Hur ska man prioritera?

"Det sägs att det är nyttigt att varje dag äta ett äpple. Och en banan, för kalcium. Man ska också äta en apelsin för C-vitaminer. Man måste också dricka 2 liter vatten och äta en skål yoghurt, för att få de bra bakterierna i magen. Du ska också ta ett glas rött vin för att undvika hjärtinfarkt. Och så ett glas vitt vin för att skydda ditt nervsystem! Man ska dessutom äta nötter och bönor varje dag. Och glöm inte att tugga varje tugga minst 36 gånger. Efter varje måltid ska du borsta tänderna. Och glöm inte tandtråden, tandköttsmassagen och munvattnet!

Man måste också sova minst 8 timmar per natt. Och jobba 8 timmar per dag. Man måste ta en promenad varje dag, i minst en halvtimme. Du ska också hinna med din familj, moppa golv, diska och tvätta. För att inte tala om allt du måste göra om du har barn eller husdjur. Du ska också hinna med att läsa tidningen för att hänga med och lyssna på ekot en gång i timmen. När man räknar ihop allt detta här ovan behövs det minst 29 timmar.

Den enda lösningen är att göra flera saker samtidigt! T.ex. duscha i kallt vatten och håll munnen öppen så får du dina 2 liter vatten per dag. Medan du lämnar badrummet med tandborsten i munnen kan du samtidigt umgås med din partner, som i sin tur tittar på TV och läser tidningar medan du torkar golv. Då har du fortfarande en hand ledig, med vilken du kan ringa till dina vänner (som man ska vårda dagligen) samtidigt som du äter äpplet. Drick en slurk vin till det, du kommer att behöva det.."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0