I need my powernap!

Började dagen med att vakna upp med huvudvärk, men till min glädje inte en sjuklig huvudvärk utan mer en sån där huvudvärk som man brukar få om man har sovit väldigt dåligt. Vilket jag har gjort, det blev inte många timmars sömn inatt. Det var antingen för varmt eller för kallt, drömde konstigt och ja låg å vred mig fram å tillbaka. Typiskt såna gånger då man vet att man behöver mycket sömn!

Började dessutom kl åtta och tog mig med trötta steg till skolan, men var tillbaka efter tolv igen. Skönt med en kortdag! Har försökt ta igen lite sömn å vila bort huvudvärken, men jag har helt enkelt ingen ro att lägga mig å stänga igen ögonen. Jag är alltför ivrig att få ta mig iväg, och alltför hungrig. Kitty har däremot inget problem med att ta sig en powernap, hon har legat i sin säng å slumrat så sött. Lite irriterande när man ligger i sängen bredvid å försöker få sig lite sömn :P



Sen väntar jag in Anja som kommer hit vid femtiden. Innan dess så ska jag ha packat färdigt, ätit mat och valt kläder. Men helst av allt ha sovit någon halvtimme :)

Klart vi satsar på guldet Anja! ;)


Nya GB Magnum Vampyr

"Choklad, grädde och vitlök. Nya GB Magnum Vampyr!"

Kan inte låta bli att skratta åt denna kommentar på min saliga blandning :)
Det blir nog sommarens glass-hit de där!

Idag känner jag mig faktiskt bättre, behöver nog ingen vampyrglass ikväll. Promenerade till skolan utan känslan av att vilja sätta mig mitt på gångbanan å ta igen mig lite. Dessutom hade jag tillräckligt med energi för att städa, tvätta och diska idag, samt lägga ner lite extra krut på middagen. Smarrig makarongratäng, här ska det laddas med kolhydrater! Har inte lirat innebandy nu på snart en vecka, känns tråkigt och väldigt frusterande att inte få fara å springa av sig. Men på order från tränare så ska jag vara hemma å vila upp mig. Och det behöver jag nog!

Håller på med packningen för fullt, men upptäckte just att jag har min praktiska minililla sovsäck i Hemavan. Får bli en favorit i repris; liggunderlag och filt! Jag har dock en oerhört stor klump i magen över att ja kommer missa seriematchen (om vi nu tar oss till finalerna). Samtidigt som jag även har en bra klump i magen, det ska bli så himla roligt att fara iväg å göra nå kuul! Man har som fastnat i vardagen här i Umeå, det var riktigt längesen jag for iväg å gjorde något! Dessutom så var det väldigt längesen ja gjorde något med Anja Anka :)

Duvan Cup 2007, silvermedaljörer

Oh nooo...

Jag mår inte så bra alltså... Min näsa är täppt, mitt huvud känns dovt, min kropp är slö, mina ögon är blanka, känner mig mer eller mindre svimfärdig just nu. Dessutom är mitt humör inte det bästa, kände mig skitsur när Pussis väckte mig med sitt pangande på x-boxet istället för att pyssla om stackars, sjuka lilla mig.


Trots tre sjuka och långa dar så har jag inte tappat hoppet. Jag har ytterligare två dagar kvar att kurera mig på; någon lindrig förkylning ska inte stoppa mig från att äntligen få fara iväg på äventyr!

Nu ska jag slå igång värmedynan, krypa ner under fleecefilten å smaska i mig chokladpudding & grädde, samt enchinigard, panodil å massa vitlök. En salig blandning!

Dessan sjuuuk :(

Idag har jag feber i mitt lilla lilla huvud :(
Det känns som om jag lever i en helt annan värld, huvudet känns tungt och kroppen känns slö. Den lilla promenaden till skolan kändes som 1mil, det är nog dags för en eftermiddagslur...

Har int varit sjuk på över två år (vad jag kan minnas iaf), så klart att det inträffar när det inte får hända. Duvan Cup är bara fyra dagar bort och dessutom så kan ja int missa några patientbehandlingar. Får hoppas att det är en en-dags-förkylning å att ja känner mig pigg å kry inför morgondagen!

Krya på mig!

Its time for Johan Falk!

Nu stänger jag datorn å lägger skolpapperna åt sidan. Lilla Kitty har legat i fönstret å har väntat att jag ska bli färdig alltför länge. Så nu blir det mys med Kittykatt och film-time!


Söndag

Vi fick trevligt besök under gårdagskvällen av kusin vitamin & olle2 :) Drog på någon fest i nått hus här mitt emot, men istället för utgång så blev det en live-dvd med Queen här hemma. En lugn å skön kväll, med massa queen. Som de ska va :)

Slagna hjältar på kvällskvisten.


Denna söndag har till stor del bestått av massa skidor på tv och en del powernaps. Höhö. Vi har just fått oss supergod mat borta hos Anna å nu ska jag ta tag i lite pluggande! Blir väl att se sista Johan Falk-filmen ikväll också.

Lev & må!

City VS Täfteå

Så himla skönt med vinst!
Vi började dock småknaggligt, underläge med 1-3 inför den andra perioden. Vi jobbade sedan upp oss till 3-3, allt hängde sedan på de sista tjugo minuterna. Oerhört jobbigt läge! Så ja måst ju säga att de va något skönt att kika på måltavlan efter matchens slut å se siffrorna 7-3. Bra jobbat tjejer! Är jättenöjd med dagens insats!

Nu är det dags att fira segern, mina 3mål och assisten med en klunk 12-årig whiskey, inte en dålig gåva att få efter match! Tack Uffe ;)


Är supertaggad på att unna mig en utekväll nu när vi har haft match på en lördag. Känns dock som att de komm å sluta med att ja sitt ensammen här hemma som en å annan gammalkis. Ingen som vill komma å parta med mig ikväll?


Heeeelg!

Äntligen helg :)
Ska strax fixa till supergod tacos, efter blir det att heja fram svenskarna i handboll! Blir kanske tillochmed glass eller chokladpudding att avnjuta under den viktiga matchen, mumsfilibabba!

Annars blir det tidig kväll, match mot Täfteå imorrn! TAGG TAGG!
Ut ur skokartongen ska vi komma med tre härliga poäng!


Två tandhygieniststudenter och en bänk

Så här kan det se ut när man har två tandhygieniststudenter, en lunchrast, en kamera och en bänk! :)







Lillgoffen!

Lill-goffen är friiisk! :) Supersnälla Rogga tog sig tid att diagnotisera felet efter matchen i söndags. Den behövde en ny gummifläns- förgasarfot, vilket jag for till Laitis och inhandlade på måndagen. Samma kväll drog ja & Goffen hem till Roggas garage där han bytte ut den. Nu är det fantastiskt roligt att köra bil igen, den tjuvstannar inte för mig vid varje korsning/rondell/rödljus, den huckrar inte och den låter inte som någon gammskoter på tomgången. TACK ROGGA!

Denna vecka startade termin 4, slutspurten, den viktigaste fjärdedelen av utbildningen. Jag & Evelina tar oss sakta men säkert fram genom projektarbetet, gäller bara att hitta den där gnistan. Men så länge vi tar oss förbi "hindret" med artiklar så tror jag att de kommer gå galant för oss. Några vinkvällar med artiklarna, så är allting löst morgonen efter. Eller hur? ;)

I måndags så for jag, Pussis & Anna Tyler på bio. Avatar, 3D. Klart sevärd! Första filmen i 3D för mig, måste säga att det var riktigt roligt :) Det är synd att man inte går på bio oftare, tror jag har varit på bio totalt två gånger sedan jag flyttade hit. Men jag gissar på att det snart blir ett biobesök igen, då skulle jag väldigt gärna vilja ha syster yster, linny depp och cool rider som sällskap. Det är inte vilket film som helst! Instängd 2, för oss kanske mer känd som the descent! Den måste vi seee tjejoor!

Näe, nu ska jag se om jag orkar vara lite flitig innan det är dags att åka iväg på träning. Tidigare träning än vanligt ikväll, vilket uppskattas! Då kanske man hinner se slutet på hanbollsmatchen :)


CITY VS VINDELN

Slutresultatet blev 3-3.
Orättvist om du frågar mig, vi var värd en seger! Många "tänk om" snurrar i huvudet. Speciellt utvisningen vi fick, som inte ens VAR en utvisning. Målet dom sedan gjorde i powerplay, gjordes dessutom av en tjej som stod i MÅLGÅRDEN. Helt sjukt. Det känns som om segern hade varit vår om man hade dömt bort det där suuur-målet.

Vi låg i underläge inför den sista perioden, 2-3. Det var en obeskrivlig glädje att få drämma in 3-3 målet, jag kände mig så lycklig! Jag älskar den känslan!

"Snyggaste målet i dag Dessan! Snyggaste målet på väldigt länge av alla mål jag har sett!" - tack :)

Vars for vattnet?!

"Hel by är utan vatten

Femtio hushåll i Forsmark är sedan i söndags utan vatten. Det var redan i söndags som vattenläckan uppstod. Den berör hela byn Forsmark, drygt fyra mil öster om Tärnaby. Storuman kommuns tekniska avdelning har problem med att hitta läckan, men uppger att felsökning pågår.  Eftersom kommunens läcksökningsutrustning inte kan användas på plaströr försvåras sökningen. Det är ungefär 50 hushåll som är berörda, av dessa 25 är permanentboende.
En vattentank har ställts upp inne i byn och där kan byborna hämta dricksvatten. Och från och med i dag, torsdag, har kommunen förstärkt arbetet med ytterligare en grävmaskin samt inhyrd personal för att påskynda sökningen."
- VK

Och vars är då vattnet?! Jo... I vår stuga!


De va längesen ja had riktigt roligt.

Låter oerhört tragiskt, jag vet.
Längesen jag skrattade så att ögonen tårades och så att magen krampde ihop. Jag vill ha så roligt att jag kan skratta åt det varje dag utan att det blir tråkigt. Jag vill att leendet ska komma fram automatiskt direkt jag tänker på det. Dessa "roliga" funderingar åker upp i huvudet nu när pussis farit iväg på galejj med pojkhögen. Kvar blev jag & Kitty, samt en hög med massa engelska ord som ska översättas.

Men å ena sidan så känns det skönt med en lugn å stilla kväll. Kände inte riktigt för nått ikväll. Ska göra mitt allra bästa i pluggväg, samt sortera upp lite bilder på datorn. Så vem vet, snart kanske det kommer upp lite smått och gott på facebook. Har hejjat fram svenska stafett-tjejerna till en seger också, grattis grattis! :)

Jag är nervös och orolig inför helgens match, ovanligt att pirret kommer så här flera dagar innan själva matchen. Iallafall för min del. Det känns så oerhört viktigt med en vinst på söndag, jag känner på mig redan nu hur besviken jag kommer vara om vi måste ta itu med en förlust. Vi behöver vinna över Vindeln. Har gjort ett försök att ragga klasskamrater som kan hejja fram oss till den behövliga vinsten, får hoppas att några dyker upp :)

Näe, nu ska jag ta tag i den fördömda artikeln. Sedan skall jag väl småkika på Let´s Dance å hejja på unge herr Rabih!

Jag önskar att jag kunde vara på två ställen på en å samma gång!!!


Fredag

Jag är sååå trött..
Längtar tills man ska gå å lägga sig..!

Dagens plus: Benjamin Button-filmen komme idag med posten!

Make Up Store

Det var helt fantastiskt på Make Up Store, fick oerhört mycket tips och jag ska träna som bara den så jag får till det lika snyggt :) Enkelt, snyggt och vardagligt! Något som jag måste tillägga är att det är ju ofantligt dyrt att vara insatt i "bra" sminkning! I presentkortet så ingick produkter för 500kr, vilket blev TVÅ saker. Dock så kommer dessa räcka bra många år framöver, speciellt superduperpenslarna :) Köpte även några saker utöver vad presentkortet täckte. Ska det va, så ska det va!

Här är alltså produkter för 800kr:


Resultatet:



Jag är supernöjd :)
Har även hunnit vara på skolan en sväng. På min lediga dag dessutom, visst är man ambitiös! Tittade igenom lite röntgenbilder för att vara ett steg före under tisdagens patientbehandling, samt köpte blekmedel. Här ska det blekas tänder! Nu ska ja å Kitty städa bort julen, tråååkigt att "bli av med" all mysbelysning!

Jättekul att kommentarer på mina inlägg har börjat rulla in :)

Självmåls-Dessan

Vi har en så lugn och skön första vecka i skolan. Igår hade vi patient från 9-12, idag har vi patienter mellan 13-17, imorgon är vi helt lediga och på fredag ska jag vara en timme på skolan och vara med en tandläkarstudent på klinik. Känns ändå som om man vill göra det bästa av den lediga tid man har, jag klarar inte av att vara göralös å "hänga tandköttet" som erotica bowser brukar säga. Försökte ta mig upp tidigt idag för att fortsätta översätta lite på en artikel jag måste förstå mig på, sen så har jag busat en massa med Kitty å skrattat åt hennes tvärnitar som hon så vackert försöker göra men som slutar med att hon halkar in i väggar/dörrar/skåp. :)

Har bakat scones nu på förmiddagen också. Smarrigt värre, en perfekt och mysig frukost! Har dock int gjort så stora framsteg på artikeln, istället så fastnar jag på andra ställen som datorn och internet erbjuder. Jag får ta å skärpa mig helt enkelt å göra ett sista ryck innan jag promenerar iväg på skolan.

Och vars kom kylan ifrån?
Det har ju varit milda 1minusgrad å störtskönt utomhus, helt plötsligt känns dagens 7minusgrader outhärdligt. Men jag tror faktiskt jag kommer överleva denna "stränga" kyla.

Jag bjöd på skratt under gårdagens träning och jag har en svag aning om att ja kommer få höra detta framöver också. Vi spelade smålagsspel, sviiinkul och oerhört krävande på ork, teknik och att få igång ett spel när det känns som om motspelarna är överallt på planen. Mitt lag bytte sida, vilket min hjärna inte hängde med på. Jag fick en långboll ner mot målet (det som vi SKULLE göra mål på), men jag tog mig en u-sväng, dribblade bort mina motspelare (och medspelare), ser väääärldens lucka, hinner tänka "varför går ingen på mig?" och sätter bollen rätt i krysset. Sedan brister alla ut i skratt, men det tar någon sekund innan jag inser var jag gjort. Detta resulterade med att vi förlorade matchen, hejja Dessan!


För övrigt så har min kära mor har klippt sig, "en helt ny frissyr!" skrev hon och jag kan ju säga att jag är något nyfiken. Väntar med spänning på att få någon bild över mms eller dator, men tekniken har väl sina hinder ;)


Back to school.

Då var man tillbaka till skolbänken igen.
Första dagen var långt ifrån arbetsam. Började kl 13.oo då vi fick igen abstraktet med några kommentarer, sedan fick vi resten av eftermiddagen att komplettera den. Jag & Evelina promenerade hem till mig å gjorde bort det på en gång, sedan ägnade vi några funderingar till projektet men beslöt oss sedan för att lämna det till morgondagen.

Hos tandläkarn beskrevs jag som en tjej med väldigt små tänder (vilket jag skulle glädjas åt då det resulterar med att mina visdomständer får alldeles exemplariskt med utrymme). Två början till hål, men dessa har inte progriderat sen de upptäcktes och en riktig "nolla" på fickstatuset. Klart godkänt. Men jag kan ändå inte släppa hur tafatt undersökningen kändes och jag förstår inte hur vi ska få plats med en hel behandlingsgång på 20minuter i framtida arbetsliv.

Blev hamburgare till middag, en snabb och enkel lösning när fantasin tryter. Lite sallad, tomater, bröd å burgare. Sen är de klart! I övrigt har jag kännt mig väldigt göralös ikväll. Har skrivit upp lite födelsedagar å annat i min nya kalender, samt degat vid datorn och gjort försök till att få med mig någon på promenad. Till slut nappade Tyler å de va ruskigt skönt att få komma ut :)

En konstig känsla att bara önska att det kunde vara imorgon så man kunde göra bort det man har att göra då. Skulle lika gärna kunna fara på skolan nu och ha patienter istället för att vänta tills imorgon för att göra det. Bäst jag slutar skriva innan jag snurrar till allt ännu mera.

Saknar mamma & pappa!


CITY VS SANDÅKERN

Härlig vinst med 10-3 samt tre härliga poäng till moi!

Pussis & Tyler följde med som hejarklack, väldigt uppskattat [v]

Tanken för kvällen var att fara å se Avatar på bio, men de är sånt tryck på den filmen att vi int fick oss nå biljetter. Får bli någon annan gång helt enkelt! Istället så blir det film här hemma och kladdkaka, en liten myskväll. Imorgon börjar allvaret, 13.oo sitter vi i skolbänken igen. För mig & Evelina blir de extra spännande då vi än inte har fått klartecken angående projektet vi har valt.

Dessutom, så är de ju dags för mitt tandläkarbesök imorrn!

Nybadad kittykatt

Kitty bjöd på oerhört skön sång inne i duschen, men ska man vara fin får man lida pin! ;) Nu är hon så mjuk å go min lilla ögonsten <3



Nu väntar sängen så jag är riktigt utvilad inför morgondagens match! Man blir något slut på av att försöka förstå sig på facebook, vilket jag suttit med hela kvällen. Har dock hunnit med en kvällspromenad också i den varma kylan. G´night!

Bildspel med Kittykatt

Kitty posar framför kameran (:





Sjusovarn

Har sovit på tok för länge, stegade upp halv tolv å tog mig med trötta steg till duschen. Min plan var att ta mig upp i tid så ja somnar tidigt ikväll, då en tidig söndagmorgon stundar. Det är milda 3minusgrader ute och jag glädjer mig för lilla Golfens skull då den slipper startas i en kyla som är ytterligare 30grader kallare. Vi ska väl ta en tur senare i eftermiddag, får se vars det bär iväg. Kanske kika läget på Expo å sedan svänga förbi Lilla Snigel å lämna hennes mössa som hon glömde hemma i Hemavan.

Har tid hos tandläkarn på måndag och jag har aldrig haft sådan ångest inför ett tandläkarbesök förut. Kanske för att jag tillbringat x antal timmar med att tala om för folk om hur dom ska göra för att sköta sina tänder exemplariskt. Så här under juletider kan ja väl erkänna att ja inte varit alltför flitig med tandtråden. Men största ångesten är nog om jag har något hål eller något annat som gör att jag hamnar lite längre ned på "tandförsäkrings-stegen".

Känner mig väldigt göralös. Det är lördag och för tillfället sitter jag alldeles ensam i lägenheten, vet inte vad jag skulle ha gjort. Skulle vara roligt att hitta på något roligt, så jag blir av med den ångest som jag även har inför den kommande terminen. Det är mycket som snurrar i huvudet, speciellt över hur mitt liv kommer att se ut det kommande året. Till våren är jag legitimerad tandhygienist, jag är färdig med utbildningen. Därför känns den här terminen så oerhört viktig, vi har så mycket kvar att lära. Jag vill klara det galant och jag vill att praktiken kommer att göra att många pusselbitar faller på plats.

Känns skönt att man har Duvan att se fram emot, en hel helg med innebandy tillsammans med ett härligt gäng! Till en början skulle jag vara ensam tjej utan avbytare, såg mörkt ut. Men sen hände något som gjorde den här helgen betydligt roligare, Anja blir min wing-man!


Konstig dröm

Jag fick mycket gjort under gårdagen, resultatet blev bra vilket ja kunde bedöma av Pussis reaktion när han komme hem- "ojdå!" Jag skruvade ihop film-cd-hyllan, rensade i bokhyllan och satte in alla filmer och cd-skivor. Och helt plötsligt fick alla våra skolböcker plats i bokhyllan! Vår andra tv-bänk har mest fungerat som avlastning av massa prylar, så den skruvade jag isär å bar upp till förrådet. Blev mycket luftigare här i lägenheten å de ser ut som ett helt nytt tv-rum :)

Drog dock på mig en jobbig huvudvärk som jag fick dras med resten av dagen och kvällen. Men självklart for jag ju å tränade ändå, vilket var dumdristigt. Men huvudvärken visade sig vara ett farligt vapen, gick galant att spela å jag har en bra magkänsla inför söndagens match!  

Hade svårt att sova och drömde väldigt konstigt. Drömmen började med att Syster Yster & Erotica Bowser skulle gifta sig, men vi var tvungen att avbryta då morfar ringde å sa att han var dålig. Pappa åkte dit i förväg sedan åkte jag, mamma, syster & erotica efter i hans röda volvo. Men det visade sig vara en fälla. Några tjuvar hade brutit sig in hos morfar å sagt att han skulle locka dit oss. Eller det var pappa dom ville åt. "Den där varmvattentanken du har. Den vill vi ha. Den är värd massor." Pappa ringde då Togge som skotrade från Forsmark för att hämta tanken i vårt hus å sedan upp till morfar. Tjuvarna tvingade mig av någon konstig anledning att stycka några djur under tiden vi väntade. Jag skar ut hjärtana å stoppade in dem i tröjorna på syster, erotica, mamma, pappa och morfar. Tanken var att de skulle fungera som en slags skyddsväst om de skulle skjuta oss. Men innan jag hann stoppa in ett hjärta under min tröja så sköt dom mig.
Sen vaknade jag.

Konstigt konstigt!
Nu ska ja iaf börja göra mig iordning å sedan fara till skolan å filosofera med Evelina angående projektet.


Godmorgon

Godmorgon
Att vakna upp till 15.9 minusgrader känns väldigt acceptabelt och skönt när man vet hur kallt mammsen å pappsen har det där hemma; -40! Sen måste ja dessutom skratta lite åt "snökaoset" här i Umeå, tss....

Jag har hunnit förflytta mig några mil sen senast jag skrev. Har varit hos Pussis familj några dar där vi tog det rätt lugnt. Kylan gjorde att vi för det mesta höll oss inomhus, men en långpromenad med vovvsingarna fick det bli iallafall :) Sen for ja å syster å spelade innebandy i S-um. Riktigt roligt att träffa och spela med dem igen, ett härligt gäng! Även lite skönt med omväxling å int bara spela med damer, inge illa menat mot mitt damlag :)

Igår körde vi ner hit till Umeå igen. Golfen var något fullpackad å Tyler fick sitta som en inpackad sill tillsammans med Kitty i baksätet. När vi komm fram så var de bara att hoppa ut ur min bil å sedan in i Pocas bil. Jag hade missat att träningstiden var flyttad, så lite stressigt blev det. Efter träningen så hade Pussis burit upp allt från bilen, fixat åt Kitty, farit å handlat å ordnat middag! Kanon älskling!

Så de enda ja behövde göra när ja komme hem var att duscha å sedan hoppa in i min fina morgonrock :) Var skönt att för en gångs skull ha gjort bort träningen tidigt, hade ju massa tid kvar innan läggdags. Vilket vi utnyttjade till att ställa iordning allt vi fått till jul och sen bakade vi blåbärspaj å drack te i det nya tesetet. Myyys!

Idag har jag massa att göra. Kitty ska duschas å få sina klor klippta. Sen ska en hel del grejer bäras upp till förrådet å ugnen ska rengöras efter det lilla missödet när pajen skulle gräddas igår (formen läkte). Sen ska ja ringa Make Up Store å höra om ja kan komma idag å använda mitt presentkort :) Kitty måst ju få sig nå gomat också, tror hon saknar Tina <3



Memories

Idag stod det dop på schemat. Jag, mammsen & pappsen brummade iväg med Terranon till Slagnäs där Lilla Tindra & Elias blev "badade på huvudet". Sedan väntade trevligt sällskap, kaffe å smörgåstårta! Mums!

Vi stannade till på Hydro. (numera Bilisten) Minnen och känslor kom tillbaka, som ett brev på posten. Det är lustigt hur man kan få tillbaka exakt samma sinnesstämning när man återvänder till platser man varit på förut. När ja klev in på macken kändes det som om jag bara skulle hänga av mig å sedan ställa mig bakom disken. Och efter stängningen gå hem till min gamla lägenhet. Lustigt.
 

Utsikten från gamla lägenheten.

Jag saknar det jag hade i Sorsele. Massa vänner, massa skratt. Bus å upptåg, sällan tråkiga stunder. Sköna långa promenader i den fina naturen å massa innebandyspelande (med de allra bästa). Ett bra jobb och bra betalt. Jag ångrar aldrig för en sekund att jag flyttade dit.

Jag har fått med mig både minnen och vänner för livet.



God fortsättning!

God fortsättning på år 2010 önskar jag er alla! (:
Här bjuder jag på några "nyårs-puss-bilder" ;)

Jag & Pussis.


Syster Yster & Erotica Bowser.


Mammsen & Pappsen.


Herr Byström & Tina.


Vi är i Forsmark över helgen å myser. Ja å pappa trotsade kylan idag då vi åkte skate i -20grader, kan ju säga att de va skönt att kliva in i värmen igen. I övrigt är det dubbelt så mycket snö här än hemma, vilket uppskattas. Nu ska ja tillbaka till de övriga å vara social, tyckte bara att de va dags att plottra ner nånting här :)

RSS 2.0