En koselig tirsdagskveld!

Har haft det så mysigt med besök heela kvällen :)
Först kom L & P över på middag, palsternacksoppan gjorde en enorm succé. Kaffe, kakor, karameller och lite Yatzy-spelande hanns med det också! När mina middagsgäster hade farit och jag just blivit färdig med disken plingade T på dörren.

- Kan du tejpa mitt knä?
- Du frågar faktiskt en innebandyspelare ;)

Det har varit riktigt trevligt med besök, kul att umgås med arbetskamraterna utanför jobbet. Det hinns inte med så mycket annat än klinik-snack på dagarna. Regnet har öst ner hela dagen och det håller fortfarande på. Löparskorna får nöja sig med promenaden till jobbet, vill inte ut och springa i detta regn och riskera att få tillbaka den där förkylningen. Nöjer mig med ett avsnitt av Cougar Town nu istället.

?


Grr...

Just när jag skulle komma igång med träningen igen och skulle bege mig ut på en löptur så öppnar sig himlen från totalt ingenstans. Grr vädergudarna, grr....

Men jag kan inte säga att jag är sådär väldigt uppgiven över detta, rätt skönt att hålla sig inomhus när vädret blev som det blev. Har försökt kocka ihop min favoritsoppa som jag ska bjuda L & P på imorgon. Men hur mycket jag än försöker så får jag den inte till att smaka som den ska. Och som grädden på moset så strök jag mig över munnen med massa piri piri på fingrarna, även fast det var det jag tänkte då jag öppnade upp burken. Its burning like fire.

Måste nog trotsa vädret så jag får mig någon palsternacka till, då kanske det löser sig. Eller som Poca och de övriga i innebandylaget skulle ha sagt -kanske lite Johnny´s senap skulle göra smaken bättre!

Har inte suttit stilla en sekund sedan jag kom hem från jobbet, jag antar att jag gör allt för att hålla mig sysselsatt och inte tänka så mycket. Har för det mesta hållt mig i kokvrån. En stekt aborre, nå pären och mjukbröd (tack pappi♥) fick fylla min hungriga middagsmage. Ställde mig sedan för att diska och kom då på att det var lika bra att göra soppan ikväll, utifall att jag skulle misslyckas. Vilket visade sig vara ett smart drag.

/Johnny

Godmorgon

Godmorgon. Nu är det alldeles strax hÄlg :)
Hämtar upp Kitty direkt efter jobbet, sedan åker vi till Hemavan för en kväll med fredagsmyys. På lördag ska vi  ut i skogen för att plocka mängder av svamp och bär, hälsa på morfar och på kvällen brummar vi vidare till Forsmark till mammi och pappi ♥

Låter det inte som en kanonhelg, såsäg.
Men först har jag en arbetsdag att ta tag i, tjingeling!


....




Gräsänke middag med sextema!

Gårdagens gräsänke-middag var jättemysig!
L bjöd på hemmalagad thaimat och ett glas rött, en middag av toppklass! Mycket skratt och skämt bjöds det också på, ååh vad mysigt vi hade. Senare begav vi oss bort mot biografen där P stod för biobiljetterna, ojoj vad bortskämd man blir här borta! Inception vill jag dessutom rekommendera till dem som inte sett den ännu.

Har varit rätt trött idag då det blev rätt sent igår. Men dagen har flytit på bra och nu har man kvällat. Härnäst blir det nog en power-nap och sedan ska jag nog bara ta kvällen som den kommer. Känner mig fortfarande halvkrasslig i hals och kropp så jag ska ta mig ytterligare någon vilodag innan jag kommer igång med träningen igen. Lägenheten kan däremot behövas städas och sen har jag en katt som förtjänar lite kattvård. Lite läsning hade jag också tänkt hinna med, friska upp kunskaperna lite gran.



Jaa.. det var det!


Om jag fick leva ett liv till

"Om jag fick leva ett liv till, då skulle jag göra flera misstag nästa gång.
Jag skulle vilja koppla av mera och vara mjukare.

Jag skulle vilja vara dummare än vad jag varit på den här resan.
Jag skulle vilja ta saker och ting mindre allvarligt.

Jag skulle vilja ta flera chanser, bestiga flera berg och simma i flera sjöar.
Jag skulle vilja äta mera glass och färre bönor.

Jag kommer kanske ha flera verkliga bekymmer, men jag skulle ha färre inbillade.

Ni förstår, jag är en sån där människa som lever försiktigt och sunt
timme efter timme, dag efter dag.

Oh visst har jag haft mina fina stunder och om jag fick göra om det skulle jag försöka att bara ha stunder, en stund efter en annan istället för att leva så många år i förväg.

Jag har varit en sån där person som aldrig går någonstans utan termometer, varmvattenflaska, regnkappa och fallskärm.

Om jag fick leva en gång till skulle jag börja gå barfota tidigare om vårarna och fortsätta med det längre in på höstarna. Jag skulle dansa mera, åka mera karusell och jag skulle plocka flera tusenskönor."

Nadine Stair, 85 år


Fredag-Lördag-Söndag-Måndag i ett!

Fredagens fredagspills för P var en jättetrevlig kväll. Däremot tackade jag för mig relativt tidigt då förkylning och feber började träda fram kroppen. Jag & Pussis promenerade hemåt mot en mysig och lugn hemmakväll och sparade oss till lördagen istället. Satt och valde ihop en spelningslista till inflyttningfesten också, vilket vi lyckades med utan större dispyter :P

På lördagen var jag hängig och slö, klev inte upp förrän klockan tre på eftermiddagen. Men taggad som jag var så gömde jag bort illamåendet och började fixa iordning. Kvällen var jättetrevlig och innehöll mycket skratt tillsammans med underbara människor. Jag hoppas på fler krypin-fester framöver :)

Gårdagens bakis-söndag var helt perfekt. Jag liksom gillar de där slöa dagarna, så länge man inte mår alltför dåligt förstås. Dagen tillbringades i sängen framför serier, filmer och med en underbart god pizza från dolly dimple :)

Denna dag har varit en riktig skit-dag. Förkylningen börjar försvinna, känner mig mycket bättre. Däremot känner jag mig arg och besviken. Jag förstår ingenting, jag vill egentligen bara våga säga rakt ut vad jag tycker just nu, men är då rädd för att bli sedd som alldeles för elak. Vilket då gör att jag låter bli helt och hållet. Jaa, livet är då banne mig inte lätt alla gånger.

Men imorgon är det en nya dag, och såsom klyshan utlovar -även nya möjligheter. Morgondagens planer är först en "gräs-änke middag" tillsammans med L & P. Om vi ska fira eller sörja att vi är ensammen vet jag inte än, men hursom så ska det bli jättetrevligt! Efter det ska vi på bio med några andra arbetskamrater.

Så morgondagen kan ju inte annat än bli helt underbar, eller hur (:


Sightseeing

Blev lite övertid idag, men det är bara bra ifall man skulle behöva avspatsera tidigare någon gång framöver (: Efter jobbet hängde jag med L ner på byn för att hjälpa henne att inhandla hårfärg. Vi hann springa igenom både Meyer, Domus och HM innan vi hittade it. Ska bli spännande att få se resultatet imorrn! Vi hann även förbi på systemet och på rema för att handla lite av varje. Tack för en trevlig eftermiddag och en behövlig sightseeing!

Här hemma har jag dragit en sväng med dammsugaren och grejat lite med det ena och det andra. Har fixat till lite i den gemensamma hallen, vikt och lagt in tvätt, borstat Kittykatten och nu sitter jag bara här vid datorn. Imorrn är det äntligen fredag, det kommer att bli en härlig helg med mycket bus!

Direkt efter jobbet imorrn drar vi alla ner på byn för att ta en fredagspills och för att ta adjö till P som tyvärr lämnar oss. Vill att han ska vara kvar :(

På lördag blir det inflyttningsfest här inne i krypinnet,
"det kommer bli tidernas fest va!"





Nu ska jag hitta mig nått att fördriva tiden med tills Pussis kommer hiiit :)

18 ♥

Snälla snälla, jag vill inte bli sjuuuk. Känner mig dåsig och hängig, men det ska botas med en lugn och skön hemma/tv-kväll tillsammans med Kittykatten. Däremot är det svårt att hålla sig inomhus då solen skiner och det är en sån underbar sommarkväll ute så jag och Kitty bestämde oss för att gå ut och inspektera gårdstomten lite. 




Blir nog att fara ut och lufta sig på egen hand om en liten stund, känner att jag vill ta mig ut från detta kvava krypin och få mig lite frisk luft. Alla sängkläder hänger nämligen på tork lite varstans här inne och ger ifrån sig en sån där härlig rumstemperatur. 

du kan komme langt med flax!


Solen skiner!!

Vi har fantastiskt strålande väder här borta, helt underbart!
Tror jag ska ta mig en liten kvällspromenad och njuta lite av solen och värmen. Ska även bli skönt att få mjuka upp benen lite, då gårdagens löptur uppför Selfors-lia känns "lite mycket" i benen idag. Men då vädret var med mig även igår och då utsikten var gudomlig så är denna träningsvärk definitivt värt det.



Har egentligen inte några större planer för denna tisdagskväll. Ska sitta och försöka få till "här bor-skylten" och sedan fara iväg med papper, plast, kartong och glas. Är man miljömänniska så är man! Har dragit på mig halsont också, så det är nog bäst om jag bara kurerar mig ikväll.

blir du blendad no?

Desireé ♥ Kitty

Idag är det 3 år sedan som jag hämtade upp min lilla ögonsten. I tre år har hon förgyllt mina dagar med kärlek, skratt och värme. Vad jag älskar dig min söta lilla Kittykatt! ♥




Städartagen

Ikväll så har jag & Kitty har haft fullt upp med dammsugare och trasa, samt haft lite gitter med sladdar och glödlampor. Men nu lyser det uppe på vitrinskåpen! Det är kanonhärligt fint sommarväder ute just nu, tror att jag ska ta och fortsätta lite med min städar-anda och passa på att putsa fönstrerna.

Sen får jag se om jag orkar he mig ut på en liten löptur ikväll, men det lutar åt att sitta här vid datorn ett tag för att sedan kvälla. Klockan tickade ju iväg himla fort.

Tusen tack till söta, snälla och rara L som hämtade upp mig & lilla Kittykatt på stationen och skjutsade hem oss till vårt lilla krypin!

jag tycker bara att det är så patetiskt...

Bursdagsfirande i Stensele!

Jag & Pussis befinner oss i Stensele där vi för fullt håller på att fira hans födelsedag. En massa tårta och ordentligt kaffe har vi fått, och lilla Kitty har fått sig en stor klick grädde. Vad det är mysigt med födelsedagar! Senare ikväll väntar dessutom smarriga kräftor och sen sitter jag som och hoppas på att vi ska ta och öppna den där champange-flarran som han fick igårkväll då han blev firad av "min sida".

Då kan roligt börj på å komma :)
Grattis på födelsedagen hunny! ♥


My Clone Sleeps Alone

Sitter och ler åt min söta lilla Kittykatt som leker med nya leksaken. Hon har nyss kommit fram till att det bästa sättet är att styra omkring den med nosen. I varjefall verkar det vara det roligaste sättet ♥

Har just kommit tillbaka från en liten löptur kring området, visst är man duktig så säg. Nu ska jag ställa mig i duschen en stund, sedan blir det att kocka ihop gofika till älsklingen som tillbringat hela dagen i bil för att ta sig hit till mig. Oh, vad det ska bli mysigt att få ha honom här!!!!!!

Pappa, jag är så glad att jag fick ta med mig högtalarna!
Banne mig vad vi rockar här inne!! Favorit just nu:


Baby baby baby oh

Det vart banne mig som en helt ny lägenhet här inne, det var en hemtrevlig känsla som fyllde mig när jag kom hem från jobbet idag. Dessutom oerhört trevligt att sitta och äta på en stol vid ett bord ;)

Har suttit och sorterat och fixat med massa viktiga papper och sen har jag även ordnat tapet-tavlorna som ska upp i Forsmark. Blev riktigt mysiga tavlor, men om jag räknar rätt i huvudet så saknar jag en tapet och en ram... Blir ett uppdrag inför helgen då man troligtvis passerar stugan igen!

Nu härnäst ska jag kasta mig i duschen då jag faktiskt lyckades ta mig ut för att motionera ikväll. Klokkerhagen visade sig vara ett väldigt mysigt område, en blandning av park/badplats/motionsspår och campingplatser. Jag kan verkligen förstå att den festival som brukar hålla till där har fått bra betyg. 

Man tar sig ingenstans om man inte försöker :)


Forsmark i mitt ♥

Har haft en helt underbar helg i Forsmark, omgiven av familj, släkt och vänner ♥
√ En tur i naturen
√ Grillning
√ Bad i badtjänn!
√ Bad i badtunna
√ Löpning runt stor-rundan
√ Hopp i studsmattan
√ Myggslag



Mina tetriskunskaper kom väl till pass då jag lyckades pussla in ett matbord, två stolar och ett skåp i lilla golfen. Jag & Kitty har gjort det riktigt hemtrevligt här inne nu och vi hoppas på besök snart :)

Grattis morfar!

Har just varit förbi hos morfar och grattat honom på den stora dagen. Finns inga ord som kan beskriva känslan av att se hans ögon glittra så mycket, att se honom så glad och lycklig. Vad jag älskar dig morfar! ♥

Jag & Kitty ska ta oss iväg till Forsmark lite senare ikväll, men först ska jag invänta data-doktorn och den privata skjutsen, lyxigt värre! Har stora planer för helgen, jag kan ju inte låta sommaren 2010 passera utan att ha tagit mig ett dopp i badtjänn!

Hoppas du har det bra i huvudstaden pussis [v]


Friskhuset

Ikväll for jag och två arbetskamrater på Friskhuset för att lira lite innebandy. Dessvärre så blev inte något innebandyspelande direkt då det bara blev vi tre. Men lite passningar, skott och lek med klubba och boll blev det och jag kände mig som en 5-åring som sprang runt med boll och klubba med ett stort leende på läpparna. Tack för ikväll!

Nu ska jag lägga mig och mysa med Kittykatten.

Jag saknar att ha dig vid min sida ♥

Donut Bun

Känner mig rätt löjlig med en socka inbäddad i håret, men om Samanthas Donut Bun är inne så får man väl följa med strömmen. Är iallafall skönt att håret sitter som berget i denna stiliga knut och inte faller ut, vilket mitt hår har en tendens att göra när man väl vill sätta upp och få bort allt.


Frågan är nu vad som ska hålla mig sysselsatt den tid som återstår av denna onsdagskväll. Knuten brände inte många minuter och även denna kväll har jag varken ork, lust eller motivation till att ta mig ut i löparspåret. Jag måste verkligen fundera ut något projekt att pyssla med. Man skulle ha haft sig en hobby som inte kräver 12 personer samt tillgång till en idrottshall.

Ärligt talat så är det väldigt ensamt och tomt ikväll, jag kan verkligen inte hjälpa denna ångest och oro som befinner sig i magen och huvudet. Att jag dessutom bara lyssnar på min lugna lista gör inte känslan bättre. Men man ska ju ha sådana dagar också, annars uppskattar man inte de bättre dagarna.


Varför är du inte här med mig?


En hundko

Patientbehandlingarna gick bra idag, så jag behövde inte gräva ner mig under täcket då jag komme hem. High five till mig!

Ikväll är jag rätt göralös, det är skit på tv:n och jag har inte något att pyssla med direkt.. Känner ingen motivation till att fara ut och springa heller nu när jag inte riktigt har något "mål" att sträva efter. Jag känner att det kommer bli jobbigare än vad jag trodde att vara utan innebandy, fick stor längtan när jag såg att tränarna lagt ut träningstiderna. Ge mig en hall och ett innebandylaaaag!

Ovanför mig ylar grannarnas hund, men om ja int had vetat att det är en hund så hade jag trott att det var en ko. Vad hon låter den stackars ensamma vovvsingen.

Kanske man skulle ha satt sig ned och planerat lite inför inflyttningsfesten.

I wish you'll fight me 'til your dying day


Back in Mo

Då var jag och Kittykatt tillbaka här på Mo.
Ikväll ska vi få upp de nya gardinerna och de andra ateraljerna som har inhandlats under ferien. En stund vid diskbänken och en svängom med dammsugaren vore ganska så behövligt det också. En liten pysslarkväll helt enkelt.

Imorgon är det dags för min patientdebut, känns kul att komma igång och få bidra med lite mer på kliniken. Jag hoppas att det kommer gå bra, så jag inte gräver ner mig under täcket och deppar när jag kommer hem. Men det tror jag väl inte att jag ska behöva göra (: 

Kanske jag ska ta och tvärdra den där "svängomen" med dammsugaren innan jag gör det alltför bekvämt för mig här på madrassen med Kittykatt ♥


RSS 2.0