Grattis Jenny

NU FÅR DET VARA NOG MED MOTGÅNGAR
Reagerade kraftigt på en hudlotion som jag smorde mig med i helgen. Ansiktet är knallrött, det hettar, svider och spricker när jag gör en "emil jönnson-gest". Och det blir inge bättre, jag ser inte klok ut nu... Skaffade mig någon histaminsalva på apoteket, hoppas det hjälper!!

Har fått i mig lite mat och känner ett enormt sug efter en härlig powernap just nu. Men jag ska iväg på jobbet klockan sex igen, så då är det nog bäst att jag håller mig vaken. Sen blir det väl kanske att fara och spela lite fotboll på ranahallen. Beror på vad jag känner för efter ett litet arbetspass sådär på kvällskvisten.

GRATTIS JENNY INTE TALL på din 22-årsdag ♥
Hoppas du får en bra dag käre du! Till helgen får vi fixa en nyare kompisbild:
sandsjön 2oo6

kulkulkul

Min fina superduper plattång som även har lockfunktion glappar och fungerar när den vill. Typiskt.  Och på vägen tillbaka hit till Mo så går extraljusen på mammas bil sönder och det luktar bränt i hela bilen, det slutar med att jag får stänga av all belysning på bilen och hålla in spaken för helljus med fingret hela vägen. KUL! Tycker verkligen att livet kan börja le åt mig snart..

Här borta regnar det, mycket. Vilket gjorde att jag såg min chans att äntligen få fram sparken som frusit fast. Med hjälp av massa kokande vatten (tack för tipset jenny!) och med spettet kunde jag till slut bända loss den. Men jag är säker på att den blev vinn o sne av allt slit, guds förbannat.

Min plan var att ta mig iväg på swingen då jag inte varit där på jättelänge, men då allt fortfarande bara jävlas för mig kände jag bara för att vara här hemma och sura. Har dammsugit med den nya dammsugaren, den gamla dödsförklarades och ska på återvinningen. Vilken tur att mammpapp hade en till övers hemma -supert!

Då jag inte behövde lägga ner några pengar på en ny dammsugare så kunde jag med gott samvete köpa ett par ordentliga och jättefina vinterskor som vi hittade på fjällsport i tärna! Men jag tror att morfar var mer nöjd än vad jag var över dem, han blev nästan kär i dem :)

Nu ska jag nog bara göra mig iordning för sängen och mysa med kissekatterna. Känns jobbigt att komma igång med en ny arbetsvecka, men det känns bättre när jag tänker på att jag kommer kunna få bli långledig på påsk! :D


Helg!

Jaa no e helgen kommen, de e dags for fredagskoooos!

fjgsöfigu8s94e534ejrsdö!!!!!!

Känner mig ledsen och uppgiven när inte ens frissören kunde få tillbaka min riktiga hårfärg.. Jag är fortfarande rödaktig övre delen av håret, medans resten blev en blandning av blont och brunt. SUCK.!

Terapin för att bli kvitt denna ilska och besvikelse blir densamma som förra torsdagens terapi: fotbollsmatch tillsammans med SI -mot serieledarna. Förhoppningsvis en bra terapi.

fy fn så skönt det ska bli med helg imorgon!!!!


.

kvällen har bara rusat förbi och jag har egentligen inte gjort någonting speciellt. grejjat på lite med det ena och det andra. fick igång seaten och for ut på en liten raggarrunda o kollade läget för o värma upp den lite granna. förhoppningsvis mår den bra imorgonbitti. törs inte köra in på infarten numer då plogkanten är ivägen o skär i underredet när jag kör in o backar ut, inte bra. har parkerat mitt emot gatan istället, framför den sura tantens hus. förhoppningsvis får jag ingen arg lapp när jag beger mig på jobbet imorgon.

jag vill inte att det ska vara så här himla kallt. det drar så mycket från fönstrerna och jag har frusit som en hund de senaste nätterna. det var åtta grader här inne när jag komme hem nu ikväll :/ lurar in mig tillsammans med katterna under täcke, filt o värmedyna på max.

g´natt


åååååh....

La huvudet på kudden igårkväll i hopp om att denna onsdag skulle bli en dag helt utan motgångar. Det första som händer är att lilla seaten vägrar starta och jag blir sen till mötet. Det är ju trots allt en liten bagatell, men snacka om att bli nedslagen innan dagen ens börjat..

Har haft en bra dag på jobbet iallafall, blev lite sen med näst sista patienten och har mycket ogjort men dagen har vart bra. Förhoppningsvis så får jag undan allt sånt ogjort imorgon. Skönt att komma hem till katternna och andas ut lite granna. Men jag skulle ha varit och handlat och fixat det ena o andra, men utan bil rör jag mig inte en meter i den här kylan. Svinkallt här inne har jag också, försöker elda upp värme här inne fortare än fortast.

Kryper ned under täcket med katterna en stund, tjing!


Är det möjligt?!

Idag har jag haft en fullkomligt urusel dag. Ingenting på jobbet gick min väg och jag har varit smått irriterad och deprimerad hela långa dagen, ville bara hem och gömma mig under täcket. Var som ändå sugen på att städa när jag kom in genom dörren, tänkte på vad mycket bättre jag skulle må om jag fick det fint och mysigt här inne. Det var längesedan jag städade kan jag ju tillägga så det såg verkligen ut som kaos.

Drar fram dammsugaren, pluggar in kontakten och trycker på on. Då exploderar dammsugarpåsen och ett gigantiskt moln av damm spred ut sig i lägenheten.. är det möjligt?! Har sån tur att jag har sådana änglar till hyresvärdar, inte var det någe problem att låna dammsugaren en snabbis. Tack till er ♥

Utöver detta så har blinkerslyktan på mammas bil lossnat från själva "fastsättningen" och den ramlar ut titt som tätt. Kul liv man har för tillfället, alllt jag tar i. Allt jag gör. Allt går åt helvete. 

Nu måste det ske något roligt i mitt liv, och därmed basta. Även fast det egentligen är smågrejer och inte världens undergång som sker för mig, så är det väldigt motigt att ingenting går min väg.

cher me up!


Måste städa

Gick bra att sparka lite boll igår, blir ju faktiskt lite imponerad av mig själv ibland. Däremot blev jag så himla lat när jag komme hem att jag int ens orkade he mig i duschen. Imponerades av mig själv åter en gång när jag faktiskt lyckades ta mig upp supertidigt imorse för att duscha! Trodde jag hade sågat mig själv i foten när jag inte duschade igårkväll, men se så bra det gick. Har t.om tid att datanörda mig litegranna när mammas bil går på tomgång här utanför.

Hoppas på en bra dag idag, men någonting säger mig att den kan bli rätt stressig.. Dessutom är jag rädd jag kommer bli tokhungrig innan lunchen då jag inte får i mig särskilt mycket frukost. Känner mig mätt men hungrig på samma gång, vilka problem man har..

På min almanacka idag har jag skrivit MÅSTE STÄDA, jag får väl se hur det blir med den saken när jag kommer hem igen. Kan ju inte säga att jag är speciellt taggad inför städning direkt.. Sen återstår det ju att se ifall dammsugaren lever eller om jag helt tog död på den vid senaste städningen...

Svinkallt!

Har varit kanonväder hela dagen, satt bara och längtade tills jag skulle ut i spåret. Men fy tusan vad kallt det har blivit sedan solen försvann, jag åkte kanske 1km sen var jag tvungen att vända för att det kändes som om mina fingrar skulle trilla av. Jag kommer aldrig någonsin att få åka skate denna vinter, det verkar inte bättre.

Då det inte blev några skidor så blir det nog att fara och sparka lite boll borta på Ranahallen, vilken tur man har en backup-plan då vädret sviker en. Tills dess blir det att elda i kaminen och mysa med kissekatterna.

Här kommer bild på den fantastiska fototapeten!

Februari

Jävla skitmånad alltså...

Fastnar uppe på fjället pga snöstorm och kör fast på en parkering
Missar festernas fest pga magsjuka
Magsjukan går över i feber och förkylning
Sparken fryser fast i backen
Muskelbristningen i armen kom smygande tillbaka
Tonar håret och det blev kaos 
Spelar fotbollsmatch med SI men måste kliva av för att jag saknar benskydd
Avbokar frissörtiden pga mycket på jobbet
Fläkten på datorn havererar
Golfen
 har fått fnatt

Ja, herregud... Efter regn kommer solsken, sägs det ju. Kanske Mars blir en hejdundrande månad för min del.

Fototapeten i Forsmark har iallfall kommit upp, vilket tog sex timmar. Men helt klart värt det, så himla snyggt det blev. Jag bara ler när jag tänker på den. Färgen som vi målat i resten av rummet passar helt underbart till tapeten. Hade tänkt lägga upp en bild och visa, men det blir imorgon för jag orkar inte leta fram mitt usb-minne :P¨

Godnatt från mig, Kitty & lilla Madikken ♥

1-0

Yeey, seger med 1-0. Matcherna vi spelar är rätt korta (en halvtimma), vilket gör att varje räddning är superviktig. Vår målvakt gjorde en kanonräddning precis i slutsekunderna -herreguuuud. Är betydligt mer nervös när jag sitter i avbytarbåset än då jag är på planen, ägnade halva matchen åt att vara nervös då jag blev utskickad från plan pga. att jag saknade benskydd. Typiskt. Men jag stod för assisten och kan somna gott ikväll.

Fortfarande slemmig i hals och näsa, längtar efter dagen då jag är helt symptomfri. Det känns som om livet stått stilla för mig nu i tre veckor och sen hinner man ju fundera så mycket då man bara sitter hemma och kurerar sig. Inte bra, då jag har lätt att hispa upp mig och lätt att få ångest över saker och ting.

Släkt och vänner åker till Lycksele i helgen för lite badhusmys. Då jag fortfarande inte är i form och har ett rum att göra klart så åker jag & pussis till Forsmark för att göra klart dröm-rummet. Sen så är det vi som passar Tina i helgen, blir alltså en myspys helg med tapetsering tillsammans med hund och katter.

Men innan helgen har jag en arbetsdag att göra klart. Inte så taggad, kommer bli en väldigt stressigt imorgon. Vi är kort om folk och har massa patienter. Lite surt att det ska bli så himla mycket en dag som jag bokat frissörtid för att få fason på hårskallen som jag totalt förstört med en tonfärg jag trodde skulle bli så himla bra. Så det blir att avboka den, crap. Typiskt min tur också. Men jag har ju "bara" duschat 7ggr sen i måndags, förhoppningsvis nöts det ur fortare än fortast.

Det är konstigt hur mycket av min självkänsla som sitter i håret. Kan den inte ha suttit i lillfingret istället, för mitt lillfinger är ganska perfekt. Eller nått.
Svammel svammel, godnatt med er!

....

blev riktigt sur och grinig. fasen vad skönt det ska bli med helg...
ska iväg och springa av mig på fotbollsmatch om en stund, hejja SI!

Grattis Evelina

Med några härliga dragningar o dribblingar kommer jag somna otroligt gott framför brasan ikväll, hej å hå vad det gick bra. Däremot börjar min fina rosa klubba ge vika.. Det knastar olovande när jag sätter tyngd på bladet, ajaj. Skriver upp en ny innebandyklubba på min önskelista.

Har haft fullspäckade dagar på jobbet de här dagarna, vilket har gjort att jag överraskas av det faktum att det är torsdag redan imorgon. Sekretärdag då för mig, känns skönt. Ska försöka få undan massa journalskrivande, kostnadsförslag samt alla mail jag har i inkorgen.

Kastar ett öga på min almanacka igen och idag är det prick 1år sedan jag satt hemma hos Evelina och firade hennes födelsedag med massa gofika, miss u babe! Grattis på din dag ♥


Tiden går fort

Desireés tisdag:
♦ en bra dag på jobbet
♦ en tur på askeladden (en begagnad butik där jag fyndade en nästintill ny vindjacka för 40kr)
♦ en tur på jysk (gardinstänger till rummet i forsmark:)
♦ 20minuter i ett värmande solarium
♦ smarrig falafel till middag
♦ lite mys med kittykatten & madikken framför tv:n

När jag sitter här med Kitty i knät och sneglar över almanackan på väggen så ser jag att jag noterat en liten rad på dagens datum. Herregud vad tiden går fort, idag har jag haft körkort i fyra år. Så man kan säga att jag & lilla goffen har fyraårsjubileum idag, grattis till oss! Ska ge goffen en liten puss på huven när jag beger mig ut för att skotta bort den där förbannade plogkanten som är hård som betong för tillfället. Förutom skottningen har jag inte några storartade planer för kvällen, bortsett från lite House då. Jag är inte helt frisk ännu, rätt snorig och hostig. Men idag är absolut den bästa dagen på över en och en halv vecka, hallelujah! Förhoppningsvis är jag mitt vanliga jag snart igen.

i dont suit as a redhead (!)



Bilder från helgens room make-over







Hallå världen

Är nu åter i livet och kan berätta om min underbara vecka för er alla. Så då backar vi till förra lördagen när vi skulle fira tdl rur på 40-årsdagen. Fest med rocktema och jag såg verkligen ut som en äkta liten rocker. Missade däremot hela festen, gick nerför gatan hem till en släkting där jag spenderade natten med huvudet över toalettstolen istället.

Sen mådde jag illa konstant, gjorde tappra försök inne på köket men slutade alltid halvvägs och gick och la mig istället. Behövde bara tänka på mat så började kräkreflexerna. Natten till tisdagen mådde jag så illa, var så yr och darrig, febrig och hängig att hyresvärden tog mig till läkarjouren där vi var till klockan tre på natten. Fick med mig några tabletter men det tog ända till onsdagskvällen innan jag fick i mig någon ordentlig mat.

Gjorde ett jobbförsök på torsdagen, men det var bara att vända hemåt mot sängen igen. Trött, hängig och febrig. Försökte inte ens på fredagen, var bara hemma med mitt febriga huvud. På eftermiddagen tog jag golfen och åkte hemåt, följde sedan mammpapp till Forsmark.

Har varit spak hela helgen och är fortfarande inte riktigt i form. Har hosta, är snorig och fortfarande tung i huvudet. Men jag lever och jag andas, och jag ber till högre makter att nu får det väl ändå vara nog.

Men man blir väl aldrig tillräckligt sjuk för att inte göra roliga grejer? Svar: nej. Jag och Pussis har börjat med vårat rum i Forsmark. Så nu är väggarna spacklade, slipade och målade, blev himla fint. Till helgen ska vi dit och göra the final touch. sätta upp fondtapeten :)

Har inte riktigt haft någon stor koll på tid och rum nu när jag varit sjuk. Så jag blev väldigt överraskad när pussis gav mig ett fint litet paket som jag ska öppna imorgon ♥

För då är det ju alla hjärtans dag (:


Sen så är ju Kitty & Madikken tillbaka, mina små små ögonstenar. Kitty är så mammasjuk och mysig, hon har inte lämnat min sida en sekund sedan hon kom till Forsmark i fredagskväll. Hon har sovit i sängen med jag & Anton hela helgen, sist hon gjorde det så bodde vi borta på Gimonäs (längesen alltså). Har saknat dem och ska aldrig aldrig mer lämna ifrån mig dem frivilligt ;P


sick

har åkt på någon jäkulskt sjuka. ingen mat på två dagar. lite jos, yoghurt o cola är allt jag fått i mig. det kryper i huden, jag har feber o är helt orkeslös i kroppen. legat pall sen lördagskväll, fy fan...!

förhoppningsvis är jag snart back on track. ville bara ge ifrån mig ett livsbesked.
krya på mig

Helg!

Idag har det varit en dag med blandade känslor, sista arbetsdagen för vår käre lille Teddy-Pål. Vi hade en långlunch med stor buffé, tårtor och smarriga grejor, riktigt trevligt men samtidigt väldigt vemodigt. När jag skulle ge honom kollaget jag hade klippt och klistrat ihop var tårarna inte långt borta. Han har varit en väldigt god vän för mig, gett kloka och goda råd, har alltid bra svar och varit en stadig stöttepelare vid tvivel och funderationer. Kommer sakna honom!



Efter arbetsdagen drog jag iväg på HM och fixade the final touch till utklädnaden jag ska ha på morgondagens rock-fest. Tvivlar lite på karaktären jag valt, då låten dem gjort kanske är lite mer disco än vad det är rock. Men själva personen är rock och ingen kan förneka att jag inte ser ut som en äkta rock-star! Blir suuuperkul, bild lägger jag upp imorgon! :D

Kvällen har jag spenderat tillsammans med hyresvärden. En lång promenad runt Yttern och sedan hyrde vi film, den nya Karate Kid-filmen. Stort plus till den! Och är inte Will Smiths son helt underbart söt???


Nu blir det sängen för mig, och imorgon blir det en låång sovmorgon !
G´natt


Lägesrapport från Lycksele

"Hej morsan, vi har det bara bra här borta!"


Saknar mina små ögonstenar ♥

;(

Jag är så sabla less på detta pissväder....
Har suttit och häckat framför datorn så länge att det kryper i hela kroppen. Har massa energi som bara vill ut! Vilken tur att det är innebandy borta på Gruben ikväll, då ska jag iväg och springa av mig. Kommer känna mig som en hamster i ett sånt där hamsterhjul...

Känn mig som halvless på det mesta just nu. Less på vädret, less på jobbet, less på framtidsfunderationerna och väldigt less på tapetletandet. Men det ordnar sig..!

Middagsbjudning

Helgens och gårdagskvällens äventyr tog ut sin rätt på lilla mig. Snoozade i en timme innan jag lyckades sega mig upp ur sängen. Fick hoppa in i kläderna, kasta i mig frukosten och brumma iväg med golfen på direkten. Efter jobbet så följde lib med mig hem på middag och kaffe, roligt med sällskap. Vi har suttit o surrat ända tills nu. Men hon tyckte också det var lite tomt utan Kitty & Madikken här inne. ♥ Men de lever och mår bra borta i Lycksele, jag jagar lägesrapporter regelbundet :P

Över till vädret då.. Det har snöregnat heeela dagen, blä. Men det ser ut som om det slutat regna och kanske blivit lite kallare nu. Skulle få en väderleksrapport från lib när hon nu for hemöver, så bestämmer jag mig sen om det blir en tur med skidorna eller ej.

Det blir då definitivt att se säsongspremiären av House ikväll! :D

RSS 2.0