hej och hå

mycket som sker i mitt lilla huvud, men en dag i taget brukar ju vara den bästa lösningen.

nattinatt

1 + 1= <3
 

Vilket land är du i?

Fasan över att torsdagsmorgonen skulle bli tung reducerades till noll när pappi ringde och väckte mig 06.15 ♥ Och för att jag absolut inte skulle somna om igen fick jag massa frågor -vad heter du? vad är det för dag? vilket land är du i? Den bästa väckningen på hela veckan :)

Igår var jag på nattöppet här i stan med söta lilla turid. Vår plan var att försöka avverka någon julklapp eller två men det blev 0-0 efter några timmars kränglade bland stora folkmassor. Nästan lite för mycket folk i min smak när man skall shoppa. Trodde jag var ute i väldigt god tid gällande julklappar men den känslan försvann när jag såg att flera affärer redan har plockat fram massa julpynt.. Tiden går fort!

Innan nattöppet och middagsdaten med turid så var jag också iväg med kbm på katthuset, mitt katthjärta smälte så det var inte klokt. Massa fina och gosiga kissekatter som bara blivit lämnade i sticket. En del var inte alls så mysiga, de var rädda och avfärdande och låg bara och fräste åt mig. Stackare! Blir nog med dit bort på söndag också en sväng, lite välgörenhetsarbete gör själen glad.

Idag är det fredag och jag är helt klart redo för lite fredagsmys. Efter jobbet for jag iväg på butiken och handlade lite helgmat sedan var det rätt hem för en behövlig powernap. Sedan har jag tvättat, städat, diskat, haft lite kattvård och nu står fiskgratängen i ugnen. Den blir klar lagomt till idol, mumsi!

trevlig helg till er alla!


heroin

"Det är som med heroin, först blir man svimmel men sen klar man seg ikke utan dem"
Vi har skakat hand med chefen om att pröva ha förstoringsglasögonen i allt vi gör -på undersökningar, skrapning av tandsten, röntgen, fyllningar, sementeringar, ja allt..

Det var väldigt ovant, luperna har 4ggr förstoring. Men bara efter två st patienter så förstår jag vad han menar, de är oerhört praktiska och jag tror definivt att jag kommer bli lite smått beroende av dem tids nog. Men efter idag, bara snurrig i huvudet :P

Samlade på mig två st signaturer idag, sementerade en alu och putsade två fyllningar!

Nog om jobbet. Blev innebandy ikväll igen, med några grabbar från både si och nationalbiblioteket. Jag älskar att vi numera är på ranahallen så man får spela på "ordentligt" golv! Lite synd vi spelar så sent bara, jag kommer mig aldrig isäng i god tid och är alltid supertrött på torsdagar. Det blir morgondagens bekymmer.

Har fått hjälp med att få spotify på i-daden så nu är det bara en tidsfråga tills jag kan spela spotify via högtalarna, wiiihuuu! Det är tydligen "ute" med cd-skivor nu fick jag höra. Jaja, bäst man hänger med i svängarna!

vilken färg är min bil?


min "i-dad"

Den största anledning till att jag inte har skrivit på länge är min i-dad (såsom pappa kallar den).
Den är så oerhört enkel och lättvindig att använda att denna bärbara dator har liksom fallit i glömska, så länge jag inte måste betala några räkningar. För det kan jag inte göra.

Jag kan inte betala räkningar. Och jag kan inte skriva blogginlägg. Dumma i-dad.

Men jag har för det andra inte så himla mycket att skriva om. För tillfället lever jag ett helt vanligt, hederligt och tråkigt svensson-svensson liv. Jag sover, jag vaknar, jobbar, kommer hem, tar hand om katterna, sover etc etc. No big deal.

Jag har iallafall fått mig en tur till Bergen dit vi åkte med jobbet för mässa och diverse kurser. vackraste staden jag någonsin varit i -hitills iallafall. (många fler skall det bli ;)

Hädanefter ska jag verkligen komma igång lite flitigare med skrivandet, om än jag inte har så mycket spännande att skriva om. För jag har en känsla av att någon / några sitter och väntar på uppdateringar (?) :)

Nu ska jag snart iväg på innebandy med några gubbs och damer, vi snakkes!

---jag är på väg att bli ett offer (positivt menat)


RSS 2.0