Miligram

Nu är klassen inte glad på fröken farmakologi-lärare! Inte nog med att hon missade kursstarten, vilket resulterade me att kursen fick flyttas fram ca. 2 månader å tentan hamnade mitt bland massa andra tentor!
Hon gjorde även en deal med oss, att vi fick skriva å mejla henne inför tentan om vi had några funderingar, hon skulle svara på allt. De som skrev å frågade henne olika saker fick svar dagen efter tentan. Dessutom skrev hon "hoppas de kommer gå bra på tentan". Hon had alltså ingen koll på att vi redan had skrivi den... Inte nog med det. Idag skull vi ha skrivningsgenomgång, men då möts vi av beskedet att hon har inte rättat den än! Hon sa att hon had hämta tentorna i måndags, vår sekreterare sa att hon hade hämtat dom för två dagar sen....  PLUS att hon sa "Ja hoppas alla klarat den, för int orka ja sitta å göra nå omprov"... Var vi något nöjd eller??

Ja, E & E tog oss en skön promenad ner på stan i vackert väder å njöt av en liten ledig stund (: Mycket uppskattat! Blev även planerat att vi nu skulle hem, plugga lite psykologi å sen blir de promenad runt Nydalasjön å hockey senare på kvällen, kommer bli en kanonkväll! Har dock int börja me psykologin än, blev att snabbstäda nu utifall att vi ska va här ikväll. Man vill ju int att de ska se ut som en liten kaoshåla när man får besök (:

Vi tjuvlyssnade lite på några fjortistjejer nere på stan som satt å studerade sina cigarettpaket.
- Mitt paket innehåller bara 10mg tjära!
Herregud! För de första... hur kul är de å jämföra vems cigaretter som är giftigast? För det andra.. så tro vi int att hon visste att beteckningen stog för miligram, eftersom hon bara sa M, G å int miligram ;P

Jaa, tur man int e ung å dum längre, utan gammal å vis!

Kommentarer
Postat av: Anonym

man målar över rosten med rostskydds färg, men först måste man sandpappra och ta bort allt löst och om de är nån stor grop måste man spackla. och sen måste man ju måla på ny färg på bilen för de blir ju fläckar överallt :)

2009-05-08 @ 16:27:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0