Söndag

Gårkvällen blev toppenbra. Varken ja eller Ev. kände för storröj eller uttgång så vi beslöt oss för att sitta hemma hos mig med vinflaskan å ha lite mys istället. Först blev det pizza från restaurang Ängen och marshmallows över stearinljus. Tätt följt av nostalgi med Nintendo, vilka minnen alltså. Ja tror vi hann avverka alla spel i lådan förutom tre :P Åsen spådde vi i korten, haha. De blir aldrig som man har tänkt sig... Vi ringde hit Danne å sen fick de övernatta här (:Idag har jag bara tagit det lugnt, int gjort nå mycke alls faktiskt. Precis som en söndag ska va :) Har suttit å löst lite korsord å sen så ha ja å Kitty varit ute på äventyr runt huset. Dock så var hon som en vettskrämd pappegojja, hon satt bara uppe på axeln å tittade. Inte en chans att hon skulle ner på backen :P Jag tror hon saknar tryggheten hon har hemma i Hemavan ute på gräsmattan i löplinan tillsammans med Tina. Hon är ju inte van med området här runtomkring så som hon är hemma.


VS


Tog mig också en promenix till Ica å handlade inför kvällens middag. Så skönt att det har blivit minusgrader, friskt å skönt i luften. Nu fattas det bara massa snö! Det blir tacoos när pussis kommer hem, muums! :) Nu är han färdig med praktiken, känns så skönt att få ha honom hemma igen<3

City VS Ersboda

SEEEGER!!! 6-1

Så otroligt skönt, nu har vi två segrar i rad. Dessutom behövligt med en stor vinst, de är vi verkligen värda efter ett x antal motgångar! Lill-Kimpan fick göra mål, superbacken Hilli två mål, Elsa satte bollen rakt upp i krysset, Mimmi likadant å Poca la bollen lätt som en plätt till höger om målvakten! Kul att så många fick göra mål!! :) Själv nöjer jag mig gott å väl med asset! Känner mig rejält slut på. Att va en jagande toppforward tar på krafterna. Jaga, jaga, jaga. Blev även en del boxplay så man kan säga att min ork sattes på rejält prov idag. Ja måst verkligen satsa på konditionsträning under julen!

Olle1 tog en rejäl smäll för lagets skull, bladet blev som fastgjutet i hennes ben! You´re my hero!


Har just kommit ut från duschen å ska nog bara känna lugnet ett tag. Julpyntade gjord ja igårkväll å ja bara ler när ja tittar omkring i lägenheten, jag har gjort det sååå fint :) Ikväll blir det nog att ta sig ett vinglas med Evelina =)

"Varg attraherade ren"


Pannkaka alltihop!

Shit, vars ska ja börja?
Natten har varit oerhört jobbig.. Efter att ja kommit hem från träningen, lagt mig på madrassen, varvat ner, kopplat bort all stress.. Då slår det mig... "Jag stack mig på ficksonden idag!". Jag höll på torka av instrumentena på min bricka å stack mig då med ficksonden. Men jag had int ens en tanke på att det faktiskt är allvarligt.. Jag var väl så fokuserad/stressad/dum. Jag relaterade händelsen som en "vanlig" stickskada hemma.. Som typ på en gaffel eller rivjärnet, vad som helst. Men det är ju farligt! Ja had ju för fasen varit nere med ficksonden 8mm ner i patientens tandkött! Med alla dessa tankar snurrande i huvudet så var det svårt att sova å när ja väl somnat så kändes det som om alarmet ringde direkt. Uppe med tuppen å promenerade bort på kliniksal. Min första patient dök inte upp, vilket gav mig tillfälle att reda ut gårdagens händelse. Jag skickades iväg på infektionskliniken där jag tog blodprov. Pga. att ja inte had patienten med mig för att testas, så blir det att gå tillbaka till infektionskliniken 3ggr, sista provtagningen blir i Maj... Men jag har lärt mig en läxa!
1. Avbryt behandlingen 2. Ta dig själv OCH patient till infektionskliniken

Men efter regn kommer solsken. Dagens andra patientbehandling gick galant, och med stor hjälp av min samarbetstandläkare så fixade jag kariesregistrering. Det var så skönt att ha någon vid sin sida i behandlingsrummet, som ger tips/råd/feedback under pågående behandling, toppen! Speciellt när det var min första kariesregistrering :)

Efter klinikpasset på förmiddagen så var det dags för föreläsning i blekning. Jag hoppas att det kommer en möjlighet att få göra en blekning under tiden på studentklinik. Men med tanke på vad det kostar... Yiiikes! Efter föreläsningen kilade jag ner på kliniksal igen. Förgäves så försökte jag få tag på en patient tills imorgon 8.15. Jag har sån otur när det gäller patienter. Antingen så blir det återbud efter återbud, eller så passar inga tider... Dessutom har jag fem patienter som inte vill bli kallade förrän till våren. Det är svårt att koppla av när man har luckor i tidboken och en del "ogjort/osignerat" på T4, man tänker på det hela tiden.

Nu har ja iallafall stressat mig hem med alla tankar och "måsten" snurrande i huvudet. Helst av allt så skulle ja bara vilja lägga huvudet på kudden å sova massa timmar, men ja tror de är bäst om ja försöker hålla mig vaken, annars komm ja aldrig kunna ta mig iväg till Gammlia å jobba mellan 18-23. Innebandylaget ska vara publikvärdar/cafeteriapersonal på Lars Winnerbäck-konserten. Vi får se konserten gratis, samt få massa pengar. Det är en sk. win/win :)

Har fortfarande inte fått till tv:n.. Har försökt göra sökningar å sånt skit, men ja gjord nog allt bara värre... Varför skull ja va å fippla överhuvudtaget?!

/Hon med för många bollar i luften

City VS Hörnefors

City VS Hörnefors, 1-0
YES! Vinst å TRE poäng till oss!!

Jag gjorde måååål!!!!!
Det blev först en klang i stolpen och sedan en klang i ribban innan bollen beslöt sig för att landa i mål. Kändes som om tiden tog still å ja stod som fastfrusen i väntan på att domaren skulle blåsa för mål. Eloge till Sandra för hennes kyliga pass, awesome!! Målet kom i första perioden, så den andra och tredje perioden blev en PÄRS! Skulle vi lyckas hålla vår ledning å få skrapa ihop en efterlängtad seger? Nervositeten var hög, alldeles för hög. Däremot betydligt jobbigare att sitta på bänken än att vara på planen å kämpa för sin ledning. Men vi VANN!

Det blev förändring i både kedjor och spelsystem ikväll. Men jag är oerhört nöjd med min femma plus att spelsystemet passar mig jäkligt bra. Springa, springa, springa! Nu taggar vi inför ännu en vinst på lördag! *hoppas!*

Har just landat här hemma, snart är klockan tolv. Shit alltså. Bäst ja släcker ner datorn å slänger mig på huvudkudden. Börjar inte förrän 13 imorrn, men ja måst försöka ta mig upp så ja kan boka lite patienter (har fått ännu mera återbud) samt läsa på lite anestesi så ja känner mig väl förberedd inför fredagens behandlingar. Ja hoppas verkligen ja får tag i någon som kan komma redan på torsdag, ja måst verkligen fylla mina pass. Dumma patienter som int kan komma när man ändå har kommit överens om tider...

Sen har ja lyckats "pajja" tv:n också. Damn.... Så inge sovande framför tv:n längre. Nu ska ja krypa ner hos Kitty som redan har lagt sig på madrassen (:

Kram å godnatt!

Tisdag.

Kommer inte på någon fyndigare rubrik, så tisdag får duga :)
Utvecklingssamtalet igår gick väl int precis som ja had tänkt mig.. Men de va skönt att få "prata ut" å iallafall få säga lite av mina tankar å känslor. Blir inget byte av handledare, ska göra ett försök å de känns faktiskt bättre nu när vi har pratat. Ja skull ha tagi tag i de här för längesen, pratat med henne alltså. Så många gånger som ja gått på klinik och tänkt att "Idag. Idag ska ja prata med henne." Men de har alltid slutat med att ja int ha vågat. De ska iallafall bli skönt att slippa gå till skolan å vara "rädd" för henne.

Dagens klinikpass gick super, trevlig liten herre och en "perfekt" patient. Mitt fickstatus stämde nästan på pricken vad tandläkaren registrerande, vilket är en segerkänla. Blir att ha patienter veckan ut nu. Imorrn, på torsdag och på fredag. Hade faktiskt sett fram emot att vara ledig på fredag, men de e ju bara bra att få lite plus i statistiken :)

Är nu ledig resten av eftermiddagen, vette tusan vad jag ska hitta på. INGET PLUGGANDE iaf!!!!!!!! :D Tror ja ska sätta mig å spela lite gitarr, de va enormt länge sen.. Som vanligt så blir det nog Eva Cassidy låtar för hela slanten! Sen så har ja bjudit över A.K på middag, blir trevligt med lite sällskap och en anledning till att laga en ordentlig middag ;)

Sen 20.15 är det matchstart mot Hörnefors, tagg tagg!!

Drastiska förändringar

Då var psykologitentan avklarad och jag känner mig väldigt säker på att jag fixade den. Jag måste ha haft högre makter med mig, varenda fråga var som klippt å skuren för mig å mitt svammel. Förutom en fråga, där drog jag en vild chansning. Had int ens hört begreppet överhuvudtaget.. Vad var det nu igen.. Ekokutiv minnesfunktion? Skit samma, det är över nu. Ingen tenta förrän efter jul, så jävla skönt! =)

Igår pratade jag om att motivationen för innebandyn inte var särskilt tipptopp.. Men ojoj vad den har stigit. Tack Doris för dina värmande sms!! Det är nästan så att ja skull vilja klippa ut dem, rama in dem å hänga upp dem på väggen om det nu gick (: Just nu känns det som om ingenting i hela världen kan stoppa mig. Känner mig på så bra humör, tänk vad några sms kan göra!

Har dessutom kommit i underfund med att det int är nån idé å sitta å ha oro inför eftermiddagens utvecklingssamtal, det får gå som det går helt enkelt. Har jag inte uppfyllt min patient-kvot så är de int hela världen. Det är ju "bara" att ha fler patienter, det spelar egentligen ingen roll om ja måst tillbaka lite innan jullovet är slut. Och jag kan ju för det första inte rå för över att mina patienter har lämnat sent återbud eller inte dykt upp överhuvudtaget. Däremot känner jag viss oro över att säga rakt ut till min handledare att ja känner mig obekväm å skulle vilja byta. Hur säger man på ett snällt sätt att man inte vill ha någon som sin mentor???

Men som sagt, man ska inte oroa sig. Livet är som en brustablett - det löser sig!
Längtar så enormt mycket till matchen imorrnkväll, nu måste vi verkligen vinna!! För det första så ska det bli riktigt spännande å se vad tränaren har kokat ihop. Vi skulle vara beredd på drastiska förändringar i formationerna. Det kan bli hur som helst med andra ord!

Nästa helg är vi spellediga, plus att jag är ledig från skolan den fredagen och måndagen. Perfekt! Då blir det Hemavan för mig =)

Nu ska jag "chilla" å kolla igenom bilder på datorn å filosofera ut några julklappar tills ja trampar iväg på utvecklingssamtalet. Ciao!


Helgen i stort.

Tyckte de va dags å klottra ner nånting här.. Helgen har gått alldeles för snabbt, den bara swischade förbi. Nu när ja känner efter, så känns de int ens som om pussis har varit här. Nu sitt ja å Kitty här ensamma igen, å oroar oss inför psykologitentan samt utvecklingssamtalet..

Vad har vi gjort i helgen då?
I fredags had ja min överraskningspicnick för pussis. Gick bort till kullen här bortanför, tände några marschaller, rullade ut ett liggunderlag å i kylbagen had ja allt möjligt; glögg å pepparkakor, kaffe å kakor, läffsor å bakelser. :) Ett stort minus var dock regnet som öste ner. Men det blev lyckat iaf, å ja tror han tyckte de va en  mysig överraskning <3 Eftersom han jobbade till fyra så had vi int så mycket mer tid på fredan, blev en film å sedan sängen på en gång. Dock så hostade jag så mycket att det till slut blev så att vi tillbringade första natten tillsammans i olika rum.I lördags for vi å gjorde Ersboda, första stoppet var Apoteket där ja köpte den starkaste hostmedicinen. Fick inte många timmars sömn pga. hostan så de första jag gjorde när vi klev utanför apoteket var att halsa ur flaskan. Jag hatar att ha hosta! Åkte hem med ett par byxor & en jacka å pussis med ett par jeans och två skjortor =) Väl hemma så fick vi besök av Olle (som komm å bli oerhörd rolig när hon blir gammal!) & Kusin Vitamin! När dom promenerade hemåt så däckade jag på madrassen å fick sova en stund medans pussis lagade middag <3 De va skönt att få ta igen lite sömn, supergod middag var det också. Han är en duktig kock, min pussis! Sen trampade vi ner till Kusin Vitamin & Olle där vi spelade Alias =) Här är Olles konstverk :P


Inatt så fick jag faktiskt sova bättre, tack å lov för personen som uppfann hostmedicinen! Och skönt att få känna pussis armar runt mig. Dagen har bestått av en sur förlust mot Gullänget-Kroksta... De blir svårt å hitta motivation efter så många förluster. Men jag gav järnet, känner mig rätt slut på.. De blev ett par kämpiga byten när powerplay å boxplay blev så tätt inpå varandra. Väl hemma så packade pussis väskan å sen var han borta. Igen.

Nu måst ja göra ett ryck å läsa igenom psykologin, ännu en tenta stundar imorgon... Suuuck, vad jag är less. Jag behöver jullov NU!


Dessan fundersam

Dagen började med att ligga kvar en stund på madrassen å fundera över "meningen" med nattens dröm. Vad betydde den egentligen? Skakade på huvudet å hastade mig upp för att städa upp i lägenheten. Dammtorkade, städade toaletten, diskade å tog mig en sväng med dammsugaren. Antog att ja skull va för trött för att ta tag i det när jag väl tagit mig hem. Så sant som det var sagt. Dagens föreläsning/seminarium var obligatorisk och jag fick kämpa mig igenom jobbiga timmar. Antecknade kanske två meningar. Det är lustigt ibland vad lärarna kan tycka vissa saker är så himla viktiga att vi får hundratals timmar till det. Medans sånt som vi gärna skulle vilja lägga ner mer tid på, bara hastas igenom istället. Visst, tandvårdsrädsla är jätteviktigt. Men inget av det som togs upp på föreläsningen var "nytt" för oss. Jaja...

Tankar å funderingar har förföljt mig hela dagen. Tankar som jag bara vill tränga undan. Jag är så oerhört less på denna press på skolan, denna ovisshet av olika moment, samt att endast känna oro och ångest inför klinikpassen. Det har haglat tentor, vilket gör att när man väl är "pluggledig" så oroar man sig ändå. Det kan bara inte stämma att man int ha nått att plugga? Känner mig relativt nedstämd, men jag tror det är därför som små saker gör mig så himla glad.. Olle som hjälper mig med p*c*n*c*e*, syster yster som dagligen skickar ett sms där hon önskar mig allt gott, farbror barbro som uppmuntrar mig till att satsa högt här i livet, Evelina som kom förbi igårkväll å höll mig sällskap, Eken som kör en omväg å hämtar upp mig inför varje träning, tre ord från pussis. Den där backen...

Har sjukt mycket hemlängtan, mammsen å pappsen är i Forsmark å myser. Själv sitter ja här med ångest inför måndagens psykologitenta samt massa andra funderingar och absolut inga lösningar till att få ihop mitt liv. Det börjar bli väldigt kämpigt att gå omkring ensammen här hemma... Men imorrnkväll kommer Pussis hem, då kommer allt att kännas så mycket bättre [v]

Kitty är så söt. Hon verkar orolig över min hosta, varje gång jag "tar sats" till att hosta så jamar hon varenda gång <3

Nu har ja en karta att rita. (hihi!)

18/11- 2009

Idag firar vi 3 år tillsammans!
Älskar dig min Pussis!

18/11-06 [v] 18/11- 09


Sista minuten-Dessan

Fan, varför ska jag alltid vara ute i sista minuten?! Min perfekta plan gick i kras på mindre än 10 sekunder; "Det är tyvärr fullbokat hela dagen." Så nu sitter jag alldeles uppgiven och försöker rädda upp det här, tyvärr så är de inget som kan räddas med hjälp av massa Johnny´s senap. Om det ändå vore så.... Jag behöver ideér!

Har haft psykologi idag.. Något tröga timmar måste jag säga, det är väl sådär 30minuter mellan gångerna som han säger något som är värt att lägga på minnet. Han är duktig på att sväva ut i sina berättelser med andra ord... Satt för det mesta å kluddade i mitt block samt sammanställde en "Att göra lista", som blev liiiite för lång, så ja beslöt mig för att dra 40minuter tidigare för att dämpa min ångest över alla "att göra-grejer".

Första punkten på listan sprack ju på en gång, så nu ska ja börja ta tag i de övriga punkterna innan det är dags för matlagning och avgång till Gammliahallen. Där ska ja agera parkeringsvakt å sedan avnjuta en förhoppningsvis bra match i elitserien. Kanske man får tillbaka lite inspiration och motivation!

Näe, nu ska ja göra ett ryck!

City VS Thorengruppen

Förlust med 3-6.
Försöker göra mitt bästa med att glömma dagens match, men det är som att det har etsat sig fast i hjärnan... Nya tag nu tjejer!

Min överraskning till Olle1 (de nya och o-illaluktande skorna) fungerade iallafall bra å ja klarade mig utan skavsår, så ett + till Salmingskorna! Resten av dan har inte använts till nå speciellt, för det mesta så är vädret boven till att ja bara suttit instängd i lägenheten - slask och regn! Har busat lite med Kitty, annars så har ja bara legat på madrassen å degat framför tv:n och korsordet. Kul jag tar vara på fritiden!

Annars så har jag bara grubblat hur jag ska organisera mitt liv de kommande veckorna. När ska jag åka hem? Vilken match ska jag "offra"? När ska jag hämta ner bilen? Perfekta julklappar? Och framförallt... hur ska jag ge den kommande helgen en extra touch?

I hyreshuset mitt emot har redan ljusstakarna åkt fram, vilket får mig att längta till att få ta ner julpyntslådan från förrådet. Så mysigt de ska bli å få julpynta!! :) Men jag ska nog hålla mig ett tag till!

Nu ska ja ja försöka dämpa ensamheten här inne med att ta hand om Kitty lite extra, sen ska vi nog se ett avsnitt av serien som Kusin Vitamin skickade med mig. Det blir psykologi-föreläsning för hela slanten imorrn, väldigt inspirerande! /Dessi

Dumdirdum!

Dagen har tillbringats med Farbror Barbro & Mamma Mysko, Kusin Vitamin & Olle samt Linus på linjen =) Började med fika på Ersboda, sen satte jag å Mamma Mysko igång med "shoppandet", vilket vi dock int lyckades särskilt bra med :P Sedan fick jag briljera med min stadskörning, men det är läskigt, speciellt när man kör en bil man inte har kört förut. Men jag gillar saaben (: Farbror Barbro bjöd sedan på god mat, taxi taxi!! =)

Dagen har bara rusat förbi, så går det med trevligt sällskap! Vi har ju inte något dumdirdum-möte särskilt ofta. Farbror Barbro, Mamma Mysko & Linus på linjen har dragit på Takida, åh vad jag ångrar att ja int boka en biljett när ja börja tänka att ja ville dit... :/ Sen skulle det bli film hos Kusin Vitamin, men jag kände för att sticka hem till Kitty å bara känna lugnet resten av kvällen.

Har just duschat å gjort iordning innebandyväskan, Kitty har fått sig god mat och nu ligger ja å småtittar på Family Guy. Känner mig rätt trött, hoppas på en god natts sömn så jag är utvilad till morgondagens match. Blir spännande, jag hoppas verkligen på seger! Vi behöver det. Sen har jag en överraskning till Olle1 imorrn, jag tror hon blir positivt överraskad, hehe ;)


Räk-koma på Fredagen den 13:e

Fredagen den 13:e har varit en bra dag. Tentan gick superbra, under skrivningen satt jag mestadels å ångrade all onödig tid jag lagt ner på att vara orolig inför den.. Väl hemma tog jag å Kitty å städade upp lägenheten, nu skiner det från golv till tak här inne å de va jätteskönt att få städa bort alla papper från kursen! Sen satte vi oss en stund med korsord i ena handen å en kaffekopp i den andra! Evelina & Daniel stack iväg till Skellefteå idag efter tentan, Danne skull lira match. Helgens planerade sällskap försvann som vinden! Ja å Evelina får ta Nydalasjön en annan gång, däremot så fick jag med mig Emma runt! Mycket trevligt med sällskap den 1.5timmes långa vandringen. Ja tror ja ska träna lite mer med Kitty i koppel så kanske hon kan följa med någon dag, men just nu ligger ja å Kitty på 1m/h, så de blir nog mycket träning innan dess ;)

Just innan ja skulle gå ner med tvätten ikväll möttes jag av ett glatt besked, jag klarade KOF:en samt kompletteringen på fluoren! Detta firades med att fara på ICA å köpa räkor, vilket avnjöts framför en film jag hyrde - ingen Idol ikväll! Räkorna å filmen har just tagit slut, ska snart leta mig till sängen(madrassen) å lösa lite korsord. Kitty har redan bäddat ner sig, ja tror hon fick "räk-koma"! Jag älskar den där söta lilla kattrackarn :)

Imorrn blir det stan en sväng, sedan bowling me Kusin Vitamin & Olle!!

Jag & Kitty säger blä till Idol!

Dessan mör

Hej hallå!
Tillbaka från träningen, var något mör.. Men oftast blir torsdagskvällen tung när man har tisdagens och onsdagens träningar i benen. Efter ett par vändor "Rock´n Roll" så känner man att man lever iaf! Tror de kommer bli kanon på matchen om det blir som jag föreställer mig i mitt huvud. Hoppas på lika bra spel som vi hade mot Dalen plus vinst då :)

Imorrn är det som sagt dags återigen för tentaskrivning å de slår mig att den infaller fredagen den trettonde. Kan det bli mer lovande, undrar jag? Oj, va ja ska andas ut när ja kliver ut från skrivningssalen imorrn. Ska kännas så oerhört skönt med helg, men samtidigt så oerhört ensamt. Har inga planer i helgen förutom matchen på söndag å ja vette tusan va ja ska sysselsätta mig med under fredagskväll samt hela lördagen. Som det ser ut nu så blir det iaf en promenad runt Nydalasjön med Ev imorrn efter tentan, så ja hoppas på en snöig och frisk dag! Tvättstugan bokad 16.oo också. Sen hoppas ja på å få hälsa på kusinerna å se hur dom har det =)

Annars så gör ja å Kitty vårt bästa med att hålla ställningarna här hemma.. Dock så börjar jag få hemlängtan å ja får sådan ångest när ja tittar på schemat å försöker klura ut när jag ska hinna åka hem. Jag önskar att ja bara had en timme hem, så skull ja int behöva ha sådan ångest över att försöka få ihop mitt liv. Däremot så tyck jag att mamma å pappa kan hasa sig ner till mig nån gång också, men å få dom nånstans.. De e int de lättaste :P Ja tro ja få be "Lisa" å charma med sig dom på en shoppinghÄlg, boende har ni här ;)

Nu ska ja köra ett race med hårtorken å tandtråden, sen ska ja lägga mig å läsa igenom häftet en gång till. Blir nog att skumma igenom det imorrn på morgonen också, jag ber till högre makter att ja ska klara den!!! Dessutom när man int ha fått veta resultaten på de två tentorna vi gjorde förra veckan, så orkar man inte med att grubbla över resultatet på en tredje... Jaja, thats life!

Lilla Kitty hälsar (:
Hon har däckat över schemat, vilket jag också brukar göra när jag tittar på det :P


Minnen

Har tagit mig en paus från pluggandet å har gått igenom alla bilder jag har på datorn. Vilka minnen... Får mig att vilja åka tillbaka i tiden å uppleva vissa stunder en gång till.. Nu ska ja iaf återgå till pluggandet. Nu är de järnet som gäller fram tills ja ska iväg på träningen!

This one is for you, Prodi!

Jag är en vinnare!

Ush, vilken ineffektiv morgon ja haft idag. Läste lite i sängen när ja had vaknat till, dock så vart de int så länge eftersom magen började kurra. Då vankades nybakade scones å kanelte. Gott :) Skulle sedan lägga mig å fortsätta läsningen, men då komme John Blund å lilla Dessan vaknade int förrän tjugo över elva. Skit också.... 
   
Men eftermiddagen var allt annat än lugn, had patienter mellan 13-17 sedan kastade jag i mig mat på skolan å trampade iväg till Hårizont på Iksu. Toppade å klippte upp håret lite grann, samt tunnade ur det. Int så stor skillnad, men sån e int ja.. De ska krävas mycket innan ja gör nå dramatiskt me min hårskalle. Jag vågar int, ja e sån fegis när de kommer till hår :P Hann sen va hemma i 20 minuter innan de va dags å åka iväg på träning.. Ny vinkling på klubban dessutom, blev toppen det! Har alldeles just kommit hem å nu sitt ja å fundera hur ja ska lägga upp slutspurten på plugget. Lutar nog åt att nöta in några frågor i sängen nu ikväll, sedan järnet imorrn eftermiddag! Börjat tidigt imorrn, så ja kan int sitt upp nå våll läng...

Sen så fick ja mig en glad överraskning när ja hämtade posten idag. För er som int vet så har ja gått å blivit lite av en pensionär; jag började prenumerera på en korsordstidning i somras. Är dessutom en flitig lösare, speciellt i samband med en kaffekopp i andra näven, riktigt tant-aktigt ;) "Grattis till vinsten!" - stod det på kuveret! Jag vann: 10st frimärken, ett litet anteckningsblock och en fin bläckpenna som man kan sudda ut. Yeej!

Näe, nu ska ja nöta in lite frågor tillsammans  me Kittykatten som ligger å väntar på mig på madrassen (:
Hej!


Bad chefday

Ush å fy, idag har ja ätit middag som bara ville komma upp på en gång! När det var dags för middag skreek min mage efter mat å jag snabbade å slaffsade ihop allt kanske lite fööör snabbt....

Hade kvar palsternacksoppa sen i söndags, men den blev alldeles för blaskig å vattning för å klassas som "matsoppa". Så går det när man int he i tillräckligt med palsternackor antar jag :P Så ja slängt i massvis me bönor å pressade ner en vitlöksklyfta. Fy satan vad de olika smakerna skar sig i munnen, ja hällt ju int ens bort spadet från bönorna...

"Hur ska ja rädda den här middan?" tänkte ja å klämde ner massvis med Johnnys senap.  MUMS

Fick återbud idag, ja komm aldrig å få lära mig göra en kariesregistrering... Blev inget snack heller, hon var så snäll å gullig så ja had int hjärta till å göra de helt enkelt. Kanske blir å kasta iväg ett fint formulerat mail istället. Fick även ett återbud på andra passet imorrn, tack till Olle1 som rycker in å fyller min lucka! :) Näe, nu ska ja göra ett sista ryck me "innötningen" innan ja börjar dra mig mot träningen!
Lev å må gott folk!

Gräsänka

Kitty vill börja träna på stora toan!


Snart är första ensamma dagen av mina tre veckor som gräsänka avklarad. Har dock lyckats fördriva tiden väldigt bra, först var det tenta i fluor och sen har jag bara suttit med näringsläran hela dagen. Nu är nästan alla luckor på instuderingsfrågorna ifyllda, stora guldtackor till Olle & Ev! Jag hoppas iallafall att fröken fluor är snabb på att rätta tentan, ja orkar int ha både KOF och fluor på hjärnan, är svårt att fokusera 100% på näringsläran...

Madrassen ligger kvar här i tv-rummet, har inte orkat gå upp med den efter att syster for med bussen imorse. Men det var ett smart drag. Såå mysigt att ligga å mysa med Kittykatten framför tv:n, den blir nog kvar här tre veckor framöver :P

Sen så ligg ja som ba å gruvar mig inför imorrn. Blir att försöka göra en kariesregistrering å ja hoppas innerligt ja får det stöd och den hjälp jag behöver. Och framförallt att hon trooor på mig, inte bara dumförklarar mig å säger vad jag måste göra och sedan lämnar mig i behandlingsbåset... Imorgon ska jag ta samtalet.. Kanske t.om. tar det innan patienterna kommer. Jag har lovat mig själv så många gånger att prata om att ja vill byta handledare, nu måste ja banne mig ta modet till mig.

Jag har insett att jag bara är elak med mig själv som inte tar steget till en förändring. Jag har stått ut så länge, varje klinikpass oroar jag mig över hur det ska gå och ofta har man fått gå hem uppgiven och ledsen. Det är inte hennes mening, det är jag säker på. Det är bara hennes sätt att vara. Hennes sätt att tala med en är ibland så nedlåtande å absolut inte pedagogisk. Vissa människor fungerar bara inte tillsammans - det klaffar inte. Det känns ofta som om hon redan har bestämt att jag är oduglig å de känns bara så fel att jag ibland bokar mina patienter utefter vilken lärare vi har. Patienter som jag vill ha mycket feedback på, hjälp och stöd bokar jag helst in på torsdagar. Patientbehandlingar då jag vet vad jag ska göra, kanske fortsatt dep eller nått, bokar jag in på de övriga passen. Känns inte helt okej... Speciellt när en del i gruppen känner av att jag är "speciellt utsatt" för hennes kommentarer..

Nu ska ja fortsätta mysa med min Kittykatt å sedan lägga mig å sova, tidig morgon imorrn!
Bouna notte!


Ändrade planer!

My sistah is in da house tonight!CITY VS DALEN

Väckarklockan ringde 8.oo imorse å ja fick verkligen kämpa mig upp. Kroppen, huvudet, benen, ja allt kändes så himla tungt. Tvingade i mig havregrynsgröt, bad till innebandygudarna å pussade katt å pussis innan ja drog iväg mot Musköten. Jag var otroligt seg under morgonpromenaden och i början av uppvärmningen kände jag; "Gud vad jag är trött!"  Men det gick över snabbt! Så fort jag fick se Syster Yster & Erotica Bowser med G & R på läktaren fick jag tillbaka energin i kroppen å tänkte att nu jädrar måst ja va tipptopp! Jag blev så glad när jag såg dem, att ja va tvungen att hålla tårarna borta. <3 Att hon har tagit sig ända hit från Storuman för att se när jag spelar!! [v] Summa kardemumma så satt sambo, syster & erotica bowser, kusin vitamin å g & r, på läktaren för min skull, snacka om att ja blev laddad!

Resultat, 5-5
Matchen var bland de bästa vi har spelat. Dock så ledde vi med 4-1 och tappade upp till 4-5. Besvikelsen var oerhört stor! Att då få smälla in 5-5 målet i pp.... aaaaah!!!!!! Att få göra en kvittering, kändes som en enorm seger. Dalen fick inte sina tre poäng, och dessutom de första segerpoängen dom förlorat! In youre faces!! ;)

Jag är jättenöjd med min femma. Trots att vi int alls har spelat nå mycke me varandra så hittade vi av varandra väldigt bra. Blev två assist för min del fram till S. precis vid mållinjen som hon knackade in! Klockrent!

Och en gång så visar vi vart skåpet ska stå i boxplay, däremot så blev det inget könsorgan med Olle & Olle! :P Måste säga att de var längesen ja vart så här slut på efter en match. Jag gav verkligen allt, plus att det blev både spel i boxplay å powerplay för mig, tur ja e hård ;)

"Vilken toppenmatch! Så jävla bra, jag är så stolt! <3"

Så jävla glad jag är att Dalen inte fick vinna över oss. Dock såklart besviken över att vi tappade vår seger. Och otroligt överraskad över älskade syster och stödet på läktaren. Dessutom att ja fick producera 1mål & 2assist.

Nu väntar en lång å skön dusch, samt ansiktsmask! Och kanske en powernap innan firandet ikväll!
Lev å må!

Måste bara rätta mig efter förra inlägget, Rabih fick faktiskt 29sms röster å två samtal!


HELVETE

24röster å två samtal fick världens bästa Rabih av mig....!!!!!!!!!!!!
Nu ska ja int se ett enda avsnitt av resterande Idol!

Go´night

Fredagsmys

Nu är de slut på veckan, de e dags för fredagsmys!!!!!
De ha vari en oerhörd tung vecka denna vecka. Två tentor, två seminarieuppgifter, tre klinikpass, samt två innebandypass och en innebandymatch. Behöver jag säga att denna fredagkväll känns oerhört avslappnande och efterlängtad! Dock så väntar det tenta både på måndag och fredag nu till veckan, men ja had tänkt unna mig en ledig och skön kväll å vila upp mig inför Dalen-matchen imorrn. Hoppas alla lagkamrater har det trevligt på bowlingen nu ikväll!

Tyler & P var över på kalasmiddag här hemma, kocken bjöd på potatisgratäng, fläskfilé och kantarellsås! Dessutom i städad lägenhet med tända ljus, myys! :) Sitter bara å knappar runt lite här på internet och inväntar Evelina & Daniel som ska komma på besök, medans Pussis diskar (thank yooou söt). Blir att se på Idol (heja rabih!) och kanske unna sig ett litet vinglas. Blir "nice"!

Annars så håller jag på att kurera mig i förväg, känner att någon form av förkylning börjar smyga sig på, inte alls uppskattat. Ja ha int alls tid me å bli sjuk...


Den där backen känns lite lockande...


City VS Sandåkern, DM-match

Måste tyvärr ta tillbaka mitt löfte om att ja skull spika båda tentorna å klara gårdagens patientbehandlingar galant. Tentorna gick sådär, protetiken gick väl bra. Men på KOF:en var det två chockerande frågor gjorde att 21poäng bara visslade iväg för mig. Så om jag klarar den så ska ja jubla som aldrig förr! Fick återbud av min patient så kunde inte briljera med någon kariesregistrering heller. Men gulliga Olle2 kom till min räddning å vi gjorde en "vanlig" undersökning, hon fick dessutom vara min provdocka när ja skulle testa på att fluorlacka för första gången. Uppskattat med vänner som rycker in, tack Olle!

Däremot så avslutade jag faktiskt kvällen med ett leende. De va en positiv överraskning att vi hade DM-match igår mot Sandåkern, riktigt roligt att få lira på "allvar" när ja nästan haft en veckas uppehåll. Det blev vinst med 5-2 och huvvaligen se skön känsla! Mitt första mål upp i vänster kryss satt som smäcken och glädjen hos mig gick nog inte att ta miste på! Däremot så var nog det andra målet det bästa mål jag nånsin gjort, för de e nå speciellt med att få göra mål i boxplay. Olle var så kylig, trampade över halva planen med boll och lämnade över en pass sista metern innan mål. Där satt den! Vi har varit extremt duktiga i boxplay, vi var värd ett mål i underläge!

Dessutom extra roligt att de gick så bra när Pussis, Anna Tyler å Kusin Vitamin satt på läktaren. "De va ju roligt du kunne prestera för en gångs skull när ja ha tagi mig hit, hah hah" Vakta din tunga Simpan ;P

Sitter just nu med två seminareuppgifter som ska redovisas imorrn. Känns oerhört tungt, men man får väl skylla sig själv när man ska göra allt i sista minuten... Bäst att fortsätta! Ciao!


Dan före domedagen

Imorrn stundar två tentor å ja har pluggat så ögonen svider å hjärnan svämmar snart över av information som jag dessutom inte ens förstår hälften av. Protetiken känns helt okej, den ska jag nog klara. Men KOF:en däremot... Vilken jitter! Efter tentaskrivningen ska vi va på klinik fram till kl 17 med patienter. Blir en tuff dag med andra ord, men gud så skönt de kommer kännas när dagen är bortgjord! Då ska vi nog ta oss en promenad till kusin vitamin, blir roligt å se hur han har det (:

Nu ska ja alldeles strax packa innebandyväskan å börja bege mig på träning. Transporten anländer strax efter åtta, så bäst ja börjar piggna till lite granna känner jag. Sen så har det ju slagit mig att det börjar vara dags att fundera ut perfekta julklappar. Jag har en avklarad, men vad ja ska ge till resten återstår att se... Hmm.... Tips på bra julklappar?

Kitty svassar fram å tillbaka här i lägenheten, tror minsann hon är riktigt stolt och nöjd över sin fina mjuka päls som luktar så gott. Med en röd rosett runt halsen ser hon helt underbart söt ut :)

Näe, nu ska ja göra mig innebandyklar! Ska ta ut mig rejält på träningen, däcka direkt ja kommer hem, spika båda tentorna imorrn, klara av patientbehandlingarna galant och avsluta morgondagen med ett stort leende!


Bath-time!

Nydushad Kittykatt [v]Dessan har ett stort leende på läpparna ikväll

Godkväll!
Ikväll fick vi trevligt besök av tre jaktgrabbar, blev lite whiskey och annat smått å gott, samt en tripp till Stig In. Var däremot int alls beredd på en "utekväll" så de enda ja had å dra på mig var ett par byxor ja snott från pappas garderob, hah! Men de va ju trots allt Halloweenkväll ;P Jag har aldrig sett så mycket folk där inne, trevligt trevligt! Har alldeles just knatat hem, mor å far lämnade jag kvar. Bara tanken på plugget å att ja borde upp tidigt imorrn gjorde att ögonlocken började falla igen..

Små saker kan göra så oerhört mycket (hur kommer det sig förresten att ja använder ordet "oerhört" så mycket?).. Den där lilla lilla "gesten"... Jag är så glad... Jag har inga ord... Vad händer?

Jag blev glad iaf. (:

Fick ett samtal av "Olle" ikväll också, det är nog ödet lilla du ;) hehe.


RSS 2.0