BU!

Satt och åt min middag i ett totalt lugn, hoppade nästan ur stolen då det bankade som fasen på fönstret. Vrider på huvudet och hoppar till en gång till, hemska monster stod utanför och tittade på mig :P Så då var det bara att gräva fram de sista mariekexen ur skafferiet och generöst lägga det i deras skelettpåse :)


Har just kommit hem från swingen, herreguuud vad roligt jag haft! Jag älskar swingen, och jag älskar de människorna som är där ♥ Jag var helt överväldigad av alla hälsningar och kramar, trots att det "bara" var en vecka sen sist. De hade t.om gjort en cd-skiva åt mig, med massa swing-låtar :)

dubdubdudirdidurtidumdupdubdubdub!


OMG

Vilken fest alltså, tack för den!


Idag är jag på strålande humör. Gårdagens skrattande har gett med värk i käkmusklerna, det är snööö ute och solen skiner. what a beautiful day :)


Just The Way You Are


Dagen började med mys med kissekatterna, de är för söta mina små ögonstenar♥ Var en sväng på stan också, var tvungen att fixa en speciell dress-code inför kvällen. Annars skulle tydligen inte dörrvakten släppa in mig... Men klarade mig billigt undan med 30kr, nu återstår bara att se om jag blir insläppt. Hah! ;P

Har haft lite huvudvärk idag, så det har för det mesta bara varit soffmys med Kitty &  Madikken framför hela 4 avsnitt med herr House. Han kan sin grej han! Nu har jag piffat upp mig och fixat inför kvällens bravader och utgång, snart kommer limon :)

Härligt med helg!

Hade en fantastisk patientdag idag, hejja mig!! :)
For hem och stekte upp lite plättar till middag (mums!), tog mig en liten powernap och sedan for jag iväg på friskhuset för att testa på spinning. Jag säger bara en grej, mina ben känns som gröt. Men farsken vad härligt det var ändå!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan slänga mig på soffan för att se Idol och mysa med katterna :)

Madikken med sitt nya leksaks-slott :)

Söt, snäll och svensk

Innebandyn med gubbsen blev inställd så min kväll ersattes istället av en sväng på HM och lite städande här hemma. Känns faktiskt härligt att ha en kväll med ingenting planerat, är ju helt slut på efter aktiviteter och sällskap hela veckan :) Sitter och känner lugnet här på soffan, Kitty ligger i mitt knä och trängs framför datorn och Madikken ligger här bredvid på värmedynan. De gillar att kura ihop sig på den och om den inte är påslagen så säger de till, rätt kul :P

Dagen på arbetet har varit helt okej, fick undan allt "att-göra" idag. Samtal med patienter och läkare, journalskrivande och kostnadsförslag. Det var som att allt lättade när allting var gjort, skönt skönt! Fick dessutom bra feedback idag, nu är jag laddad inför patientdagen imorgon.

Är väldigt less på regnet och slasket, vad håller vädergudarna på med egentligen? Vill ha snöö istället.. Det regnade så mycket när vi klev ut från kliniken att jag lämnade cykeln och liftade med en kollega hem. Min jacka skulle ha sett ut som ett enda gör om jag hade cyklat då jag inte har någon stänkskärm.

"og hun som er så söt, snäll og svensk er desireé. hun vil bli med oss her idag"
- vilka presentationer man får!

Body Combat

Tjopp sa det, sen var arbetsdagen över. Dagarna går så fort nu, antar att jag nu börjar komma in i racet och dessutom får jag mer och mer ansvar. Det gillas! :) Cyklade sedan snabbt hem med min nyrenoverade cykel, åt lite mat och busade/mysade med älsklingarna. Sedan iväg på friskhuset med grrrh för att testa på body combat.

Det tog ett tag innan jag listade ut hur jag skulle använda mig av kroppen för att det skulle kännas. Men som det känns nu.. så känns det. Och det kommer det nog att göra imorgon också. Har just kommit ur duschen och nu ska jag snabbt plocka ihop lite grejor och göra det film-mysigt här inne. L-t kommer på besök, och eventuellt så kommer hyresvärden ner också för att se film med oss :)

tjopp tjopp!


Wow

Blev mäkta imponerad över innebandyspelandet på friskhuset, en del var riktigt skickliga med boll och klubba! Däremot hade jag inte sagt nej till en större plan, man känner sig ju lite instängd på en pytteliten tremannaplan :P Men då fick man försöka trixa lite, alltid kul :) Lätt att det blir innebandy nästa tisdag också, wihooo!

Dagen har varit rätt späckad idag med. Patienter hela långa dagen, journalskrivande och kostnadsförslag hit och dit. Men jag tror att jag klarade allt med flaggan i topp. När ja komme hem så sovd ja till sex, hujedamej vad jag hoppas jag tar mig isäng i tid ikväll.

Hämden är ljuv grh.... ;)


Måndaaaag

Är lite besviken på gårdagens danskväll faktiskt, bara tråkiga och trista låtar.. Jag som var så taggad innan! Men jag säger som l-t, man kan inte förvänta sig så mycket när det är en dansk som väljer låtarna. Haha ;P


Idag har dagen bara rusat iväg, det har varit fullt upp ända sen jag klev innanför dörren. Skönt ändå när arbetsdagarna går fort, vi hann ju dessutom äta tårta och fira grh också. Ikväll har jag varit hos tdl p som fixat punkteringen på cykeln, taaack snääälla duu :)

Nu blir det att ta tag i diskhögen som jag flitigt samlat ihop och sedan ska jag svida om och fara iväg och sparka boll med tso. Blir "arti" de!

Söndagsmys

Det blev en sväng på badhuset igår, tillsammans med T. Varmvattenbasäng, ångbastu, hårinpackning och vanlig bastu -så gudomligt härligt det var. På kvällen drog jag iväg med grh och såg film med några andra, en bra lördag :)

Idag vaknade jag när k-m började hamra ute i gången vid tolvtiden. Tack och lov för det, annars hade jag nog sovit än tror jag. Har haft T på besök, druckit kaffe och pratat lite, mycket trevligt. Nu ska jag nog mysa lite med katterna. Kitty har varit dåligt både igår och idag, fått torka upp spya flera gånger. Blev riktigt orolig, men nu efter att hon fått en annan sorts mat så har jag inte behövt torka upp någe mer. Så förhoppningsvis så var det maten som gjort henne dålig och inte någonting annat. Älskar min kittykatt ♥

Tack för en trevlig helg :)


Debut-utgång

Klockan hann bli tjugo i fem innan jag la huvudet på kudden igår, shiit pomfrittes. Jag tror nog att jag aldrig förut varit ute så länge, men har man roligt så har man. Dessutom så känner jag mig pigg och rask idag, weeei :)

Funderar på att ta mig bort mot badhuset senare idag/ikväll, känner att en bastu skulle sitta jääkligt fint alltså. Nu ska jag lägga mig och mysa med kitty och madikken framför lite house :))


REAAAAAA

Vad kan jag säga, norge vet verkligen vad rea innebär!
Ett par jeans, en skjorta, ett midjebälte, en tshirt, en tunika och tre toppar
för 50 kr!!!!!!

Just kommit hem från innebandyn med gubbsen och ska nu skynda mig duscha och göra mig klar för sängen. Lite House ska man väl också hinna med innan man stänger igen ögonlocken tror jag.

G´natt

Flinkeliflink

Hej och hå, idag har det vart rätt mycket på kliniken. Tur vi är så flink :)
Har ätit smarrig chili con carne som pappsen lagat och skickat med mig, mumsimumsi. Nu ligger jag och tar mig en liten powernap tillsammans med kissekatterna. Blir eventuellt att ta sig en tripp till stan då de har kvällsöppet och rea ikväll, senare direkt till innebandyn med gubbsen. Späckad kväll!

Golfen har något sånär hämtat sig från gårdagens bravader, handtaget fungerar när det vill och centrallåset har visst bestämt sig för att spöka lite.
Hejjar på dig lill-goffen!

Oh, my gooood

Jag försov mig imorse!
Stressade runt som ett djur här inne i krypinnet, kastade i mig filtallriken, slängde slarvigt på mig mascaran och skickade iväg ett sms till jobbet om att jag skulle bli 5-10min sen.

När jag ska låsa upp bildörren så har låset frusit igen! Prövar med tändare och en påse med varmt vatten, ingenting... Stod och svor en stund sen tänkte jag att jag skulle pröva skuffen, för då kunde jag ju bara krypa igenom fram till framsätet. Låset till skuffen had också frusit... SUCK!! Prövar passagerarsidan, där får jag upp låset -YEEEEEEES! Men dörren är fastfrusen, får inte upp den. Svär lite till och försöker få upp dörren, då her jag naturligtvis sönder handtaget....

Svär lite till och går bort till cykeln istället. Vilket resulterar med ytterligare några fina svordomar, punktering på cykeln var det ja. Blev att gå/springa bort till kliniken istället.

De där 5-10 minuterna blev till slut 40.

Vilken tur att vi hade möte och att patienterna inte kom till kliniken förrän tjugo över nio!


Tuppen var på party

Har varit rätt slut på sedan jag kom hem ifrån jobbet, har verkligen fått kämpa som ett djur för att hålla ögonen öppna. Någonting är banne mig konstigt med mig när jag är så trött och sliten jämt, spelar ingen roll om jag sover hundra timmar eller två timmar. Jag känner ingen skillnad. Det är i såna här tillfällen man önskar att den där House bara bodde något hus bort.

Ska strax gå heeela långa vägen upp till hyresvärden för att vara med på tuppenware-party. Första gången för sådant "jox" för min del, ska bli spännande att se hur det slutar. I varjefall så får jag ju socialisera mig med lite folk, det är ju inte så dumt inte nej.


Här är en kompis jag träffade när jag kom hem idag :)


Vila i frid

Vila i frid ♥


Sweeeing

Åh, det är så kul med swing :))
Och härliga kompisar har jag fått på köpet också!

Erotica Bowser har förövrigt löst gåtan med den mystiska bilden -ett avlopp. vattnet renas, sen ut i älven. Han är en klok man, den där erotica bowser :)


En underbar morgon

Denna söndag har börjat på bästa möjliga sätt,
mys i sängen med tre underbara små tjejer ♥


Gårdagens jakt var oerhört spännande och det blev en lång lång dag. Jag och pappa var inte hemma förrän tjugo över sju. Och då blev det i princip middag och sedan pang bom hej sängen.



Den mystiska bilden

Man kanske inte ser det så tydligt, men vad äääär det för nått??

Punktering och mystisk tunna

Tog mig i skinnet imorse, jag lämnade nämligen bilen och tog cykeln istället. Kände mig såå duktig! Dessutom tajmade jag in tdl P, så jag fick mig lite sällskap under vägen till kliniken. Men tji fick jag, när jag skulle cykla hem tog jag mig inte en meter med cykeln -punktering! :(  Jag har aldrig förut lagat en punktering. Pappa....?

Såg det iallafall från den ljusa sidan, en promenad i höstvädret är väl inte så tokigt. När jag promenerade över bron såg jag något riktigt märkligt. Det första jag märkte var att någon hade kastat en cykel "över bord", men bredvid cykeln låg det en märklig tunna och det var ett mystiskt ljus kring den. Var lite creepy.. Ska lägga upp bilden senare, så får ni läsare kanske hjälpa mig avgöra vad det kan vara för någonting..!

Har gjort ett rejält ryck här hemma. Vård av både lägenhet och katter har det blitt. Packat väskan ifall det blir hemfärd imorgon och dessutom farit iväg med glas, plast och papper. Nu väntar jag bara på att klockan ska närma sig åtta, då ska jag iväg och spela innebandy med tso.

Pappa. Tror Madikken saknar dig, hon vill jämt äta min maaat! ;)


Kvällspromenad

Måste köpa en reflex.
Jag kastade på mig långkalsonger, mjukisbyxor, höstkappa, lovikavantar och ipoden för att bege mig ut på en promenad så här på kvällskvisten. Precis här utanför märkte jag att ipoden var slut på batteri och jag övervägde starkt att gå in igen när jag dessutom insåg hur mycket det egentligen regnade. Skit samma tänkte jag, jag behöver lite luft.

Det var riktigt mysigt ute. Uppfriskande luft och härligt sken från gatulamporna i detta höstmörker. Regnet förvandlades dessutom senare till stora snöflingor, aaah vad härligt :) Men det var gode skönt att kliva in i värmen igen, kasta av sig de blöta kläderna och hoppa in i duschen.

Ligger just nu på värmedynan och myser med Kitty & Madikken. Vi funderar lite över hur vi ska göra i helgen, jag hoppas att vi snart kommer fram till ett bra beslut. Antingen åker jag till Forsmark och är med mammsen och pappsen, eller så drar jag iväg på Höstfesten i Hemavan. Eller så stannar jag här på Mo för att vara med på kurs, eller så hänger jag med arbetskamraterna på vin och tapas. Hmm....


Dumma fotboll

Har längtat hela dagen efter kvällens avsnitt av House, men det visade sig vara en dum dum dum fotbollsmatch istället. Suck juck..

Har haft en bra dag på jobbet, patienter fram till två och sedan lite sterilarbete. Skönt att vara tillbaka och att inte huvudvärken tog ännu en arbetsdag. Det värmer så gott i hjärtat att de på jobbet bryr sig så mycket om mig som de gör, jag säger tack för omtanken.

Har gjort lite av varje ikväll. Först fixade jag mig nå mat och la mig sedan en stund på värmedynan och glodde lite på tv. Lite kattvård, krysslösande, en svängom med ab-rollern och datasittande (kanske lite för mycket).

Nu blir det snart John Blund för min del, skänker extra många varma tankekramar till morfar. Operationen hade gått bra, nu hoppas jag att han får komma hem fort ♥


Kjaerlighet

Jag älskar Kitty & lilla Madikken ♥

Hodepine

Inatt trodde jag att jag skulle dö på riktigt, huvudet bara bankade och värkte. Tårarna var inte långt borta.. När väckarklockan ringde kändes huvudet så tungt och så fort jag gjorde minsta lilla rörelse kändes det som om allt blod forsade till huvudet på en och samma gång. När värken inte hade gett med sig efter frukost och två ibux gav jag meddelande till jobbet att jag skulle bli hemma. Vilket var ett smart drag. Först nu känner jag att jag har "vaknat" till och börjar röra på mig lite här inne i krypinnet. Sakran alltså. Hoppas på en bättre natt inatt.

Har inte uppdaterat sen i torsdags, så här kommer en snabb summering av min mysiga helg.
Fredagkväll -supergod middag som kockades ihop av min söta lilla mor (vet inte vad rätten heter?). Pappa och jag stod för efterrätten, ugnstekta äpplen. Lite Idol och mys med katterna fick avsluta fredagen.
Lördag -en heldag med morfar. Jag, mamma och pappa for dit och fixade lite inför hans avfärd på söndagen. Senare på kvällen for jag och morfar på älgparty i Rönas. Älskar dig morfar.
Söndag - grejjade uppe i morfars hus tillsammans med pappi. Fick igång traktorn och släpade runt både bråte och stora stenar. Golfen fick sig en helrenovering med nyladdat batteri, påfyllning av olja, vinterdäck samt lite dammtorkande och dammsugning. Supert! Väl tillbaka här i Mo blev det sista kurstillfället i swing också.

Tårta ala Lissan & Dessan

Dra åt skogen din jla huvudvärk!

Idag har jag bokstavligt talat mått skit, har haft värsta huvudvärken på länge. Alla ljud omkring mig var tredubbelt så högt, ögonen sved och det snurrade till lite då och då (trots 4st ibux, 600mg). Fy bubblan. Efter en lång och härlig powernap känns det nu lite bättre och jag tror banne mig att jag ska vara så dum att jag ska iväg å pröva mig på lite innebandy. Behöver komma mig ut och göra någonting, efter denna vecka så börjar jag kunna krypinnets alla väggar och hörn.

Var förbi på djurkliniken efter jobbet och skaffade avmaskning till lillen. Eftersom det blivit receptbelagt behövde de både mitt och lillens namn, så på papperet heter hon nu Madikken. Ska sova lite på saken :) Fick hjälp av snälle T att väga och dosera henne, Madikken var så duktig att jag nästan tappade hakan :)

Näe, nu måste jag byta om ifall jag skull iväg å lira lite bandy !


Onsdag

Den stora, hemska grävaren är nu borta och jag slipper oroa mig för att Kitty eller den lille (som för övrigt fortfarande är namnlös) får en hjärtattack. Det ska bli spännande att se resultatet när det är färdigt här utanför.

Idag har det varit rätt mycket på kliniken, många patienter och vi var två man kort. Men vi har klarat oss finemang ändå, ett sånt team vi är alltså. Nu blir det mat och sedan en powernap, vart som lite sliten idag.

Men vad ska jag hitta på för nå busigt ikväll då?


Knäppis (:

Det är så kul att fara med alla leksaker under duschen! :)



Grattis grattis!!

När jag kom hem efter jobbet hittade jag Kitty under täcket och lillen hade försökt dra med sig sin nallebjörn under duschen. Att Kitty ligger under täcket hör inte till ovanligheterna, men jag hoppas att de inte blivit skrämda av den stora hemska grävaren här utanför som grävt upp nästan hela tomten.

Vi ska nämligen få en inkörsel så vi kan parkera bilarna och själv så ska jag få mig en liten terass här utanför. Blir mysigt, men som sagt. Hoppas kissekatterna inte får hjärtattack!

Idag har vi firat tandläkare P:s födelsedag, han bjöd på en väldigt smarrig tårta. Det liknar glasstårtan som vi brukar göra hemma, fast lite annorlunda. Ska charma till mig receptet imorgon. Han blev nog allt lite förvånad över att få nånting av mig, förvånad men glad :)

Nu ska jag göra ett försök att laga blompinne-dockan som lillen fick av mamma, den har blivit lite mörbultad.. :P


Swing it

Det var jätteroligt igår på swingkursen, härliga snabba låtar och stegen satt :) Det gjorde däremot inte bugg-stegen, total blackout! Piinsamt..

I övrigt händer inte mycket ikväll. Har städat upp här i det lilla krypinnet och det lutar åt en katt/tv/datorkväll.


En tur upp på Mofjället



Har haft en härlig dag uppe på fjället tillsammans med mina hyresvärdar :) Förutom fjällturen har jag tagit det väldigt lungt idag. Har sett en av filmerna vi hyrde igår och nu ska jag bara grejja lite här inne tills det är dags att dra iväg på swingen. Förhoppningsvis sitter stegen kvar i huvudet trots en veckas uppehåll.

Hejdå!

.

Varför känner jag mig så ensam? :(

Nu Skin

Fick mig en överraskande chock när jag slog upp ögonlocken och klockan visade 11.45, snacka om sovmorgon. Men jag antar att den var behövlig, då det blev rätt sent igår ändå. Tillbringade kvällen tillsammans med tso, vi drog iväg på Nu Skin party med kex, ost och ansiktsbehandling. Mitt ansikte känns fantastiskt :)

Denna lördag ska jag nog bara tillbringa i lugn och ro tillsammans med mina söta kissekatter. Har dessutom en bedrövlig huvudvärk, så om jag ska ut något på byn ikväll, är det nog smart att försöka vila bort den. Börjar bli less på denna huvudvärk, please make it go away... Jag hoppas innerligt att jag snart får mig en ny skena, och att den verkligen fungerar.

Den lille är för övrigt fortfarande namnlös, men jag grubblar på :)

RSS 2.0