista på listan nu! Men de känns oerhört lockande att bara sitta här å slappa.... Jag är ju ledig, så varför stressa? :)

Jag måste säga att jag börjar känna lite ångest över att åka tillbaka. Känns som om man ska börja gymnasiet igen, när man skulle flytta hemifrån första gången.. Skärp dig Dessan, nu är du vuxen ! Men lite ångest får man ju lov att ha. Känns ändå skönt att få fara tillbaka, svida av det sista året på utbildningen och hoppas på en bra innebandysäsong!

Sen komme ju löningen idag, weeeeei!

Vad gör ni?


Last day

Imorrn är de alltså min sista dag på posten, så ikväll har jag tagit fram mina enorma och fantastiska bakkunskaper! Resultatet blev en gräddtårta, som förhoppningsvis kommer smaka smaskens! Ja höll på skratta ihjäl mig när G. berättade om skämt-tårtorna, fylld med kall gröt, uuush!När denna sommar började, så kändes den oerhört lång och tråkig. Men vecka efter vecka gick och nu är vi helt plötsligt snart bara en vecka bort från skolstarten, känns ofattbart! Sommaren sviischade bara förbi! Jag vet inte alls hur jag ska kunna summera mina dagar på posten.... En del dagar har varit väldigt jobbiga, tråkiga, usla, tunga.... för jävliga. Har fått enorma problem med min "postmuskel" som massösen, pappa och andra personer har fått knåda ut. Och det "roliga" är att ja hade samma problem förra året, men bara under perioden jag kör post. Ja antar att de är för allt lyftande och allt slit.

Många dagar har varit riktigt roliga. Mina arbetskamrater har förgyllt mina dagar med skratt och retsamheter! Sen har jag ju haft sällskap i postbilen några gånger, vilket har gjort sträckorna betydligt lättsammare. Pussis har följt med på längre turer, sen har syster yster, pappsen och Kittykatten trängt sig in mellan brevbackar och liftat! :)Vägarbetet efter Joeströmsvägen har varit frustrerande många dagar; 20-50 km/h i 1.5timmes bilkörning. Då känner man sig lätt irriterad. Har hunnit skaffa en punktering och krashat sidospegeln mot en husbil, ajaj! Som tur är så har jag haft älgen, min lilla maskot, som tröstad mig i svåra post-stunder.


Sen har jag ju haft möjligheten att springa in till morfar varje dag, ge honom tidningen, ta en pisspaus och allmänt bara se så han har det bra å ge honom en kram. Det kommer jag sakna, för jag vet att det har gjort honom glad <3

Ikväll blev det att se höjdhopp och 200meters-finalen med mammsen å pappsen. Vilka prestationer! Sen blev det en liten kvällspromenad med Tinis, en duch, en tvättmaskin och nu ligger jag här å knappar på datorn å bannar mig själv över hur idiotisk jag är ibland. Okej, idiotisk är jag väl inte. Omständig passar bättre.

Kommentera mera!


Dessan seg

Åh, vad jag älskar att vakna upp mitt i natten av Tina som kryper längre upp å kurar ihop sig intill mig å Kitty som lägger sig på bröstkorgen å spinner [v] Varje kväll när ja lägger mig i sängen så hoppar Tina upp å lägger sig vid mina fötter å Kitty försöker få plats mellan mig å korsordstidningen. Sen när ja vaknar upp någon gång under natten så kan det se ut så här :)
Kitty ligger just nu hopkurad på fönsterbrädan, medans jag sitter här å skriver. Tina sitter i kökssoffan å väntar in mamma som for på affären. Själv vet ja inte vad jag håller på med, för ja måste verkligen snart börja dra mig på jobbet. De gick väldigt segt att ta sig ut på löparrundan imorse å ja har bara segat mig sen jag kom tillbaka. Duschade extra länge, grejjade med allt annat än att göra mig klar. Men nu måste jag sätta fart! Posten måste fram!!

"Kan du slicka på något annat än frimärken?"

Varför måste allt krocka?

Full rulle!

Varför kan man inte handla online från Ikea? Och varför finns de int i Ikea-katalogen som man har kämpat med att få ut till alla hushåll? Hittar int nå fina schabloner på nå annat ställe... Vill ha, vill ha, vill ha!


Annars så är de full rulle här hemma, T & D är här med alla barnen. Trevligt med besök! Är trött som fasen, de vart en jobbig postdag idag. Men nu är de bara å hålla ut de här två sista dagarna! Tråkigt nog så har jag nog int nå å se fram emot när fredagens arbetsdag är över längre .... (?) Jag blir så ledsen när hela mitt liv krockar med allt annat... Ja känner mig så.... dum.

Ja å Jespersson ska tävla om vem som har bästa fikat på fredag, må den bäste vinna ;)

En äkta norrlänning!

De blev min omtalade "mördarrunda" imorse, men de gick tungt å ja orkade int hela slalombacke-knixen. Vilket straffades med en runda runt elljusspåret istället för att ta blåvägen direkt hem. Börjar dessutom göra framsteg i hävstången, hejja hejja! Känner mig så där skönt utvilad å härlig efter duschen å nu känner ja allmänt bara lugnet före stormen, jobbet. 

Ja måste säga att de är ruskigt härligt att hösten är på gång! De e så frisk å härlig luft ute å ett stort plus är att man int behöver svettas ihjäl i postbilen! Min kära mor har farit ut i svampskogen med en gammal bekant, så ja hoppas på tips om fina kantarellställen! Prodi hade ju hittat 30 liter på fjället, scheeeize!

Sen sitter ja å skrattar åt ett mejl från min ornitologkompis! Läs å skratta, för det är många punkter som stämmer å man kan inte låta bli att dra på smilbanden :)


Du vet att du är en äkta norrlänning när:

1. Du tycker det är trafikstockning för att 10 bilar väntar på att få köra om en traktor på E12:an


2. "Semester" innebär att fara till Piteå Havsbad på sommaren


3. Du mäter avstånd i timmar


4. Känner flera stycken som har kört på en ren

5. Du naken kan växla mellan ett hett rum och isande kyla utan att blinka


6. Du ser folk ha på sig jaktkläder vid sociala evenemang


7. Du installerar säkerhetslarm i ditt hus och tar det som extra tillval till bilen men lämnar båda olåsta


8. Du kör 100 km/t i en halvmeter djup snö och snöstorm utan att så ens som blinka


9. Minst en av dina grannar bränner sprit hemma och alla vet om det, t o m polisen... för det är hans bror


10. Du har startkablar i bilen och din fru vet hur hon ska använda dem


11. Din idé om en stor fest är en med massor av billigt öl, hembränd sprit som smakar kol och några kompisar som du gått i högstadiet med


12. Du tycker sexy lingerie är en silkespyjamas från Coop Forum


13. Renar är bara en del av sceneriet


14. Du eller någon du känner har en 4WD pick up


15. Du tycker en EPA-traktor är ett suveränt färdmedel för din son, mellan moppe- och körkortsåldern


16. Du vet vad en person menar när de formar läpparna till ett O och suger in luft


17. Att "klä upp sig" innebär att stoppa in fleeceskjortan i dina jeans och sätta på sig ett par rena skoterkängor


18. Du uppskattar kulinarisk mat såsom märg


19. Du träffar en ny person är din första fråga vem som är dennes föräldrar/syskon


20. Du är stolt över ditt ursprung


21. Du kan namnge alla som du tog examen med


22. Du vet vad 4H är


23. Du faktiskt har åkt 20 mil t/r för en fest


24. Du i din ungdom "brände däck"


25. Du sa "K"-ordet och dina föräldrar hade fått kännedom om det inom en timme


26. Du har varit på renmärkning


27. Skolorna inte stänger för att det snöar


28. Du i dina yngre dagar inte kunde köpa cigaretter i affären för expediterna visste exakt vem du var och din riktiga ålder


29. Det är status att vara tillsammans med någon från en annan kommun


30. Du i princip inte har något val än att vara "buksvåger/svägerska" med någon du mer eller mindre känner


31. Du tycker att män som har rosa tröjor är gay


32. Du tycker att folk i storstan klär sig lustigt för att två år senare "trendigt" ha liknande kläder


33. Du skryter för dina vänner om dina nya däck


34. Du, i din ungdom, visste exakt till vilket uteställe dina vänner skulle en lördagskväll... det fanns bara ett


35. Till och med fula tjejer är med i skönhetstävlingar


36. Du tar en promenad för att motionera och 5 personer stannar för att fråga om du ska ha skjuts


37.  Helgspänning innebär att åka till IKEA


38. Din lärare förväxlade dig med ditt syskon...eller din moder/fader


39. "Gula sidorna" består av 4 sidor


40. Du inte blinkar för att svänga eftersom alla vet vart du ska i alla fall


41. Du ringer till fel person men blir hänvisad till rätt nummer


42. Halva kommunen håller andan när ett företag hotar lämna orten


KITTY! [v]

Det är inte bara som man säger; tiden går verkligen ruskigt fort! Nu har ja fått glädjas åt min lilla skrutt i TVÅ år! Hon är min lilla ögonsten! <3

 

Idag höll hon på skrämma livet ur mig! Mamma ringde mig på jobbet idag å sa att hon inte hittade henne å va rädd att hon hade blivit utstängd och satt ensam och rädd nånstans. Ja kunde inte låta bli att tänka hemska tankar, att hon skulle bli överkörd och jag kände gråten i halsen. Jag har nog aldrig sorterat så snabbt som ja gjorde idag, och jag skyndade mig iväg utan att äta någon lunch för att få komma hem å leta rätt på min lille sötnos. Men halvvägs till Boxfjäll ringde mamma å sa att hon var till rätta! De kändes som tusen stenar föll från mina axlar och jag kramade om henne extra mycket när ja kom hem! Puss på dig Kitty! [v]

Ikväll
har jag å Tina gått långpromenad å sen ha ja å mamma vari på tur hos R & R. Pappsen har varit ute på löparrunda och nu är de friidrott som gäller här hemma. Annars händer de int så mycket, jag ska nog snart ta å leta mig till sängen me mitt korsord och invänta John Blund. Ska försöka ta mig upp i tid imorrn å he mig ut på en löpartur.  

Men helgen då?
Jo, kära vänner. I helgen drog ja å pussis till Umeå å hade en trevlig helg med lite shopping, god mat, och trevligt sällskap! Fick besök av kära kusin vitamin å vi satt uppe till kvart över tre med vin, öl å irish coffe! Sen upplevde vi gamla barndomsminnen med en utmaning i "the new tetris", ååååh vilken Forsmarksåterblick de vart! Ja ska öva på att hitta glasen när ja hyvlar choklad, sötis <3

Nu är det fyra dagars postkörning kvar!! Hejja hejja!

Och GRATTIS till syster yster som klarat högviltsprovet! Hurra hurra!

Nu blir det sängen...... G´night!

Dessan Hurtig!

Ja, huvva så hurtig man kan va! Efter långpromenaden med Tina igår så insåg jag att trötta dessan int skull orka ut på en löptur. Så ja blev kvar hemma å pysslade med att försöka skissa några siffror i trä som vi ska såga ut och sätta upp på nya bygget. Och jag börjar fråga mig själv, varför måste det vara år 2009? En tvåa och en nia är ju helt omöjliga att skissa upp, men jag har ju iochförsig aldrig varit någon riktig konstnär....

Hur som helst så klev jag upp 06.20 imorse för att hinna med att åka med pappa till joeströmskorsningen. Sen blev det 9km löpning hem! Har just kommit ur duschen och så här i efterhand känner jag mig enormt utvilad och pigg i kroppen. Men ush vad lite energi man har direkt på morron, de va tungt att löpa hem de måst ja säga!

Känns skönt att komma upp tidigt,  nu är det noll stress fram tills ja ska brumma iväg till jobbet. Kanske hinner med lite vettiga saker så här på morgonskvisten. Rätt mycket idag på jobbet också, massa tidningar å returer... Sen så ska ja ju på Stig In när ja passerar med posten å ha ett litet möte om sponsring, weeeei :)

Någonting som verkligen skär i hjärtat är att Ankan lämnar trion alá tre fulla!!! :( Kommer kännas så tomt, vet inte riktigt vad jag mer ska säga...... Kram!

God dag brev bärarn :)

Idag fick jag världens gulligaste hälsning, kolla in det här!Det chockar mig gång på gång hur lite som krävs för att få mig glad. Jag drog lite extra på smilbanden hela dagen och glädjes åt dem som tänker på oss postiljoner som i regn å rusk kämpar för att få ut all post. Så, tack för hälsningen lilla du!

Har varit hemma ca en timme nu, känns som om ja har massa att göra ikväll. Håller på riva sängkläderna ur sängen, dags för renbäddning! Sen måste ja få ordning på alla kort och sen så vill jag komma ut på promenad med Tina och hinna ut på en löptur. Men egentligen är jag så jädra trött att ja bara vill lägga mig i sängen å lösa korsord resten av kvällen.

Det är ofattbart vad sommaren egentligen har gått fort.. Nu har jag exakt 7 dagar kvar att jobba, sedan blir det storstan igen. Även fast en tuff termin väntar, så längtar jag tillbaka. Få komma tillbaka till sin "vanliga" vardag och till innebandyn! Gud vad jag längtar tillbaka till tjejerna! Har ju missat enormt mycket på innebandyfronten nu under sommaren, jag hoppas innerligt jag hinner vara med på teambuildingen så ja hinner bekanta mig med alla nya ansikten :) Sen ser jag oerhört mycket fram till TRE FULLA. Vi ska programmera med miniräknaren så vi får som vi vill! ;)

Näe, ussch vad jag sitter här och svammlar bort en massa dyrbar tid! Bäst att sätta igång så ja får lite saker gjort ikväll! Tror ja ska gå förbi Stig In å höra om sponsring också!

Hej svejs!

Blomsterbud

När jag anlände till Tärna på cykel imorse så for ja på pappas jobb å drack kaffe och hämtade terranon. Väl på posten så ställde jag in morgonstidningarna, gjorde iordning tidningsreturerna, skickade veckokassan  och sen började sortering, sortering, sortering... Började känna mig deppig och oerhört less på detta monotona arbete, samma sak dag ut och dag in. Men sen hände någonting som förgyllde min dag:

"Hej, det är från Statoil i Hemavan. Du har fått blombud med buss idag"


Detta är de allra finaste blommorna jag någonsin har fått, jag blev alldeles varm inombords. Denna avsändare och detta stycke blommor förgyllde verkligen min dag!

Väl hemma med terranon (välbehållen) blev det mys med hund och katt och efterlängtad kaffekopp. Sedan skyndade jag mig iväg och gav Prodi å hennes glada gäng skjuts till Umasjö. Hoppas ni får fem underbara dagar uppe på fjället!


Inget hjortronår?

I helgen motbevisade jag dom som säg att de int e nå hjortronår! 3.2kg blev min jaktskörd, med stor hjälp av pappsen också! :) Vi hade en riktigt härlig lördag, först va vi på min hemliga lilla myr, där det fortfarande finns kvar nå kart som vi ska fara å plocka om några kvällar, sen så åkte vi fyrhjuling upp på Gainan, åååh vad mysigt! De va som en skotertur, fast på sommarn ;P Sen på fredan hann vi ju me sightseeing runt ängesdalvägen, prövade fiskelyckan i Ajaur å racade med terranon. Vi va ute på fisketur från klockan fem till halv elva, men INGEN fisk.. Illa, illa! Jag blev riktigt sugen på att fara iväg å fjällvandra, sova i tält eller i nån fjällstuga. Ha med sig bra sällskap, fiskespöet och kanske lite alkoholhaltiga drycker. Hade varit mysigt! Jag har alltid tyckt de varit roligt me läger å grejer. Packa väskan och tillbringa en vecka med att skaffa bekantskaper å göra massa roliga grejer. Ja tror ja ska goprata me Anja om å fjällvandra här uppe ;)

Ikväll har jag städat rummet (woooow) och sprungit. Mamma skjutsade ut mig en mil, taack snälla mammsen. De känns som nå sätt mycke bättre å bli utskjutsad, då har man ingen återvändo. Då e re bara å kut om man vill hem, annars känn ja mig mest som en hamster som springer runt runt runt och man lessnar ganska fort. Nu ligger ja iaf i min säng å ska knappa på datorn en tag å lösa lite korsord innan John Blund kommer å knackar på  min dörr. Måste försöka ta mig upp tidigt imorrn så ja hinner cykla till Tärna, ja ska köra hem terranon imorrn å de går dåligt om ja då tar lilla golfen till jobbet...

Idag på radion hade dom ett inslag från 50-talet å ja började undra hur de kommer sig att folk pratade så pass annorlunda. Inte bara dialekten, men hur man pratade överhuvudtaget. Jag vet inte om ni förstår hur jag menar, men när man lyssnar på tv- eller radio-inslag från den tiden så låter de verkligen 50-talsaktigt. "Tjenare chiifen". Jaa, nu är de bäst ja slutar svammla innan detta svammel går överstyr ;P

Annars så känner jag mig väldigt schizofren just nu. Ena delen av mig är jäättesur, arg och besviken.. Den andra delen försöker intala mig själv att de int är nått att vara sur över. Men då försöker den första delen säga att det faktiskt ÄR något att bli upprörd över. Och när jag tänker efter.... Vem skulle inte bli det?

Det hade blivit jättebra...............................................................................

Grattis morfar!

På mitt dagliga stopp hos morfar idag så blev det smörgåstårta och kaffe, mums! Grattis morfar! Ja önska att ja had vari ledig idag, hela familjen var där hela dagen å brände soffor och hade trevligt. Syster yster liftade iaf med postbilen hem igen. =) Hon brummade ju ner igår för å skjuta med pappsen å fira morfar.
Ikväll har jag plockat hjortron och slagits med myggen på min hemliga lilla myr. Men ja få nog vänta nå dagar till, innan alla har mognat ordentligt.

Annars så sitter ja å kämpar med mina utslag å tuggar på mina tabletter. Aldrig får man vara riktigt glad.... Nu ska jag nog leta mig till sängen, ja e less på å va vaken............

Jag vill så mycket att ja vill stoppa tiden.... Känns som om livet är alltför kort!

Välkomstfika

Just nu så sitter ja å väntar på ett sms från mamma, så ja vet när ja ska slå igång ugnen. Ja & Kitty håller på förbereda kvällsfika tills mamma, pappa och lilla Tina kommer hit hem igen. De blir varma mackor med svamp, och sen lite kex och ost. Visst e vi för gulliga? :) Måste ju ta hand om nyopererade mammsen <3

Själv mår ja int alltför bra ikväll. Känner mig hängig, trött och lite konstig :/ Men de blir nog bra när jag fått mig nått att äta å får lägga mig i sängen sen. Sen så har jag försökt jaga lite sponsorer till kommande säsongen, jag hoppas på napp och många tryck på shortsen!

Imorrn är Jespersson tillbaka, kuul!

Hej [v]


Matt, Mattare, Dessan!

Jag är fortfarande så oerhört slö i kroppen å benen känns som ett par styltor (!) Shiiit asså! De måst ha vari en riktigt rolig syn att se mig gå nerför trappor idag, ja böjde inte knäna en enda milimeter! Något annat som fick mig att skratta var när jag fick se Morgans (han från Christer) omtalade talang. Dom pratade om denna video under dagens Christer, och eftersom ja är lite av en Christer-nörd så va ja bara tvungen å kika. Och vad jag skrattade! Titta å njuut, haha! :)


Annars så gör ja int så mycket, denna grymma träningsvärk gör att ja känner mig gravt handikappad... Ja å lilla Kitty är fortfarande ensamma hemma,  så lite tyst är det här i huset.. Hoho?

Nu blir de stretching framför två och en halv män! Ciao!

Laisalidenloppet

Laisalidenloppet är fasen de jobbigaste loppet ja sprungit i hela mitt liv! Men vilken utmaning! 11 kilometer i fjällterräng. Började med brant uppför fjället, sen blev de löpning på smal stig bland stora stenar uppe på kalfjället (syrebrist!!), som följdes av utförslöpning av dess like. Riktig jobbig terräng!! Man kände sig lite som Mcgyver när man sprang nedför fjället bland träd och stenar i full fart. Jag har aldrig varit så slut på i hela mitt liv, när vi sedan skulle fara å plocka svamp sov jag i bilen och had int alls kvar nå energi i benen. Men hejja mig! Jag gjorde det! Jag kom i mål! Fick en bra tid, och en tredjeplats! Grattis mig!! (:


Hade med mig världens bästa hejarklack och fotograf :)I mål efter 1.01.42Jag hittade en snopp i skogen! :P
Varma mackor med svamp... Mums! :) <3

Så helgen har bestått av fredagsmys, löpning, svampplockning, lördagsmys, Coco Crazy, fiske, vadning ut på en sandö och en Forsmarkstripp. Nu sitter ja å Kitty här hemma å ska ha söndagsmys innan en ny arbetsvecka börjar. Men sommaren har gått så ruskigt fort ändå! Har tre veckor kvar på posten, de ska jag väl kunna överleva! :)

Tack för skjutsen, J!!

RSS 2.0